Colectia de toamna-iarna 2005 (218)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Good news: bufnita reparata! Nu ma intrebati ce a fost cu febra de 3 ore, ca nu stiu. Important e ca nu mai e.

Leea - uita-te in gat sa-ti admiri amigdalele si sa vezi daca au sau nu o mirifica colectie de puroi. Daca nu poti, fa o chestie desteapta: du-te la doctor, ca daca e sa fie veun streptococ ceva, jucati ping-pong cu el tu si fii-tu si trebe musai tratament. Asa...pot sa-ti zic ca spray-ul Hexoral e f bun, dar depinde de gravitatea situatiunii. Sanatate dubla!

Roxi- zi verdictul doctorului! Lexi e mai bine?

----

A mai intrebat Soanso, parca, in treacat, dar nu prea am vazut raspunsuri, asa ca reiterez chestiunea nu a zilei ci a ultimilor 3 ani:copiii vostri dorm inveliti???? Ca a mea de vreo 2 luni nu e chip sa se atinga de pilota. Care e usoara, placuta atingerii, nici prea calduroasa, nici rece, ideala...dar n-o suporta neam. CE SA FAC???? Eu nici nu pot concepe cu mintea mea friguroasa cum poate sa se culce dezvelita, ca buba e ca zice de la inceput ca sa n-o invelesc, nu e vorba ca se dezveleste in timpul somnului zvapaiat...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noki, asa cum nici eu nu stiu ce a fost cu starea de voma a alexiei de aseara si de azi dimineata.
am fost la medic cu amandoi, alexia face aerosoli pana duminica si la orl mergem luni ce vine.
Pentru matei mi-a spus pediatrul sa ii bag sare ca "sigur" va manca, yo o tineam una si buna ca nu vrea nimic ea ca sa insist, adevarul este ca am intarziat si se cam uita la ceas sa plece( am facut 2 ore de acasa pana la opera!!!!)

Alexia nu doarme invelita neam, stiti cum da din picioare de ii pun ceva pe ea?..si simte din cel mai adanc somn , asa ca o imbrac mai gros si gata am rezolvat situatia si sosete in picioare.

leea, miere, lamaie si ceva pastile de supt.

mai bicule., eu asa de slaba te-am vazut si in bucuresti si in poze, de unde pana unde grasa???

anda, ce mai face nichita cu tusea? ceva nou la tine? se pare ca nu esti in toate apele tale.

Fetelor am vorbit cu gandacica si era tare suparata, a fost internata cu amandoi copilasii in spital au pneumonie, analizele le-u iesit marite- glicemie, transaminaze, un gand bun si pentru ei sa se faca bine repejor si sa nu fie nimic grav. trupa de gandacei.

fiii lui joy, cum se mai simt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Leea, mai consulta medici, cred ca nu esti sfatuita ok.

Noki, febra nu vine tam-nesam fara motiv. Ia mai vezi si maine, de acasa, care o fi baiul. Inghetata aia... era musai s-o presteze? :(

Sanatate infinita Gandaceilor, tare greu trebe sa-i fie la Nico ci ambii la spital

Ioana, sunteti bine?

Mada, cred ca Mirunici se simte bine la gradi, tu cum esti? Ce ai mai rezolvat cu musiu-frusiu?

Roxi, mergi inainte cu incredere.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Alina , frumoase pozele, cel mai mult mi-a placut de alba-ca-zapada normal! sa ne dai si noua retetele la ce ai gatit tu acolo ca tare bine arata!

Noki , ce bine ca nu a mai facut febra Sarah ...si sper sa nu mai faca!

Mada , tu la ce gradi o ai pe Miruna? E bine ca sa adaptat si ca mananca tot

Gandacel , multa sanatate si la voi sa va faceti repede bine!

Delia , cum e noua bona, cum a fost prima zi cu ea?

Mihaelutza , indraznesc si eu ceva la tine cunosti pe cineva la gradinita 66 din sectorul 3? e in spatele la piata salajan, e gradinita noua-deschisa de 2 luni.sper ca nu te superi ca indraznesc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani!! pentru Miss Amalia, o draguta si o cocheta! Tare frumoase pozele de la petrecere, Alba-Ca-Zapada a fost cea mai atragatoare

La Multi Ani!! pentru Iris cea finuta si jucausa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helou helou.

Roxi sa stii ca eu lui Alex nu-i puneam sare in mancarica dar ii puneam n pic de paine. asta de pe la 6 luni. Si asa manca. Apoi...spre 8-9 ii puneam un pic de sare.
Lui Vlad nu i-am pus pana la 1 an. Da la Alex am fost mai relaxata - nu zic ca am facut bine.
Ai mei sunt muuuult mai bine, doar ca Alex a reinceput sa tuseasca de ieri - ii trecuse - si Vlad inafara de tuse este ok. Dar cred ca la sf saptamanii viitoare de nu-i trece tusea mai dam o tura la dr.
Sanatate si voua si sper sa-i fi trecut urechea Alexiei.

Leea se poate sa-l doara burtica de la tuse. si sa vomite de la muci. Vlad nu mi-a vomitat decat o singura data de la tuse, pe cand Alex mi-a vomitat deja de cateva ori de la muci.
Asa ca se poate.

Gandacel si eu care credeam ca faci curat in toata casa de numai intri pe forum. SANATATE multa si putere.

MADAU ma bucur pt Mirunici. Tu esti ok?

Noki nu, nici ai mei nu dorm inveliti. Amandoi simt cand ii invelesc si se trezesc ori dau din picioare pana da jos patura.
Asa ca ii imbrac mai gros si cu sosete.

ma cheama Vlad sa facem puzzle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

In primul rand vreau sa urez sanatate maxima bolnaviorilor mari si mici!!!

Gandacel, un gand bun de la noi ; sa va dea Dumnezeu putere si sanatate tuturor!

Nici Daria nu doarme invelita deloc. Zici ca are senzor, cum pun ceva pe ea, imediat arunca picioarele! La fel ca si Sarah imi zici de la inmceput ca ea nu vrea invelita. La noi in casa sunt cca. 22gr C, deci nu fff cald si eu o imbrac cu maieu, chilot, pijama si sosete, deci nu foarte gros. Ar trebui sa o imbrac mai gros?
Ce inseamna la voi imbracat mai gos?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cami, suntem colege de apartament, cred.FIX astea-s conditiile si la noi si fix asa o imbrac si eu. pijamaua e de-aia moale, flausata (parca asa se spune, nu?)Io zic ca e suficient, dar sa vedem mai la iarna, cand s-o raci si mai rau afara, ca implicit scad si gradele din casa.

Deci copiii mai habauci dorm neinveliti si cei cuminti inveliti, nu? Lavi, Anda77, Catutza, Ioana, pun pariu ca copilasii vostri dorm inveliti.

Sanatate gastii de gandacei!

Delia- daca e cu tati si cere ceva, e musai sa primeasca. Pe de alta parte, toata vara numai cu inghetata ne-am hranit. Da' vorba lui Base - stia el ce stia - "iarna nu-i ca vara".

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare si de la noi!

Vad ca iarasi se boleste la greu pe-aici - sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Noi suntem binisor, in afara de eternul ciclu nas-infundat - tuse post-muci si de la capat. Ana e cel mai binisor, are doar urme de muci si mai tuseste noaptea, saracuta. Iar eu cel mai rau, de la inceputul lui sept. sunt practic intr-o raceala continua, ba nasul, ba gatul, ba tusesc si apoi de la capat. Acum parca se concretizeaza o sinuzita, ca asa patesc eu la inceput de iarna, pana ma hotarasc sa-mi pun ceva pe cap cand ies .
Altfel, fericire maximala : am doi copiii dependenti de mine pana in maduva oaselor, nici la baie nu ajung fara ca Ana sa urle c-am lasat-o iar Cristi sa zgaltaie usa din toate puterile in timpul asta . Nu stiu cum reusesc, dar pur si simplu nu-i pot desprinde deloc de mine. Orice incercare de a-i mai lasa cu bunicii trebuie apoi compensata cu un plus de atentie si mai rau se lipesc de mine.

Am descoperit o serie de carti interesante: www.rao.ro/cautare.asp?q=logico" target="_blank">Logico Rondo, de la RAO. Cristi adora sa "facem lectii" din ele, cum a vazut el la copii de scoala .
Edit: pe site-ul Rao vad ca nu se vede: cartile astea sunt pe grupe de varsta, pentru 3 ani sunt cele cu "O zi cu Ioana si Vlad", "Culori si forme" si setul "Coloram, mesterim si construim" si mi se par destul de complicate, celelalte sunt de la 4, 5, 6 ani...

Si mai muncim la lista pentru Mos Craciun, Ana va primi ceva premergator (gen tablita de activitati, de impins, nu de stat in el), iar Cristi isi doreste multe, multe masinute si macara si excavator si buldozer si dintr-astea. Aaaa, si neaparat pe Rosie din serie cu Thomas, fix pe asta i s-a pus lui pata din toata seria.

Poate dati si voi la schimb ceva activitati creative, idei de cadouri si de preocupari "academice" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, Vladut !!!
iti doresc multa multa sanatate, o copilarie frumoasa, o viata plina de noroc si fericire.
Petrecere frumoasa cu multe cadouri si voie buna.
Xandra

Mergi la inceput