FIV 201
Raspunsuri - Pagina 10
Moniland spune:
Dragele mele, la mine e exact invers. Nu mai vreau sa-mi fac testul. As putea sa nu-l mai fac? Asa mi-e de frica.
Ioanatugs spune:
Antosit multumesc frumos de sfat, despre Nurofen chiar nu stiam ca e daunator endometrului. Hai ca mai ai putin si i-ti tin pumnii stransi!
Iana_mari inca nu stiu ce sa fac si maine ar trebui sa incep stimularea. Nu ma pot hotari si pe langa asta, trec printr-o perioada nu prea roz si deaceea mi-e frica sa nu fac FIV-ul intr-o stare de stres. Stii ca data trecuta m-am invinovatit ca am pierdut sarcina din cauza efortului depus pe la restaurant. Nu stiu ce sa fac!!
Moniland atunci mai asteapta putin!
Ralucapaun va fi dr. Codreanu, dar eu vreau sa fie dr. Dracea. Abia astept sa ne vedem joi. O sa te invat ce ti-am promis!
antosit spune:
Moni si mie mi-e teama, dar si incertitudinea asta ma toaca!

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mihaele spune:
Lindutza 
Sheritra 
Moniland
Elenada 
Antosit
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va ajute sa aveti teste pozitive si Bhcg mare 

Ioana iubia Dumnezeu sa ati lumineze mintea sa iei hotararea cea mai buna pentru tine. si totusi eu cred ca va veni dr Dracea la punctie nu cred ca va lasa

Koricica iubita Dumnezeu sa te ajute sa ati dea putere sa mergi mai departe pe mine una esecurile mi-au marit dorinta de a lupta si a merge ininte trebuie sa reusim si noi Dumnezeu ne va ajuta sa reusim nu te lasa batuta

Fetelor va urez la toate tot binele din lume si sa reusiti toate . 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
antosit spune:
Iana azi este ziua 6 de la et, considerand ziua et=0!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
gilutza spune:
Buna ziua!
va rog mult sa ma ajutati
mi-am facut analiza beta hcg pe data de 13 si am avut o valoare de 3.42mUI/ml, am repetat analiza luni pe 17 si valoarea a crescut la 16.7mUI/ml.
et-ul l-am facut pe data de 3.
in buletinul de analiza de pe 3 aveam date si niste valori de referinta si anume ca pentru femei negravide valorile normale sunt intre 0-2.9mUI/ml.
dupa prima analiza medicul meu mi-a zis ca nu sunt insarcinata ......dupa cea de a doua analiza mi-a zis ca trebue repetata.
va rog sa-mi spuneti care e parerea voastra?
multumesc mult
huski spune:
Buna fetele!
Ioana, si eu stiam ca ibuprofenul dauneaza endometrului...
Intr-adevar este stresant sa vrei sa faci cu cineva si sa afli ca nu se poate, asa s-ar putea sa patesc si eu...in loc de dna Cocei sa fie altcineva , nu stiu inca ...
Ce pot sa-ti zic, daca tu consideri ca nu este momentul si vrei sa te opresti...tu decizi dar mai bine consulta-te cu dr-ul tau 
Eu sunt in ziua 3 de stimulare si sa stii ca si asta da dureri de cap si ameteli (cel putin in cazul meu) dar eu incerc sa le ignor ![]()
Fetelor, am si eu o intrebare: sunt programata luni pe 24 la 7:30 la eco dar nu mi-a spus nimeni sa fac vreo analiza (estradiol,....) credeti ca pot sa le fac sambata pe 22? si ce anume?
Kora, ce mai faci tu? Multumesc pt. PM (Doamne cat esti de puternica!)
Va multumesc si va pupik!