Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Alina , vreau si eu reteta daca ai timp normal!
La noi e blocul bine izolat si avem si centrala proprie la bloc...si merge la greu, administratorul nu face economie deloc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LA MULTI ANI ALBERT!
LA MULTI ANI, AMALIA!
LA MULTI ANI, VLADUT!
sa fiti sanatosi,sa aveti parte de tot binele din lume.

noi suntem din gasca celor care de dezvelesc, nu am in casa mai putin de 22 grade,pb mea este ca ma striga sa o invelesc de doua,trei ori pe noapte,dimineata la 6 cand ma trezesc sunt "cheauna" de somn...

melku,super lectie de rabdare..

alina si eu vreau reteta ,mai nou prajiturescam facut gososi dospite pt prima data in viata mea,in weekend am facut cremsnit.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Amalia!
La multi ani, Vlad de Xandra!

Ieri, de ziua lui, sotul meu a primit vestea "buna". In prima etapa i-au trimis in concediu de odihna. Etapa II... cuvantul ala groaznic care incepe cu s... Probabil dupa sarbatori.

Ioana, sanatate Mariei si sa nu-i dea si lui Stefan.
bb_alinush, posteaza reteta pe forum, ca sunt si eu interesata. (nu pot vedea pozele. adica vad doar pozele in miniatura, cand sa le maresc vad doar o parte din poza, lipseste exact personajul principal.)

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

CristinaN , ce veste trista tocmai acum inainte de sarbatori ! Sunt sanse sa gaseasca de munca repede apoi?

Anda , cand iei rezultatul la analize? sa fie bine!!!

Anca , ce crema ai facut la cremsnit? nu am mai facut de ceva vreme si mi-ai facut pofta
(oricum eu cand ajung la voi in zona o zi mananc numai prajituri si apoi nu mai pun gura pe ele ca mi se face rau numai cand le vad , tot la voi in zona am mancat si o pizza buna rau, in turda la "Dana" )

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, VLAD!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dragelor,

Revin si eu pe cat posibil.

Leea pt durerea de gat la mine sfanta e gargara cu bicarbonat. O lingurita la o cana cu ceai de musetel sau apa plata, in lipsa de. Seara inainte de culcare plus dupa alte mese daca ai timp. Nu mananci/bei nimic dupa, pt cateva ore.

Noki bravo tie cu bricolatul! Iti invidiez indemanarea.

Feli frumos tortul dar auch, preturle la Ana. Eu am comandat de la ei de ziua mea pt dus la servici si nu mi s-a parut mai bun decat la Alice. Iar pretul - dublu.

negaracristina nasoala veste. [:-(]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna seara Colectie !!

In primul rand LA MULTI ANI cu intarziere copilasilor de 3 ani ,multa sanatate !!

Acum sa va zic de noi ,nu am vesti bune deloc ,dupa ce am umblat 3 saptamani prin spitale ,analize ,teste ,radiografii ,ecografii ,azi tranzit baritat ,da a trebuit sa bea barium ,apoi radiografiat de vreo 8 ori ,mai tarziu un pic am luat o parte din rezultatele de la o clinica particulara si SURPRISE ...,boala celiaca (intoleranta la gluten ) dar deocamdata nu e pus diagnosticul 100% pina nu se efectueaza o biopsie ,este obligatorie pt stabilirea diagnoscticului
Am inceput deja sa-i fac paine in casa din faina fara gleten ,.ne-a trimis dr. la un magazin unde se gasesc numai produse fara gluten ,se zica ca asta e pe viata ,in putine cazuri se vindeca ....deci o sa fie super greu ,..la gradinita ,cand v-a mai creste ,acum il pot controla eu dar mai incolo ...off Doamne!
Joi mai facem testul sudori ,parca asa se cheama si ventilare pulmonara ....ceva de genu' la IOMC ,inca nu s-au terminat investigatiile iar eu simt canu mai am putere ,traiesc intr-un calvar de 3 saptamani ,nu ma pot gandi decat la rele ..
Era sa uit ,vineri am repetat transaminazele a 3 a oara ,au crescut din nou ,dr zice ca e normal de la intoleranta ,chiar si starile lui si da e adevarat ,citind pe net simptomele bolii mi-am regasit copilul p'acolo ...

Nu va mai retin cu lucruri nu tocmai placute ,va pup si doresc tuturor sa nu treaca prin asa ceva !!

Mergi la inceput

catutza, da' tu retetele la mancarurile din poze cand pui? La Stef prob e in felul urmator: lucr la firma de constructii (TESA), firma a facut lucrari garla, au multe licitatii castigate. Nu-si primesc banii pe lucrarile facute deci nu pot sa-si plateasca angajatii drept pt care ii trimit in somaj. De gasit un alt loc de munca... f greu ca orasul nostru e mic. Si nici nu cred ca ar vrea, se intelege bine cu colegii si sefii, a invatat mult ca sa poata aunge unde a ajuns, ii place ce face. Ne rugam sa nu dureze mult situatia asta. Il vad optimist, desi nu prea vrea sa vb despre asta.
Lavi, .
Leea, da, gargara cu bicarbonat cum zicea si Lavi. La Stefan ce nu a trecut cu Augmentin adulti a trecut cu gargara.

Mergi la inceput

Madutza , off Doamne ce veste trista! multa sanatate lui Orlando si cand ai nevoie de sustinere suntem aici, alaturi de tine!

Noki , sper ca faci poze sa vad si eu opera voastra de arta abia astept sa vad ce va iesi!

CristinaN , ma bucur ca sotul tau e optimist, asta e un lucru mare! Eu am observat ca daca gandesc pozitiv parca-mi merge mai bine...
Retete la pozele mele am pus doar la cateva, dar o sa mai complectez !

Lavi , cum mai e Nati cu gradinita? dar Silvia cu scoala?

Bucatareala

Mergi la inceput

Madutza, foarte trist ce vi se intampla... Sa va dea D-zeu putere sa ii dati de cap si sa rezolvati problema.

Mergi la inceput