Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Albert drag, sa ai parte de o viata plina de impliniri si bucurii!

Cristi, sotz iubitor de Joy, la muuulti ani plini de liniste si bucurie!

---

Io-s popandau. Dupa ce luasem minunate bilete la Circ, azi de dimineata mi-a facut bufnita febra, undeva in jur de 38.4, la subbrat, luata de Adi, ca io eram la toceala. Asa ca fugi acasa si gabat pe gatul copilului Nurofen. Ii curge si nasul si era amarata. Acum, dupa nani-ul de 2 ore jumate de la pranz, s-a trezit ok. Nu mai are febra, dar nici Circ nu mai pupam. Si maine cred ca o tin acasa, cu Flori.

Of of, mai ma. Gradinitare ne-a trebuit.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Joy multumesc pentru reteta.O pun un pic la pastrare. Si, sa-ti traiasca sotul, sa te iubeasca, sa te inteleaga, sa te ajute, sa te...sa te...SI sa aiba parte de tot ce-i mai frumos alaturi de voi.

Soso iti multumesc
Feli probabil asta-i solutia.Sa-i scot pliantul.Dar i-l voi mai lasa un pic ca si asa-i vai de capul lui sarmanul cu toate bolile astea,n-as vrea sa-i provoc un stres in plus. Cu medicul...nu stiu.Ma gandesc ca poate o da totusi roade tratamentul lui si io-l huiduiesc atata. Dupa send inntru sa-ti vad chitzaita la aniversare.
Cami, Gabi, Soso multumesc pt sfaturi. Cred ca o sa dau cu banul pt a alege ce produs sa cumpar.
Cami mie mi s-a tot recomandat fluimucil. Si-am facut stive ca T n-a vrut veci sa bea,desi are gust de portocala.
Noki popandoaica, o trecut mult de la anterioara bolnavire, deci era vremea.Febra naibii!
Invelitul la noi are succes. Foarte rar se dezveleste si cred ca din greseala. Ori de prea cald. E vb de o pilota pufoasa si placuta la atingere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Tudor nu merge spre bine. Dupa ce ca dimineata de-abiaaaa a mancat un ou fiert, la pranz a vomat tot si n-a mai vrut nimic. A dormit un pic si cand s-a trezit a plans o jumate de ora ca-l doare burtica. Cred ca maine o iau iar la drum prin spitale. N-as putea sa zic ca e de la constipatie, caci pe fondul atator medicamente a facut kk alaltaieri si azi,deci f des.Ma gandesc oare n-o fi inghitit ceva ce s-a blocat pe drum?
Si ca sa fie ca-n filme, alea cu prosti gramada, stiti ca i-am dat amoxicilina. Peste praf se pune apa pana la semn. Da sa-l ia dracu de semn. Ca pe sticla braul ala cam pe la trei sferturi, iar sus chiar langa dop are doua semne diametral opuse, in relief. Mi-am zis ca astea-s si cred ca am lungit-o ca dracu.Am re-re-re citit si cica tb sa iasa 60 ml de suspensie.Deci la 5mlx3/zi, in 4 zile trebuia sa fie gata iar io mai am. Asa ca n-a avut antibioticul niciun efect .I l-am dat degeaba Timp in care ma plang ca boala e la fel ca la inceput. Nu stiu ce naiba sa fac.S-o iau de la cap...sa-l las in pace...sa ma spanzur...ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Albert, LA MULTI ANI! Sa ai parte de o copilarie fericita si un drum frumos in viata. Proadelina, sa-ti traiasca feciorul bautor de lapte din biberon

Joy, La Multi Ani! pentru Cristi al tau, sa-ti traiasca!

Noki, sanatate bufnitei!

Leea, oare la voi nu se mai termina problemele??

Mandy, miroase a zapada, zici? La noi au fost 27 de grade ieri, ft cald pt luna noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , xilofon am vazut la bamboo ala din auchan. Avea clapele colorate, foarte frumos

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gata cu petrecerile, tare frumos a fost. A primit de la sora-mea un set Play-doh caracatita, mama, succes nebun! Se joaca singura, pot face treaba in casa linistita, nici nu se misca de la masa. Trebuie sa-i mai iau borcanele cu plastilina, ca deja le-a amestecat si nu-i mai plac
Lavi multumesc mult de mesaj si mii de scuze ca nu ti-am raspuns, dar sa stii ca am incercat de n ori, dar de fiecare data trebuia sa fac ceva urgent. Nu e civilizat ce am facut, dar sa stii ca nu a fost cu intentie

Xilofonul cred ca e luat din Cora, acolo am vazut instrumente muzicale pe randul de jocuri (au jucarii pe trei randuri - unul pentru fetite, altul pentru baietei, si al treilea cu jocuri - e paradisul jucariilor acolo, as sta acolo ore intregi numai sa ma ui la ele).

Joy e ziua sotului tau? Sa-ti traiasca!

Coralia nici Ilinca nu sta invelita, si in caa avem aceeasi temperatura. Nu-mi fac probleme, am vazut ca e destul de rezistenta.

Soacra e relativ ok, dar acum i-a scazut tensiunea oculara prea mult Poate maine o externeaza, sa vedem ce zice dr. Dar e bine ca e multumita de conditiile din spital, macar atat.

Noki sanatate bufnitei! Lasa, ca imunizarea e un proces dificil, dar necesar. Consoleaza-te macar ca toti copiii il trec, dar si cand scapa, cine mai e ca ei?

Leea da, du-te iar la dr, ca nu e normal sa se chinuie copilul atat, bietul de el.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Albert,LA MULTI ANI!
joy- La multi ani,pt sotul din dotare!

Mergi la inceput

leea- la inscrierea la gradinita, nu il repartizeaza in funtie de varsta? deci, automat intra la grupa mijlocie.
dau si eu cu parerea.
sanatate si nervi de otel pt tine.

se dezveleste si cand vine langa mine are piciorusele gheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

pumba ce conteaza daca nu are copii? Un lucru l-am observat si anul trecut, si acesta - Ilinca s-a distrat mult mai mult la petrecerea in familie. Poate pentru ca s-a simtit in centrul atentiei Conteaza doar s-o sarbatoriti pe Adeline, sa simta ca e o zi speciala

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

felicia-

Mergi la inceput