Aspirante optimiste > 20 (368)
Raspunsuri - Pagina 14
buburuza1979 spune:
aaa am uitat sa va dau 

multi la toate fetele si sa zic LA MULTI ANI fetelor care isi serbeaza azi ziua ( si celor care si-au serbat-o zilele astea si eu le-am ratat cu urarile ) 

amber_onyx spune:
Fetelor, de doua ore m-au apucat niste dureri de ovare, cand pe partea dreapta, cand pe partea stanga+ o stare de greatza.
E posibil sa ovulez atat de devreme??? Sunt asa ca niste intepaturi...tare ciudat...ca eu nu tin minte sa fi avut de cand m-am lasat de antibebe.
Starea asta de greatza de la ce o fi?
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui titi143 Fetelor nu stiti cum pot sa-mi opresc de tot CM ca sunt ziua a 6 a si inca mai am un pic de scurgeri si maine ar trebuii sa ma duc la HSG si deja l-am reprogramat o data nu mai vreau si a doua oara. http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png |
Titi tinctura de coada soricelului, cate 30 de picaturi din ora in ora si vit K o fiola. Dar chiar si asa ar fi bine sa mai astepti putin ca sa isi revina endometrul dupa ciclu, ca sa nu dai in infectii

Andreea
buburuza1979 spune:
unboticutz nu le obosi inca ca nu vreau sa dezamagesc ...
tine-le acolo calde pt vesti cu adevarat bune 

buburuza1979 spune:
dupa atatea luni si patania cu pierderea de anul trecut am inceput sa fiu mai sceptica si ma pregatesc moral pt ce e mai rau ca sa ma bucur mai bine in caz de ceva frumos ...
si acum fac si eu ca Rallu ... mai bine scoatem agitatele cand am ceva concret ca nu mai vreau sa imi fac sperante degeaba ...

Rallu spune:
Bubu...sa stii ca la mine a mers abordarea asta...am fost mai linistita.
Sper sa fie bine si sa fim colege de odisee.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
7+
Asa arat eu acum
MC2008 spune:
Buna tuturor,
Ma alatur si eu voua, cu aceeasi dorinta arzatoare: ingerasul care imi va lumina viata.
Astept de 4 luni un bb dar nimic...stiu ca nu este foarte mult,insa pentru mine fiecare ciclu care imi vine imi distruge ziua.
Luna aceasta am inceput in forta si anume: ciclu la data de 30 Octombrie, cu Branca Ursului luata primele 11 zile, teste de ovulatie (cu 2 liniute pe 13) zi in care am prestat
, precum si cea dinainte.
Acum ce sa zic, astept ziua de 24, zi in care ar trebui sa imi vina iar nefericirea, si sper desigur sa nu vina.
Am deja 2 teste cumparate(barza)si ma mananca palma sa le fac...poate-poate a prins ceva pe data de 13. Care ar fi cea mai "apropiata" perioada in care as putea sa le fac? Dar de sange?
Va pup si va doresc cei mai frumosi si sanatosi
din lume!
unboticutz spune:
am scos agitatele ca saracele au cam somat in ultima vreme. mi-e sa nu uite cum se face
gilutza eu stiu ca secretia hormonului incepe aprox la o saptamana de la conceptie. probabil a 10-a zi nu era chiar a 10a. mai fa si a treia oara analiza sa stai linistita! dupa ultima valoare ar trebui ca acum sa fie mai mare de 25, cat e minimul pt test de urina, asa ca poti incerca maine dimineata si varianta asta daca ti-e mai ok. era bine daca aveai si al treilea test de sange, fiind foarte elocvent pentru prezenta si evolutia sarcinii.
sa nu-i uitam!
coras spune:
salut toate fetele ma nunesc Cora si sunt o aspiranta la statutul de mami am cam mult peste 20 de ani adica 29, dar imi place sa cred ca inca mai am 20
.
Va pup si la cat ma multe burtici, inclusiv burtica mea