Colectia de toamna-iarna 2005 (218)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_alinus spune:
Lavi, hai ca iar am uitat: cu cantitatile: la aluat prima data am facut o portie apoi am dublat cantitatea
, crema in schimb am preferat sa o fac strict dupa reteta, deci am facut de 3 ori, cred insa ca merge sa dublezi/ triplezi daca vrei.
Cu plastilina, io am gasit aici una care ramane moale mult timp daca o pui la loc in cutia de plastic. Insa e scumpa de necrezut. Ca idee, e 8 euro un pachet cu 5 cutii de culori diferite, pe cand in bazar aceeasi cantitate costa 1,5 eur insa se intareste imediat!
Feli ce mai face soacra, cum se simte?
Tania ce-o mai face? Oare a mai consultat si alti medici?
maria_alexia spune:
Ca vorbiti de tipuri de plastilina: a incercat cineva asa-numitul "moon sand" (scump rau si asta). Din cate am priceput, trebuie combinate 2 chestii ca sa rezulte substanta de jucat, dar n-am inteles: e plastilina sau nisip??
Si tot la tema: mai nou il iau pe Cristi la bucatarie la facut prajituri
. Nimic complicat, placinta cu mere cu aluat fraged cel mai des, dar ii place teribil sa-mi toarne ingredientele si la sfarsit sa se joace cu aluatul - ce plastilina mai buna vreti??
. Peste placinta punem intotdeauna la copt formele modelate si e tare incantat sa le si guste la sfarsit.
mamica noiembrie-decembri spune:
Subiect Nou
M-am prostit
, daca nu va place sa schimbe cine stie ca eu tb sa plec la scoala. Sau schimb eu diseara, cand revin.
PS. negara sunt
felicia74 spune:
Maria e un nisip colorat. L-am ochit si pe acesta, dar nu prea merge in casa![]()
Eu sunt plina de nervi, am comandat o masina de spalat de la Domo, si desi le-am zis sa vina dupa amiaza au sunat ca vin acum. Si ce le=a zis sotiorul meu drag? Sa vina! Deci astept masina, sper sa ma descurc eu cu bunicul, mai ales ca trebuie sa le-o predau si pe cea veche. Vai de mine, ce-mi place sa fac treburi de barbat, ma innebunesc, nu alta![]()
Alina multumim de intrebare
, bunica a venit acasa de luni, acum tine tratament, sper sa-i fie bine.
A VENIT DOMO!!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)