Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Cata - multumim mult de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI ILINCUTA - CHITI, SA FII VESELA, FERICITA, IUBITA SI SA AI NUMAI IMPLINIRI!!!

LA MULTI ANI ALBERT, SA AI O VIATA FRUMOASA, PLINA DE IUBIRE, SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

ALBERT , La multi ani frumosi si sanatosi. Cu bucurii marunte si imense, cu vise mari, realizate si frumusete-n suflet. Cu dragoste in juru-ti si multe fericiri ...dar fara bibe ca-ti strici dintisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, ALBERT! Sa cresti mare sanatos, voios si sa ai parte numai de bucurii si realizari!!!

Proadelina, sa-ti traiasca voinicul sa sa-ti aduca numai bucurii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi Ani, ALbert! Sa cresti mare, frumos si sanatos!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Voiam sa va intreb, va place noul pat al lui T? Nu de alta da io nu-s prea pe spate.N-am putut sa-l fac mai vesel caci nu se integra in decorul sufrageriei.

Soso patul a sosit acum 2 zile, deci amortizare nexam. Mai mult, T nici nu vrea sa-l vada.Isi iubeste patutul pliant.Poate se simte mai in siguranta acolo,desi nu mai incape in el.Nu stiu cum il voi determina sa doarma in cel nou. Asta spre depresia mea, data si de faptul ca-i foarte mare simt ca nu mai am aer in incapere.

Cami ia fa-mi tu, te rog, un tratat despre Homeogene si Tonsilotren (despre care io nu stiu nimic). Ca sa stiu daca nu cumva s-ar preta si la Tudor. Ca dupa o saptamana jumate de raceala (tratata?!) e tot in acelasi stadiu de la inceput doar ca fara febra. Daria e mai bine?

Inteleg ca Tudor, fara grupa pregatitoare, va sti cele mai putine lucruri cand va intra in clasa I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Albert!

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, uite aici prospectul de la www.efarma.ro/products.php?id=2323" target="_blank">tonsilotren si www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4831" target="_blank">homeogene 9
Eu le-am dat de la mine putere pentru ca a inceput sa tuseasca si nu facea febra sau altceva si nu stiuu ce sa zic, cat sunt de bune sau nu. Cred ca trebuie administrate o perioada mai indelungata ca sa se vada.
I-am mai dat si Plantusin de la Fares, dar tot mai tuseste din cauza secretiilor din gat. Ce imi recomandati pentru fluidificarea secretiilor - Mucosin sirop sau altceva?
De ieri are si ceva mucisori, nu stiu ce za zic, cred ca e doar o raceala cu "ceva" rosu in gat (m-am uitat eu putin in gatul ei si pare rosu, dar nu ma pricep sa interpretez mai mult). Probabil ca vom face si o vizita la dr saptamana asta sa cerem o parere avizata.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La Multi Ani, ALbert!
Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata senina si lipsita de orice griji!!!!!!!

Cami...Leea...pt tuse puteti incerca PROSPAN-sirop din frunze de iedera, care merge pt toate tipurile de tuse. E mai scump- cam 25Ron, da merita. Mateei i-a prescris pediatra, cand a avut tuse si muci-fara febra, cate 5 ml de 3 ori pe zi( mai multisor decat scrie pe prospect- a zis ca ea asa recomanda la siropurile din plante) - timp de 7 zile, chiar daca de tuse am scapat mai repede. Trebuie dat inca 2-3 zile dupa tuse.
In gat noi dadeam cate 2 pufuri de hexoral dupa masa si nu primea nimic juma de ora.
Mateea azi a redevenit la fel de mofturoasa si nazuroasa...VREA NUMAI CU MAMI....STA NUMA DE FUSTA MEA....nu vrea cu nimeni alcineva...daca o ia cineva urla in continuu....da macar in prezenta mea e vesela si cu chef de joaca,manaca bine si coopereaza in privinta tratamentului.
Grea...grea...grea ...meseria de MAMICA....dar sa recunoastem...f frumoasa.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sal
nu am mai mers la teatru de papusi...am fost in parc...friggggggggg!

La multi anisori Albert,sa fii sanatos,cuminte sa aduci numai bucurii parintilor tai!

camelia,eu am avut mare succes in tratarea tusei cu siropel de platlagina cu propolis asta:http://www.tisfarmaceutic.ro/tisfarm_images/prod_94_large.png
sau cu Plantusin-sirop natural de tuse de la Fares.

leea ,ti-am trimis PM!
si eu am avut senzatia ca mi-a invatat incaperea patul Soranei dar pana la urma m-am obisnuit.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput