FIV 201
Raspunsuri - Pagina 22
antosit spune:
Ana pai m-a surprins valoarea!
Cred ca sunt amandoi bine prinsi si grasunei.Sarcina usoara si sa vi cu vesti de la eco neaparat!
x3![]()
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
maria08 spune:
Mai fetelor, cine se pricepe sa deschida un nou capitol? Ioana, ne ajuti? Ma gandesc ca ar fi bine sa incepem un nou capitol cu vestile bune care le vor aduce proaspetele mamici!!!
Liana30 spune:
Lindutza eu am avut test de urina negativ si beta poz asa ca te rog sa nu cumva sa intrerupi tratamentul..ai rabdare pana marti.te roggg
Moni,Sheri sunt aci cu pumnii stransiiii

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Blanche25 spune:
Anetta eu am fost foarte stresata in primele zile si suparata ca din 13 ovocite am avut doar 7 embrioni sin din 7 embrioni doar 2 au fost buni.Apoi m.au certat bine fetele si m.au incurajat sa cred in ei. Asa ca va fi cum o vrea Dumnezeu. Tu cate ovocite ai avut si cati ai transferat?
Pana ieri m.au tot durut ovarele, azi f putin, in rest aceleasi intrebari ca toate fetele stresate asteptand beta. Eu tre sa fac beta pe 1 dec, dar sigur bag un test inainte.
Ana-p ce valoare frumoasaaaaa!!!! VREau si eu!!!!!!!!!!! Ai avut ceva simptome in Z3 dupa ET?![]()
Mihaele
ce mai faci?
oanademunck spune:
Ana_p, s-o fi divizat din cei 2 embrionasi 1 sau poate 2 si de aceea ai 3 bebe sau poate chiar 4![]()
hai ca suna aiurea da ar fi chiar cool, voi urmari cazul
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra suna ocupat Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
Of, Doamne!!!
Lindutza, te-ai uitat bine bine? Eu mai sper pentru tine.
mihaele spune:
Sheritra insista ca nu mai putem stau ca pe jar am inebunit cu refresh te pup si dane vestea cea buna
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
Sheritra spune:
negativ girls, dar nu ma las, in ianuarie o iau de la capat! va pup
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Moniland spune:
Sheri,
te pup si imi vine sa te iau in brate. Pai trebuia sa sarbatorim astazi. Of,Doamne, sunt tare trista