Aspirante optimiste > 20 (368)
Raspunsuri - Pagina 13
doula spune:
La multi ani Oana!!!

. Numai impliniri si bucurii sa ai in viata.
Fetelor eu nu mai pot de durerea asta, nu mai trece o data. M-am saturat de stat in pat, dar nu ma pot misca de durere
. Si ce e cel mai nasol e ca toata povestea asta mi-a dereglat ovulatia, deci luna asta ori ovulez tarziu ori nu ovulez deloc. Cea de-a doua optie e de preferat, sa imi vina ciclu la 30 de zile si gata, sa nu astept mai mult. Si asa nu pot face nimic de durere 
Andreea
unboticutz spune:
gilutza bine ai venit! in ce zi a ciclului ai facut primul test? si eu cred ca trebuie repetata analiza desi a doua valoare indica clar o sarcina.
iti tin pumnii!
sa nu-i uitam!
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gilutza Buna ziua! va rog mult sa ma ajutati mi-am facut analiza beta hcg pe data de 13 si am avut o valoare de 3.42mUI/ml, am repetat analiza luni pe 17 si valoarea a crescut la 16.7mUI/ml. et-ul l-am facut pe data de 3. in buletinul de analiza de pe 3 aveam date si niste valori de referinta si anume ca pentru femei negravide valorile normale sunt intre 0-2.9mUI/ml. dupa prima analiza medicul meu mi-a zis ca nu sunt insarcinata ......dupa cea de a doua analiza mi-a zis ca trebue repetata. va rog sa-mi spuneti care e parerea voastra? multumesc mult |
Gilutza bine ai venit. Si se pare ca nu stai deloc aici
Nu iti spun inca felicitari mai astept o zi sau doua dar iti tin pumnii. Ca e mult mai sigur ca este cu ochisori.

Andreea
doula spune:
Da Botic ma tine exact de o saptamana
. Ieri am zis ca se termina am fost chiar intr-o plimbare scurta la mare. Dar aseara durerea a revenit in forta, doar ca si-a schimbat locul, asa ca daca pana acum ma durerea doar spatele acum ma doare si in burta si in picior 
Andreea
titi143 spune:
gilutza eu cred ca a doua valoare este cea buna deoarece sunt cazuri in care de prima data cand faci analiza beta hcg nu iti iasa ca esti insarcinata deoarece sarcina este prea mica. Dar totusi cel mai bine ar fi sa faci din nou analizele.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
titi143 spune:
Fetelor nu stiti cum pot sa-mi opresc de tot CM ca sunt ziua a 6 a si inca mai am un pic de scurgeri si maine ar trebuii sa ma duc la HSG si deja l-am reprogramat o data nu mai vreau si a doua oara.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui titi143 Bubu ce mai faci? Nu te-am mai vazut de mult. ![]() ![]() ![]() http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png |
muncesc muullllllt

azi si maine am liber insfarsit si bag somn sa ma recuperez!
am tot citit ce ati scris dar eu nu am noutati de raportat asa ca nu prea aveam ce sa va povestesc despre mine...
azi stau cu morcovul ca e ziua cea mare... sunt Z28 si pt ca luna asta am ovulat in Z14 azi ar tbui sa apara stiti voi cine ...
ma uit din juma in juma de ora pe chiloti cu inima stransa ...
nu vreau sa fac test ca un test negativ m-ar deprima mai mult ca o pata rosie ...
plus ca de 6 luni m-am cam saturat de teste negative ...
asa ca stau cu morcovul cu tot cu frunze si astept ...
gilutza spune:
testul l-am facut in a 10 a zi de la et.......et l-am facut pe 3 si analiza (prima) pe 13.
a doua analiza pe 17.