Colectia de toamna-iarna 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 12
Morgano spune:
Multa sanatate bolnaviorilor.
Lapte si noi din bibe, am incercat zeci de metode si nimic nu a mers. La fel cu patul de bb, nu vrea sa doarma altundeva, se simte protejata, confortabil, ganditi-va ca in camera lor sunt 2 paturi de 2x120m care fac praf :))
Saculetul rulz si acum, doar cand are febra renunt la el si o invelesc cu paturica sa nu ii fie prea cald, temperatura din casa e pe undeva la 23 de grade. Roxi, ti-am tot scris pe mess, dar nu cred ca ai primit.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
meems spune:
Feli, am vazut si eu pozele voastre. Distractie pe cinste pt Chiti mic, tare dulce Ilinca si mai ales mare cantareata! Tare dulce e si are niste ochi ft frumosi 
proadelina spune:
Multumim mult de tot de urari!
Joy - La multi ani pentru sot!

Gata! Am terminat in mare de strans dupa "petrecere". Restul mai fac maine. Acum as vrea sa
.
Adelina si
Albert
bb_alinus spune:
Ilinca de Feli La Multi Ani si sa fii iubita fata draga!!!!!
Albert La Multi Ani!
Leea sanatate lui T si sper sa dati de cap si sa terminati cu lantul belelelor!
Lavi ma bucur ca esti mai bine!
bb_alinus spune:
Pentru ca nu am mai avut rabdare, ne-am serbat azi, duminica, cu o zi inainte!
Drept urmare maine o sa continuam....dar mai restrans.
Tema zilei: Alba ca zapada si cei...n pitici....Care au cam lipsit din decor, dar ce conteaza, am avut alti reprezentanti din desene animate. Si pentru ca in fiecare an in aceasta perioada ( anul asta a fost ieri) vine Mos Nicolae - da, pe cuvant, vine si sta 3 saptamani, se plimba pe strazi si da bomboane copiilor dupa care pleaca pe 5 dec seara nu inainte de a lasa cadouri, ca doar nu vine si se plimba degeaba- deci vine Mosu ziceam cu niste ajutoare negre si crete. Ei bine am avut si noi parte de cativa, bine insa ca nu au venit vopsiti in negru, ca asta mai lipsea!
Sunt bucuroasa ca si petrecerea de anul asta a iesit asa cum imi doream, copiii s-au simtit bine, au dansat s-au jucat si au mancat-o pe Alba ca Zapada.... Pana sa apuc sa tai tortul bietii pitici erau linsi de nu se mai vedea care ce-i....
Poze aici: http://entertainment.webshots.com/album/568714714kPYMky
pumba spune:
alinus - La multi ani, Amalia!Sa ai o viata frumoasa ,plina de bucurii si multa, multa iubire!
wow, ce de copii!
felicia - am vazut pozele de la MC,imi mplace cum era imbracata Ilinca.
la noi nu se ocupa nimeni de copii, asa cum am vazut in poze,ei asigura spatiul si cu asta basta.
bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, AMALIA! fetita frumoasa si delicata, esti o adevarata printesa! sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
felicia74 spune:

La multi ani, Amalia, sa ai parte de o viata frumoasa si plina de dragoste! Alinus, sa-ti traiasca si sa-ti aduca bucurii!
Am vazut din poze ca v-ati petrecut de minune, buna idee cu costumele, o tin minte ptr altadata.
Iris, la multi ani, sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Si roag-o pe mami sa mai treaca pe la noi![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)