Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, noi am deschis atelier gradinitesc acasa: ii facem cadou-surpriza lui Aghi (mama mea) de Craciun. Am cumparat de la Kaufland hartie colorata si hartie creponata ffff colorata. Si facem un gen de tablou: pe o hartie de-aia colorata A4 aplicam floricele etc decupate din hartia creponata, cu codite din scobitori si floricele din dopuri de pluta taiate sau diverse alte chestii pe care le mai gasesc prin casa: nasturi, bentite etc. O sa iasa tare mumos. Evident ca mai mult le mesteresc eu - pe partea de estetica, dar si Sarah taie/lipeste/coloreaza la greu pe langa mine.

I-am mai luat o chestie draguta, tot de la Kaufland, dar inca nu am deschis-o, cu niste carioci speciale suuper sclipicioase, cu care se deseneaza pe o folie de plastic speciala care apoi se coloreaza si se lipeste pe geam, in forma de animalute. Abia astept sa le motrosesc. Poate seara asta.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Aoleu...cat sunt de habauca (are cu cine semana bufnita)...am uitat sa trag urare virtuala lui ginerica.Desi azi d edimineata cand m-am sculat si am vazut ca iese soarele, mi-am zis ca e din cauza ca e ziua gagiului bufnitei.

Asa ca Vlady drag, sa ne traiesti 100 de ani, sa fii sanatos si fericit toata viata ta si sa aduci parintilor tai dragi numai bucurii si veselie!!! Sarah iti da un pusy virtual mare de tot si abia asteapta sa iti dea unul si live.asta daca nu se rusineaza, iar.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

maria, super carti, multam de pont.
Alexia vrea de la mos craciun, masa si scaunel ca la gradi ca sa stea sa coloreze, am vazut deja ceva in auchan.
Poti sa imi dai un exemplu( link) de premergator cu activitati? merci. maria sa stii ca si alexia si matei fac la fel, numai dupa mine.

eu una nu ma simt confortabil la 22-23 grade ( cate sunt la mine) doar cu pijama subtire si fara pilota, asa ca daca alexia nu vrea invelita ii pun peste bluza de pijama care nu este plusata inca o bluza.

Mergi la inceput

Hai ca am dat in boala bricolatului si a jocurilor de copii: www.ehow.com/how_4604395_christmas-tree.html" target="_blank">idei de activitati

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

pentru Vladut, sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos si fericit, viata ta sa fie implinita, iar parintii tai sa se bucure de tine.

Raspuns la polluri, Kriszti doarme in sac de dormit , aproape de cand s-a nascut. Nu am probleme cu el, se pare ca ii place.Macar dormim si noi linistiti ca nu se dezveleste. In ce priveste bibe, ei aici mai e o mica problemuta, laptele de dimi si seara il bea din bibe. Daca nu ii pun laptele in bibe atunci nu bea si pace.Asa ca am facut compromisul asta...in rest apa sau ceai bea din pahar fara probleme.
Ma duc sa vaz pozele Amaliei ca nu am apucat sa le vad. Si sa mai trebaluiesc una alta prin casa. Sa nu uit Leea, ai incercat sprayul Hexoral? E tare bun.
V-ati apucat deja sa cautati cadourile de Mos si de Craciun? Eu nu i-am comandat decat lui Kriszti cate ceva de pe Net. Pentru familion numai mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Vladutz, ginerica de Sarah!

Merci Noki, super idei!

Roxi, fix www.laredoute.fr/vente-trotteur-parlant-et-musical-vtech.aspx?productid=324148056&documentid=201208&single=false&categoryid=50108975" target="_blank">asta l-am comandat eu. Sper sa si ajunga. LA noi costa, evidement, dublu
Merita sa-i luati masuta, Cristi are si e innebunit dupa ea. Cu 2 scaunele, of course

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fete dragi!

multumesc pentru urari!

macar asa sa-mi crape obrazul de rusine si sa urez si eu cu multe zile intarziere pentru ana, stefan, andreea, bogdanel, andrei, razvan, ilinca, albert, iris si amalia!

imi cer scuze, sunt in urma rau de tot cu forumul.

multa sanatate la piticii bolnaviori si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Vlad sa traiesti multi ani fericiti!

Scuze n-am timp deloc de forum, doresc sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani , Vlad!

sa cresti mare, sanatos, voios si la punga gros!

Xandra , sa va traiasca baiatul!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Citat:
Deci copiii mai habauci dorm neinveliti si cei cuminti inveliti, nu? Lavi, Anda77, Catutza, Ioana, pun pariu ca copilasii vostri dorm inveliti.

Noki , la mine te inseli nu doarme invelita! bine la mine in casa e si foarte cald-in jur de 25 de grade, noi dormim in pijama cu maneca scurta fara sa ne invelim...sau doar cu un cearceaf. Pe Bia o culc in pijama si maieu

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput