Aspirante optimiste > 20 (368)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Oana LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai cat mai repede posibil un puisor al tau..
Bineinteles ca mai fac si maine cafeau si probabil in fiecare zi. Eu vin la ora 6 la servici si de aceea reusesc sa fiu prima pe forum.
Carmen dupa cate stiu la noi se face HSG mai des cu ajutorul radiografiilor.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Lalala, eu am ajuns la concluzia ca suntem mult prea stresate de teste pozitive, incat le visam si noaptea. Subconstientul nostru lucreaza, si daca noi ne culcam cu gandul asta seara: de a avea un Bebe, asta visam.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Apropo de vise, eu am visat sambata ca am facut un test (n u mai tin minte de care)si a iesit pozitiv. Eram asa de fericita, toata familia mea era. Am visat si ca l-am facut si ca veneau la mine in vizita neamuri sa il vada, era asa de frumos. Dar nu mai tin minte ce era fetita sau baiat.
Dar cand m-am trezit si am vazut ca era doar un vis asa de rau m-am simtit. Toata ziua de duminica nu am avut chef de nimic.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele ati vazut aseara happy hour? A fost foarte interesanta! Era tipa aia Carmen Harra, tare as vrea sa ne zica si noua cand se va intampla! I-a zis lui Andreea Banica niste lucruri care m-au lasat masca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele ati vazut aseara happy hour? A fost foarte interesanta! Era tipa aia Carmen Harra, tare as vrea sa ne zica si noua cand se va intampla! I-a zis lui Andreea Banica niste lucruri care m-au lasat masca!

dar pe care le putea afla si din diverse interviuri

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Nu fac test...astept sa imi imtarzie mai mult de doua zile, ca mi s-a intamplat sa imi vina si la 26, dar si 29 zile.

Roxana

vino tu cu vestea buna, ca ne lipseste de cateva saptamani..

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

carmen eu sunt la servici la ora aia

ce i-a zis andreei?

in sfarsit, am si eu progesteronul valoarea 0.27 si corespunde fazei folciulare 0.27-2.61

pt faza luteala trebuia sa fie 3.28-38,63

ceea ce inseamna ca clar nu ovulez prin zilele 12-16..

puii mei..stiam asta

sunt destul de deprimata...ca m-am certat si cu mama..

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

lala, nu fii suparici..deficienta de progesteron se corecteaza. e bine ca stii unde e problema si o poti rezolva!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilutza spune:

Buna ziua!
va rog mult sa ma ajutati
mi-am facut analiza beta hcg pe data de 13 si am avut o valoare de 3.42mUI/ml, am repetat analiza luni pe 17 si valoarea a crescut la 16.7mUI/ml.
et-ul l-am facut pe data de 3.
in buletinul de analiza de pe 3 aveam date si niste valori de referinta si anume ca pentru femei negravide valorile normale sunt intre 0-2.9mUI/ml.
dupa prima analiza medicul meu mi-a zis ca nu sunt insarcinata ......dupa cea de a doua analiza mi-a zis ca trebue repetata.
va rog sa-mi spuneti care e parerea voastra?
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Mergi la inceput