FIV 201

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si noi, si noi venim sa facem galerie burticilor

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Girls, multumim mult de galerie, dupa 14 sun la cabinet, daca nu prind linie libera pana in 15 ma suna ei, deci vin prima la raport
Moni iti tin pumnii ce mult mai e pana la 14, dar pana la 18....

PS nu uitati, deseara intalneala pt cine poate!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri, inca 2 ore mai ai. Vai ce emotii am. Sa vii cu valoare mare sa mai prind curaj pana cand primesc rezultatul.
Lindutza, ce ne zici?

Pumnii mei sunt inchisi non stop. Si acum scriu cu 2 degete ca restul stau stranse. Colegii ma intreaba cui sunt pregatita sa trag pumnii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Dragele mele, revin si eu dupa 2 luni de pauza in care am incercat sa ma refac psihic si sa-mi vad in continuare de viata.
Asta nu inseamna ca nu v-am citit ci din contra am fost mereu alaturi de voi.
In aceste momente trec printr-o dilema care ma macina minut cu minut si nu reusesc sa ma gandesc la altceva: dupa ultimul Fiv mi-a venit cm exact la 28 de zile, chiar cu o zi inainte de ziua in care tb sa fac beta, adica pe 23 sept.
Apoi pe 20 oct. mi-a venit iar exact la 28 zile.
Acum tb sa imi vina duminica 16 nov si nimic.
De atunci merg di 10 in 10 minute la baie sa vad macar o pata cat de mica si nu-si face aparitia.
Care dintre voi a mai avut asemenea dereglari dupa FIV?

Mergi la inceput

Fetelor va tin pumnii stransi tare!
Hai ridicati-ne moralul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Va tin si eu pumnii, fetele de nota 20 si astept numai perechi de liniute sub forma de bhcg!
m-as infiinta si eu diseara, mai tarzior de 6, chit ca sunt la regim si o sa lesin de pofta (suspectez ca o sa ma stric). oricum, am comanda de la sot pt pachetel la retur acasa
abia astept sa stiu ca diseara sarbatorim!!!!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Galerie si azi pentru fetele care testeaza

Sa fie numai vaolori mari mari!!!!!!!!!!!!

Gabita un test de sarcina ai facut?

Anetta, ne tinem de manuta strans si eu sunt Z3 de la ET. Incearca sa te linistesti. Uite si pe mine ma doare inca ovarul stang si il simt mai umflat decat pe cel drept, deci nu stiu daca ai de ce sa te preocupi, dar mai bine suna doctorul. Bafta!

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Mey, fetelor, eu daca eram in locul vostru pana acum ma manca in sa fac un test din pi-pi, chit ca ma impuscam dupa-aia !!!
Bravo voua !

Hai, ca ma ia si pe mine cu racori ...bafta multa fetelor, sa veniti cu vesti bune

Mergi la inceput

Blanche pai nici macar nu indraznesc sa fac asa ceva, mi-e frica.
Iti urez ca peste cateva zile sa ne dai vestea ca esti cea mai fericita din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Moniland, Sherita, Antosit, Elenada, Lindutza, va doresc din tot sufletul un bhcg mare de care sa va bucurati din plin.
Vally, bafta la punctie; ai productie buna din care vor rezulta ovocite frumoase.
Gabita78, si eu aveam CM regulat la 28 de zile, insa dupa al doilea FIV s-a mai dereglat, a venit la 35 de zile, apoi 32..., deci cred ca e normala intarzierea asta sau...cine stie? un test?
Blanshe25, Anetta, sa treaca repede perioada de asteptare in care stiu ca e imposibil sa nu ne analizam si sa veniti si voi cu o veste buna.

Maine ma duc si eu la prima eco...cu emotii mari. Azi am refacut bhcg, ca nu ma pot stapani, si a iesit mare valoarea (16381) in ziua 20 dupa ET.

Ana

Mergi la inceput