Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI ALBERT!
LA MULTI ANI, AMALIA!
LA MULTI ANI, VLADUT!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Abia acum am reusit sa recuperez tot ce ati scris in ultimele zile, nu am avut acces la net ca mi-au zugravit biroul si evident mi-au acoperit toate prizele de curent si net ca asa e in tenis. Abia azi dimineata am recuperat starea normala a unui birou asa ca ma scuz ca nu am urat sarbatoritilor, o fac la comun, sa fie sanatosi si la punga grosi, sa aiba parinti cumpatati pe criza asta, voiosi si voinici.
Catuzta imi pare rau dar acum chiar nu pot ca nu sunt vremuri prea bune pe aici pe la mine si mai ales la sectorul 3 care are "alta culoare" decat centrul nu prea pot. Daca nu e urgent mai putem incerca ceva dupa 30 noiembrie, sa vedem cine vine si pe unde ne situam...... Gradinitele tin acum de primarii si trebuie cineva de la local. La Buluci am gasit dar la sect.3 cam greu. Rept dupa momentul 0, putem sa mai vorbim sa vad pe unde ma asez si eu...
Noki unde e cofetaria Alice?
sanatate bolnaviorilor ca vad ca vine Mosul cu gripa si pneumonie pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela , multumesc mult de raspuns eu mai am o promisiune dar in caz ca persoana respectiva nu reuseste sa ma ajute ma gandeam ca poti tu
Daca nu reusesc mai vorbim dupa 30 nov.

Cofetaria Alice e pe Mihai Bravu, cand vii de la dimitorv spre maior coravu e pe partea stanga , pe langa circa aia de politie.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi ANi sanatosi si frumosi, Vlad!

Multumim de grija. maria tuseste la greu in continuare, noaptea trecuta s-a zbuciumat rau, are cosmaruri, abia pe la 2, 3 daca adormit in conditii ok. Este extrem de incapatatanata. Toata ziua aud numai "nu vreau" si "fiindca asa vreau eu"

La dr nu merg cu ea, inca, o tin 3 zile pe Eurespal, aerosoli, ceva sirop de plante, ceai de ceapa, fructe la greu si sa vedem cum evolueaza. Stef e ok, mira-m-as sa nu faca nimic.

Maria doarme invelita, fiindca i-am improvizat un "tunel" dintr-o patura, careia i-am bagat capetele sub saltea. a fost incantata de idee si sta cuminte acolo. Stef e in sac si asa o doarma pana nu o sa mai incapa, exact ca sora-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai ca am trimis de doua ori mesajul precedent. gata s-a sters
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

salutare!

La multi ani, Vladut cel gratios, mandru fiu de Xandra si ginerica de Noki, sa ai o copilarie fericita si noroc cu carul!

Ca tot suntem la subiectul tort va recomand si cofetariile Ana, unde se fac figurine, Ilinca a avu buburuza, a fost delicios, se topea in gura. Uitati si poze:
http://picasaweb.google.ro/tombingo15/Tort#

Preturile sunt la fel, adica pe masura calitatii

Sanatate copilasilor bolnaviori, abia astept momentul in care o sa intru pe forum si n-o sa mai dau de atatea vesti rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Vladut de Xandra La Multi Ani sa cresti mare si frumos!

Fetelor multumim de urari!
Joy gogoselele sunt de fapt eclere sau mai exact choux a la creme.Pot sa zic ca am lasat-o pe soacra-mea fara grai cand a vazut ce rapid le-am facut si in plus cica bune - ca nu a incetat o clipa sa mi le laude. Ce mai a sunat-o si pe maica-sa - alias strabunica - sa ii spuna ca uite ce s-a chinuit toata viata sa faca aluatul si Alina - adica io- le face in 2 min
Ei gata cu laudat-ul, daca vrei reteta ti-o scriu pe PM.

Fiecare copil a venit cu costumul propriu, ca sa raspund la intrebare - scuze dar nu mai stiu cine intreba!

Ioana sanatate Mariei!

Catutza 25 de grade????????? Cred ca e ca la Nisa pe la voi....sper ca ai palmieri! Noi avem acu in clipa asta 20 grade iar seara cand se pune in miscare caldura se fac 21,5.

Si noi de dezvelim la greu, o invelesc la miezul noptii inainte sa ma culc iar dimineata o gasesc tot dezvelita si cu picioarele reci...cred ca ar trebui sa ii pun niste ciorapi in curand.

Sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, VLADUT!!! Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii si noroc! Sa fii sanatos so la "punga gros"!!!

Xandra, sa-ti traiasca flacaul!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI ANI VLADUTZ FRUMOS, SA FII SANATOS, SA AI O VIATA IMPLINITA SI FERICIRE CU CARUL !!!

Alinus da, vreau reteta. Am zis gogosele ca asta mi-a venit la "degete".
Dar da, sunt ca eclerele, mi se par delicioase.

Cu invelitul...ai mei zici ca-i intep cu acu' cand pun paturica pe ei. La soacramea cica dormeau inveliti. Cred eu ca din cauza ca are plapumi din alea groase si grele si le este dificil sa se dezveleasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

La multi, multi ani cu mult drag Ilinca, Albert, Amalia, Iris si Vladut!!. Multa sanatate si mult noroc!

ceva super funny:

Un copil, la gradinita, incearca sa isi incalte cizmulitele.
Pentru ca nu se descurca, a cerut ajutorul educatoarei.
Cu tot trasul si impinsul, cizmulitele nu voiau nicidecum sa intre.
Pana cand a reusit totusi sa il incalte, educatoarei i-au aparut broboane de transpiratie pe frunte.
De aceea aproape ca i-au dat lacrimile cand copilul i-a zis:
- Doamna, dar sunt puse invels…
Intr-adevar, erau puse gresit… Nu a fost cu nimic mai usor sa ii scoata cizmulitele decat sa i le puna, totusi a reusit sa isi pastreze calmul pana cand cizmulitele au fost iar incaltate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta asa cum trebuia.
Insa atunci baietelul a zis: - Cizmulitele astea nu sunt ale mele!!!
In loc sa tipe la el “De ce nu mi-ai spus?”,
educatoarea si-a muscat buza si inca o data s-a chinuit sa il descalte. Cand s-a terminat chinul descaltatului,
baietelul i-a spus:
- Sunt cizmulitele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le incalt pe astea azi.
Acum ea nu mai stia ce sa faca… Sa planga sau sa rada? A reusit totusi sa stranga suficienta rabdare pentru a se lupta din nou cu cizmulitele. Cand, in sfarsit, l-a incaltat, inainte de a-l trimite afara la joaca, l-a intrebat:
- Si acum, unde iti sunt manusile? Trebuie sa ti le pun in maini ca sa poti pleca afara!
- Le-am bagat in cizmulite ca sa nu le pield…

Adina si Daria
Varsta

Mergi la inceput