Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

La multi ani pt Vlad.Copilarie frumoasa si fericita!

Va multumesc pt sfaturi! Cred ca sun cu 1 milimetru mai bine. Tudor e si el un pic mai bine cu nasul. Aici Augumentinul pare sa fie mana cereasca.Tusea insa e la locul ei,azi mai rau ca ieri.Si a revenit conjunctivita

Madutza ii doresc sanatate lui Orlando si tine nervi sa o scoti la capat cu grijile.
Cristina imi pare rau ca ati primit asa o veste. Si tocmai acum.Nu ca alta data ar fi fost mai bine venita.
Alinus supae fii-ta.M-a dat gata.
Ripley 20? Io cred ca exagerezi.
Lavi saltareatza supa le dau astia la gradi copiilor. (M-ai pus serios pe ganduri cu grupa pregatitoare si cea mica, zau, am insomnii,ma tot gandesc cum sa fac)

I-am descarcat lui T "dumbrava minunata " si "Maria Mirabela". Succes total.Pe langa cele 1001 d episoade cu Thomas.M-a innebunit cu trenurile. Nu vrea alte jucarii decat trenuri .Am vreo 10 feluri de sine in casa + 320 de alte locomotive.

Noi incercam azi o plecare la mama pt cateva zile. Sa nu ne dati disparuti.Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Augumentinul tb sa i-l dau cam cate zile? 5,7? AM uitat sa intreb dr.

Azi, ca sa-mi mai ridic moralul, ca, zau, sunt vlaguita, ma duc sa-mi pun permanent la gene. Ca ale mele,in loc sa fie lungi si-ntoarse in sus,is scurte si intoarse in jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LEEA, NOUA DR ne zicea ca 5 zile sunt minim, dar mai bine 7 la antibiotic cred ca ii dai si biotics intre doze, dupa 3 ore de la administrare...
sanatate tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Va rog un sfat cam cat purtau copii vostri la pantofi la un an. trebuie sa ii iau finului meu cadou de mot si nu sunt sigura ca informatiile primite ref. la numarul lui pantofi sunt corecte.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata!
Madutza of, ce veste! Pe de alta parte, mare noroc are Orlando cu o asa mama, e bine ca ai continuat sa faci invetsigatii, macar stii ce are.

Negara din pacate acesta e trendul, mai ales la nivelul multinationalelor. Sper s-o rezolvati voi cumva, poate deschideti o afacere pe cont propriu.

Leea da, minim 5 zile. Dar nu scrie pe reteta?

Bic da, astept cu interes reteta de plastilina

Lavi dar modelling clay nu e plastilina, ci lut de modelat, care evident se intareste, nu mai poate fi refolosit. E alta ciorba de peste.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daca aveti chef de lectura, www.dilemaveche.ro/index.php?nr=248&cmd=articol&id=9464" target="_blank">un articol din care se releva putin si din latura mai umana a lui Emil Capraru, autorul cartii rozalii pe care am tot dezbatut-o noi acum vreo 3 ani Pe mine una m-a impresionat ce-am aflat si parca altfel judec acum lucrurile...

Mihaelutza, mar. 20 purta Cristi la 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli teama mi-e ca invers. Play Doh-ul daca te joci cu el apoi il pui la loc in borcanase si il mai scoti dupa cateva luni il gasesti praf, sfaramicios si cristalizat.
Modeling clay-ul e ca plastilina de cand eram noi mici. Dupa ceva timp lasat in pace, trebuie doar sa il framanti in maini, sa-l incalzesti si il poti "lucra" iar.

Mitza 19-20 zic eu. Intreaba mai bine familionul copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neatza colectie!
Azi e miercuri libera la scoala, cine sa mai inteleaga sistemul asta! Adica o data pe luna, miercurea, cadrele didactice au sedinta si deci copiii nu merg la scoala!

Iar miss de 3 zile nu stiu ce are dar iar a revenit la Barbapapa, se uita mereu la aceleasi desene, si doar ce ma bucuram ca nu ii mai placea TV-ul!

Roxiut ce mai face urechiusa buclucasa?

Leea, promenada placuta la tara! Sanatate lui T.
Nu prea am inteles, iti faci gene crete?

Lavi, mama ce m-ai prins! Cred ca nu am fost prea explicita la crema: adica se toarna laptele fierbinte si se incorporeaza dar nu pe foc, apoi se pune si se amesteca 5 minute dar pe foc mic....pana se ingroasa! Nu e nevoie de nici o bain marine!

Bic, ta-su o invata toate astea, miss e atat de fericita seara cand vine acasa ca sta numai cu el, si mie mi ciuda cateodata ca incerc si eu in timpul zilei sa fac puzzle sau o activitate ceva si nu are rabdare cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi uite aici:
http://www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~produs-modelling-clay-lut-pentru-modelat~p-2510070.html
E folosit si de artistii plastici, astia nu se joaca cu plastilina Il stiu de pe vremea cand margeleam, chiar voiam sa-l cumpar ca sa fac diferite obiecte.

pe de alta parte e normal ca Play Doh sa se intareasca si faramiteze, ca doar contine faina. Dar e de ajuns doar sa-l umezesti putin si gata, isi revine.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lavi tocmai ca am intrebat dar mi s-a parut cam nerealist raspunsul. Mi s-a spus ca 18 ii este mare. Ma indoiesc pentru ca el este un copil inalt, nu gras, dar inalt, si de asemenea, desi copilul a inceput sa mearga ei inca ii cumpara un fel de botosi. Asa ca am senzatia ca i-au luat tot botosi ceva, si numerele nu prea corespund. Eu vreau sa ii iau ceva pe glezna, cu taloneta, ca Ewan oricum are o problema cu un piciorus din nastere, nimic evident, dar ii cam fuge piciorul mai ales in botosi, desi eu le-am sugerat sa ii ia niste pantofiori potriviti atat pentru mers cat si pentru a ii tine piciorul mai bine....Cred ca o sa ii iau 19 si vedem.
Mita

Mergi la inceput