Aspirante optimiste > 20 (368)
Raspunsuri - Pagina 12
titi143 spune:
Oana LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai cat mai repede posibil un puisor al tau.
.
Bineinteles ca mai fac si maine cafeau si probabil in fiecare zi. Eu vin la ora 6 la servici si de aceea reusesc sa fiu prima pe forum.
Carmen dupa cate stiu la noi se face HSG mai des cu ajutorul radiografiilor.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
noname spune:
Lalala, eu am ajuns la concluzia ca suntem mult prea stresate de teste pozitive, incat le visam si noaptea. Subconstientul nostru lucreaza, si daca noi ne culcam cu gandul asta seara: de a avea un Bebe, asta visam.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
titi143 spune:
Apropo de vise, eu am visat sambata ca am facut un test (n u mai tin minte de care)si a iesit pozitiv. Eram asa de fericita, toata familia mea era. Am visat si ca l-am facut si ca veneau la mine in vizita neamuri sa il vada, era asa de frumos. Dar nu mai tin minte ce era fetita sau baiat.
Dar cand m-am trezit si am vazut ca era doar un vis asa de rau m-am simtit. Toata ziua de duminica nu am avut chef de nimic.
http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png
CarmenAlbu spune:
Fetele ati vazut aseara happy hour? A fost foarte interesanta! Era tipa aia Carmen Harra, tare as vrea sa ne zica si noua cand se va intampla! I-a zis lui Andreea Banica niste lucruri care m-au lasat masca!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Fetele ati vazut aseara happy hour? A fost foarte interesanta! Era tipa aia Carmen Harra, tare as vrea sa ne zica si noua cand se va intampla! I-a zis lui Andreea Banica niste lucruri care m-au lasat masca! |
dar pe care le putea afla si din diverse interviuri
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
unboticutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandrab Nu fac test...astept sa imi imtarzie mai mult de doua zile, ca mi s-a intamplat sa imi vina si la 26, dar si 29 zile. Roxana |

vino tu cu vestea buna, ca ne lipseste de cateva saptamani..
sa nu-i uitam!

lalala13 spune:
carmen eu sunt la servici la ora aia
ce i-a zis andreei?
in sfarsit, am si eu progesteronul valoarea 0.27 si corespunde fazei folciulare 0.27-2.61
pt faza luteala trebuia sa fie 3.28-38,63
ceea ce inseamna ca clar nu ovulez prin zilele 12-16..
puii mei..stiam asta
sunt destul de deprimata...ca m-am certat si cu mama..
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
unboticutz spune:
lala, nu fii suparici..deficienta de progesteron se corecteaza. e bine ca stii unde e problema si o poti rezolva! 
sa nu-i uitam!
gilutza spune:
Buna ziua!
va rog mult sa ma ajutati
mi-am facut analiza beta hcg pe data de 13 si am avut o valoare de 3.42mUI/ml, am repetat analiza luni pe 17 si valoarea a crescut la 16.7mUI/ml.
et-ul l-am facut pe data de 3.
in buletinul de analiza de pe 3 aveam date si niste valori de referinta si anume ca pentru femei negravide valorile normale sunt intre 0-2.9mUI/ml.
dupa prima analiza medicul meu mi-a zis ca nu sunt insarcinata ......dupa cea de a doua analiza mi-a zis ca trebue repetata.
va rog sa-mi spuneti care e parerea voastra?
multumesc mult