FIV 201
Raspunsuri - Pagina 21
dariaioanaxx spune:
Laura- mersi si bafta si tie ! seara nu prea am timp sa intru pe net si nici loc din cauza baietelului, dar o sa incerc sa mai intru;in legatura cu raportul,deci raportul LH/FSH= trebuie sa fie mai mic decat 1 ca sa fie OK, in cazul incare acesta este mai mare decat 1, inseamna ca ovarele sunt polichistice, eu am raportul mai mare decat 1, dar nu cu foarte mult,ci doar 1,... si am si deci am si ovare polichistice; pupici
Ali- mersi pt urari, bafta si tie la facut baieti ! ai vazut ca totul a fost bine? bravo, poate ne mai vedem !
bafta fetelor ! va tin pumnii !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Anetta3076 spune:
Blanche25
Ma bucur tare mult ca am cu cine sa ma tin de mana, sper sa fie ok si la Bhgc. Cand esti programata pentru analiza?
Starea ta este ok , te simti bine?
Te pup si ai grija de tine .
Iar celor care azi astepata rezultatele va doresc tot binele din lume si sa va ajute Bunul Dumnezeu!
si sper sa sarbatorim
Va tin pumnii stransi
antosit spune:
Mamaaaaaa ce atmosfera!

Luca sa nu crezi ca nu ma bate gandul sa fac sambata testul, dar...
daca ma hotarasc va spun!
Moni ma ia cu niste emotii, off parca sunt in pielea ta!
Sheri sa nu ne fierbi
!
Ana
cati ai trasferat????
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lindutza spune:
buna fetelor,
va anunt si pe voi ca
eu am facut de dimineata test si a iesit binenteles negativ.Degeaba o sa-mi zice-ti ca testele de urina nu sint sigure si sa astept la testul de singe,eu stiu ca nu sint gravida.Cel de singe v-a trebui sa-l trimit luni si de abia pe marti voi avea rezultatul.
Acuma astept sa-mi vina ciclul ,precis o sa apara.
Moni,sheri elenada blanche va tin pumnii sa fie pozitiv.
La mine s-a terminat cu FIV-ul,mai am 2 embrioni congelati dar nu i-mi pun prea mari sperante in ei.
La anul in primavara merg in tara sa incepem procedurile de adoptie!
Va 
pe toate!
huski spune:
Fetelor din 5 in 5 minute intru sa vad
ce vesti ne dati
asa ca hop si eu cu majoretele 

si ma 

sa fie numai reusite !
Va
pe toate fara exceptie.
Eu: ziua 5 de stimulare (intepaturi in ovare, dureri de cap, usoare greturi ....etc)
amzulica spune:
Haideti fetelor ca am niste emotii .... 
Ana_p ma sperii cu beta asta al tau eu prin ziua 20 aveam parca vreo 4800. La tine nu mai stiu cati embrioni ai pus dar cred ca ai 3 pe putin
. Abia astept sa vad cati sunt.
Cami
25+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
ana_p spune:
Amzulica, te rog...2 , numai 2 am pus, nu stiu de ce e asa mare valoarea, or fi gresit aia...
Ana
amzulica spune:
Ana - acum pe bune nu puteau sa greseasca de 2 ori ca si la valoarea trecuta aveai tot asa ceva de nu-mi dadea mie la toate calculele pe care le-am facut. Este valoarea extrem de mare pentru doar 2 si-n ziua "doar" 20 de la ET. Au fost blastocisti? Intreaba pe Carmendu care la eco avea 4 ... nu mai stiu cati transferase ea.
Doamne ajuta 
Haideti fetelor cu rezultatele 

Cami
25+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
mihaele spune:
Sheritra mai sunt cateva minute suna si spuenene ca nu mai pot

Moniland hai iubiat si tu suna si tu ca poate poate ati da erzultatul mai repede Doamne am niste emotii

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi