Aspirante optimiste > 20 (368)
Raspunsuri - Pagina 15
buburuza1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rallu Bubu...sa stii ca la mine a mers abordarea asta...am fost mai linistita. Sper sa fie bine si sa fim colege de odisee. ![]() "Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla." Atat e de mare burtica 7+Asa arat eu acum |
pai sa stii Rallu ca sunt mai linistita ca in alte luni ...
acum cum se vrea de sus ... dar nu mai vreau sa imi fac o mie de vise care sa se naruie la un test negativ ...
mai bine astept !
iti dai seama ca si mi-e mi-ar placea tare mult sa fim colege de odisee mai ales ca am fost colege in odiseea renovarii apartamentului

buburuza1979 spune:
aa apropos vad ca deocamdata inca suntem colege ... in odiseea curateniei de dupa renovare 

noname spune:
Hei fetelor, vad ca ati aparut!
Lalala, valoare progesteronului este mica ?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
noname spune:
Coras
bine ai venit printre noi, si sa dea Dumnezeu sa nu stai asa mult la capitolul asta, Sa mergi cat mai repede la Odisee si sa ne tragi si pe noi dupa tine.
Scrie si tu 10 mesaje sa scapi de moderare si spune-ne si povestea ta.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
buburuza1979 spune:

multi , bine ati venit noilor aspirante (MC2008 si coras) si sedere cat mai scurta aici ... sa va mutati repede la odisee (si sa ne luati si pe noi .. hehehe
)
scrieti repede 10 mesaje ca sa scapati de moderare si sa va vedem si noi mesajele in timp real... 
MC2008 spune:
Buna tuturor si va multumesc pentru "Bun-venit-ul cald"!Va
pe toate si sper din tot sufletul sa va bucurati cat mai repede cu II.
Ce sa va spun...poate reusiti sa ma ajutati, caci vad ca stiti mai multe. Daca imi vin rushii pe 24 fac o depresie. 
Ma tot rog sa nu fie. Am prestat pe 10,12 si 13 luna trecuta (pe 11 mi-a aparut la testul de ovulatie a doua liniuta mai slaba, pe 12 doua si pe 13 doua, dar puternice!!!
). Acum asteptarea este crunta.
Iau acid folic de vreo 4 luni, de cand m-am hotarat.
Azi mi-am luat un termometru digital, si mi-am luat temperatura pe la 12:00 (la servici) si am 37 grade. Nu prea ma pricep, care este temp normala? deci as fi cam la o sapt de cand a trecut ovulatia...
Va multumesc din nou si o sa mai dau msg...poate imi trece sapt mai repede si vad cele doua II (pe care deja le visez 
coras spune:
aha deci asta era, ma gandeam eu de ce traiesc realitatea virtuala?/
Despre mine nu pot sa va spun decat ca m-am casatorit anul acesta, de vreo 2 luni incercam un bb dar nu iese, pana acum nu am ramas niciodata insarcinata, nu am luat antibb, am folisit numai prezervativ, am cicluri la 29-30 de zile, ovulez regulat si stiu asta, simt ovarul stang cum ma inteapa, am fost pe la mai multi medici unii m-au bagat in sperieti ca am uter bicorn, ca am uter septat, am investigat cazul si am ajuns la concluzia ca cineva e nebun, dar nu stiu cine eu sau doctorii??
ma rog poate o sa va povestesc eu mai multe despre mine.
In rest, acum va citesc cu interes, incerc sa va cunosc si poate invat ceva din experientele voastre, va urez sa aveti cat mai curand bb-ei frumosi si sanatosi
buburuza1979 spune:
eu ma bag la somn asa de dup-amiaza ca imi pica ochii in gura ...
sper sa nu am surprize rosiatice cand ma trezesc 
offf cred ca azi si maine vor fi cele mai grele zile 
va
si vbim mai tarliu
amber_onyx spune:
fetelor, nu-mi raspundeti si mie la intrebare????
http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de 
unboticutz spune:
amber, orice e posibil. ai observat si alte modificari (mucusul de ex)?
sa nu-i uitam!