Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, hai ca iar am uitat: cu cantitatile: la aluat prima data am facut o portie apoi am dublat cantitatea, crema in schimb am preferat sa o fac strict dupa reteta, deci am facut de 3 ori, cred insa ca merge sa dublezi/ triplezi daca vrei.

Cu plastilina, io am gasit aici una care ramane moale mult timp daca o pui la loc in cutia de plastic. Insa e scumpa de necrezut. Ca idee, e 8 euro un pachet cu 5 cutii de culori diferite, pe cand in bazar aceeasi cantitate costa 1,5 eur insa se intareste imediat!

Feli ce mai face soacra, cum se simte?

Tania ce-o mai face? Oare a mai consultat si alti medici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ca vorbiti de tipuri de plastilina: a incercat cineva asa-numitul "moon sand" (scump rau si asta). Din cate am priceput, trebuie combinate 2 chestii ca sa rezulte substanta de jucat, dar n-am inteles: e plastilina sau nisip??

Si tot la tema: mai nou il iau pe Cristi la bucatarie la facut prajituri . Nimic complicat, placinta cu mere cu aluat fraged cel mai des, dar ii place teribil sa-mi toarne ingredientele si la sfarsit sa se joace cu aluatul - ce plastilina mai buna vreti?? . Peste placinta punem intotdeauna la copt formele modelate si e tare incantat sa le si guste la sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect Nou

M-am prostit, daca nu va place sa schimbe cine stie ca eu tb sa plec la scoala. Sau schimb eu diseara, cand revin.

PS. negara sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Maria e un nisip colorat. L-am ochit si pe acesta, dar nu prea merge in casa

Eu sunt plina de nervi, am comandat o masina de spalat de la Domo, si desi le-am zis sa vina dupa amiaza au sunat ca vin acum. Si ce le=a zis sotiorul meu drag? Sa vina! Deci astept masina, sper sa ma descurc eu cu bunicul, mai ales ca trebuie sa le-o predau si pe cea veche. Vai de mine, ce-mi place sa fac treburi de barbat, ma innebunesc, nu alta

Alina multumim de intrebare, bunica a venit acasa de luni, acum tine tratament, sper sa-i fie bine.

A VENIT DOMO!!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput