Colectia de toamna-iarna 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 10
mandyksch spune:
LA MULTI ANI!
Multi-multi ani fericiti si numai bucurii in suflet pentru Albert. Sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
Feli, am vazut pozele de la ziua Ilincutei, foarte foarte haioase. Ilinca mi se pare un pic serioasa.
Anda, de sambata dimi m-am apucat sa iau Claritine din nou. Nu am mai patit-o din primavara. Si acum imi tot vine sa ma scarpin, sunt un sac de nervi.
Gabi, sper sa se faca bine Mateea cat mai curand.Ce sa faci, dezavantajele intrarii in colectivitate.
Fetelor la noi s-a facut un friiiig. Eu nu am scos inca la interval hainele groase-groase, dar cred ca acum nu mai avem de ales. Vine iarna, parca miroase a zapada.
joy04 spune:
Leea tratamentul era asa:
- Forlax/Fortrans cate o jumate de pliculet 10 zile
- Dulcopic cate 10 picaturi seara o seara da, una ba
Vlad avea cam 13,5 kg deci probabil tu ar trebui sa-i dai lui T vreo 12 picaturi de dulcopic.
Nu am chef sa stau pa pc mai mult ca deja Vlad face iarasi crizele alea de racnete, nu ne intelegem cu el... Asa s-a trezit de ieri dimineata, FARA SA-I FACA NIMENI NIMIC.
Intr-o alta ordine de idei, azi avem motiv de mancat si baut ca-i ziua lui Cristi. Asa ca va invit la

edit: Leea copiii care-s acum grupa mica, la anul vor reintra in grupa mica sau vor face de 2 ori grupa pregatitoare. Asa mi-au zis toate mamicile ce le-am intrebat.
Unde-i patutul lui T?
felicia74 spune:
Mandy deci le-ai gasit. Tocmai voiam sa va anunt ca am trimis invitatie in contul comun. Ne pregatim de petrecerea in familie.
Cea de la McD a fost frumoasa, dar cu emotii ca 90% dintre invitati au intarziat 20 minute din cauza traficului
Deci petrecerea s-a redus la doar o ora
Cadourile au ost f.frumoase si de calitate, se vede ca le-au cumparat oameni cu copii acasa.
Din partea familionului nu cred ca voi avea "surprize" deoarece deja le-am "sugerat" ce i-ar placea Ilincai
Nu-i frumos, dar sanatos.
Gabitaco bravo, uite ca ati gasit cauza starii proaste a Mateii, sper ca te-ai mai linistit
Leea eu l-am vazut si mi-a placut f.mult. Mai bine scoti din casa patutul pliant si vei vedea ca T. va dormi in el.
Cat despre consult, era de asteptat ca prima data sa nu te bage in seama, ca ei au vazut multe mamici super-stresate, si-o fi inchipuit omul ca exagerezi. Plus ca poate nu avea timp. Am observat ca ptr a-i determina pe unii dr (mai ales cei cu renume) sa-i faci sa te asculte trebuie sa aplici metoda picaturii chinezesti. Sa te duci la ei cat de des poti. Mai bine ramaneai in Cluj cateva zile si te duceai peste el de mai multe ori.
Sau poate reuseste sa te recomande cineva din Cj cuiva, e mai usor asa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Albert, la multi ani, sa cresti mare si frumos, si sa-i inveselesti viata lui mami!!!

Proadelina sa-ti traiasca baiatul!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
coralia76 spune:
La multi ani Ilinca si Albert!
La noi a fost primul an de cand o sarbatorim pe Andreea fara surprize(adica febra,muci)...
A ajuns si sora mea , au veit socrii,nasii...petrecere in familie,Andreea a suflat in lumanarelele de pe tort..ne-a pus sa le aprindem de vreo 3 ori ca tot vroia sa sufle
..Oricum a fost distractiv totul...noi sincer nu prea am programat nimic pentru ca de fiecare data am avut surprize neplacute..dar acum a iesit bine si fara programari.
Si noi ne incadram in categoria celor care beau inca lapte cu biberonul(este e singurul obicei de care ar fi trebuit sa scapam mai demult dar n-am insistat)...apa,sucul le bea din canitele ei..dar laptele daca il pun in canita bea 2 guri si gata ..din biberon trage 260-300 ml dimineatza si tot atata seara...ii pun si cereale in el..exact ca atunci cand era bebe..Asta este..va trebui sa scapam si de obiceiul asta..dar deocamdata prefer sa bea laptele tot decat sa bea un pic din canitza...
O problema este la noi faptul ca nu sta NICICUM acoperita noaptea..parca are senzori pe ea-..cum simte ca o acopar se descopere instant...Anul trecut i-am cumparat un sac de dorit si dormea in el..anul asta am incercat sa repet figura si nu merge..se trezeste noaptea si se desface in somn apoi doarme la loc singura
.Nici nu siu ce sa mai fac...pana una alta dau drumul la caldura 22-23 de grade noaptea si ii dau niste pijamalutze mai groase...Aveti careva pb asta cu copii?
I-am facut masuratorile...de curiozitate sa vedem cum sta la 3 ani...are asa:95cm si 14,5 kg.Oricum fata de verisoara ei..adica fetita lui sora-mea este micuta..zici ca-i diferenta de 1 an intre ele si e abia 2 luni..Fiecare copil cu rintum lui...oricum la cum mananca Andreea mea are si prea mult..![]()

Sanatate tuturor bolnaviorilor..ca vad ca e plina colectia de febra si mucisori..
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia
; si Andreea(14.11.2005)
bianca_mo spune:
LA MULTI ANI, ALBERT! sa cresti sanatos si fericit alaturi de cei dragi!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
lavi02 spune:
La multi ani Albert si Cristi, sot de Joy! 
Sanatate si muti ani fericiti!
Tania
curaj, mai cereti si alte pareri despre tratement! Doamne ajuta! Sanatate multa!
Gabitaco sanatate multa Mateei!
Anda de abia astept sa te vad cu bucle!
Pupam Nichita!
Mara deja la 30 de saptamani?! Super! Concediu de maternitate placut! ![]()
Mimi 
nastere usoara!
Multumesc de intrebare, eu ma simt mai bine, nu mai fac febra, gatul ma mai doare putin dar sunt Ok. Madau sper ca te reparasi cat de cat si tu.
catutza spune:
La multi ani Cristi, tatic de Vlad si Alex! 

Lavi , ma bucur ca te simti mai bine!
Felicia , ce mi-a placut de Ilinca cum canta 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
lavi02 spune:
catutza 
coralia si ale mele se dezvelesc, n-am ce sa fac, nu pot sa dau ture toata noaptea sa le invelesc; la noi sunt cam 23-24 de grade in casa si inchid usa la ele la camera noaptea asa ca se face si mai cald. Dorm cu maieu, chilotei + pijamalute normale din bbc, nu flausate sau ceva.
leea pai tinand cont ca il vei da la aproape 4 ani la gradi vorbeste si tu sa-l primeasca direct la grupa mijocie, e mai bine asa. Grupa mica nu e mare pierdere, cea pregatitoare da.
lavi02 spune:
Feli faine si vesele pozele de la petrecerea de la Mac. De unde or fi gasit xilofon? Ca si eu i-as lua de vreun mos muzicalei mele Silvi.
Ce mai face soacra ta?