Copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tot eu ca-s batrana si uituca ... parca nu-mi vine sa cred ca doar AC ar fi problema mea pentru durerile de cap ... le iau din 1994 si ca anul asta parca nu au fost asa acute ... dar cine naiba mai stie care or fi modificarile odata cu varsta .

Azi auzisem intr-o doara la teveu ascultand de circul cu vaccinul pentru virusul HPV pe care-l baga pe gat autoritatile fetitelor de clasa IV, asta in loc sa faciliteze controalele pentru femeile de orice varsta pentru depistarea cancerului, ca au scos un vaccin pentru otita medie si ca este recomandat in special copiilor mici ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Capsuna mi-a miscat burtica!!!!!!!!!Duminica, a miscat mana lui tati care era topit.(a miscat prima data la 16 saptamani si mi-a mutat burta la 21) Daca Tony a fost 4kg, capsuna iese de 4.5? Vai de nasterea mea naturala atunci!

Azi merg la conferinta la Niagara unde stau 4 zile. Raman baietii singuri pt prima data si sunt toata un stres. Cred ca bietul Tony teroristul va fi terorizat.

Va las... Ne vedem sambata.

Ps. Loreen, imi pare rau pt buzele tale a la Angelina Jolie. Stiu cum doare ca si eu am obiceiul sa "bag in gura fara sa gandesc "

Sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! De azi ne-am intors si noi la gradi, desi zicea ca o astepta copiii a ramas acolo trista si am gasit-o plangand la pranz, dupa 10 zile de pauza s-a dezobisnuit, sper ca maine sa fie mai bine. M-a surprins placut reactia educatoarelor, pareau foarte bucuroase s-o vada pe atomika.
Ah, sa va zic faza tare cu fii-mea: cand gaseste o foaie oarecare o tine pompos in mana si incepe sa recite: Alyssa Giorgia Giulia Arildo Matteo...etc...banuiesc c-o imita pe educatoare cand face prezentza!

Gabitza, multzam de intrebare, parca sunt ceva mai bine cu sanatatea, aseara mi-am facut curaj si am baut niste picaturi contra tusei chiar daca imi sunt interzise si am reusit sa dorm omeneste. M-am tot tinut sa-ti spun de filmuletul de la tv, ai un sotz tare mumos, arata mai bine decat in poze.
Nelia, cum se mai simte Lisandru? Sanatate multa si succes sa termini temele la timp.
Cuscra Olga, sedere placuta la Niagara...ia-o ca pe o minivacanta, nu-ti fa griji pentru baieti ca se descurca ei mai bine decat iti imaginezi! Si eu am lasat-o iarna trecuta 4 zile pa atomika cu tac-su cand am plecat de urgenta in RO, eram disperata dar a fost totul ok.
Onixone, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu gradinita...eu am ales-o pe a noastra pe criteriul sigurantei/confortului copilului ca pentru mine asta e cel mai important, cata scoala se face e pe planul 2 ca nu intentionez s-o dau la harvard dupa aia.
Loreen, hai ca iara te trag de maneca cu capu'...dureri hormonate sau ne, n-ar fi rau sa faci niste analize! Ai grija de tine!
Cloreta, sanatate multa Teodorei!
Danelutza, trimitem un de consolare Isabellei! O duci la gradi si daca are febra? Aici nu-i scot afara iarna, pe cei mai mari nu stiu dar pe astia din grupa mica sigur nu.
ChrisDun, sanatate si voua, sper sa nu ia nimic Carina.

si sanatate la toti...ma duc la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OlgaT, bravo, ma bucur pentru tine ca a miscat puiutza mica Tare sunt frumoase si emotionante momentele astea. Poate ca nu o sa fie chiar asa rau sa ramana baietii singuri, mai stau si ei ca baietii Oricum dupa ce se naste fata o sa petreaca ei doi mai mult impreuna.

Laura, despre Prevenar este vorba, acesta e vaccinul contra pneumococului care duce la otita medie supurata, meningita si pneumonie. Atunci cand l-au filmat pe Raducu la ProTV, chiar vaccinul asta il facea. Nu era cand erau copilasii nostrii mici. Costa aproape 300ron bucata, si se face si un rapel. Daca vrei iti mai dau o data linkul catre inregistrarea emisiunii cu Raducu, la "Ce se intampla doctore".

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

http://www.servimg.com/image_preview.php?i=8&u=12994432
(POZA OFICIALA DE LA GRADINITA)

Multumesc pt raspunsuri.Eu cred ca il dau pana la urma.Vedem ce iese

Olga , felicitari!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Laura,Am eu rochita dar e crem, luga ca de printese,150ron dar acum depinde pentru care dete.Si rochia e deja in Ct iti pot trimite o poza daca vrei.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga pupici pe burtic si drum bun. Nu ma iei si pe mine, sa-l las si eu pe sot cu Isabella, macar o zi, nu patru

Teddy n-am dus-o niciodata cu febra, dar muci si tuse are de vreo doua saptamini, febra a facut doar aseara ca-i intrase frigul in madulare . Diseara am intilnire cu un doctor in Italia, cica imi da reteta pentru niste produse homeopatice contra tusei si otitei. Bafta la gradinita

Oana lu'Alex ce flacau frumos ai tu acolo !!!

Laura cum te simti simti cu buzele, macar poti zimbi, daca ieri nu puteai servi cafeaua ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olgutza cat de fericita trebuie sa fi ... sa-ti dea Dumnezeu un copil sa te unga la suflet ca tare-l meriti ...

Onixone imi trebe pentru serbarea de craciun la gradinita ... trantele alea ziceu ca fetitele sa fie imbracate in rochite albe si baietii in costum de pitic ... daca ai o poza sa-mi arati nu m-as supara...

Gabitza numele nu l-am mai auzit ... io i-am facut vaccinul pentru meningita si nic nu stiu daca mai e cazul acuma la ea ... oricum azi o sun pe dr ca m-am saturat de mucii alergici ai Deliei de cand cu gradinita ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

fatza
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=10&u=12994432

spatele
http://www.servimg.com/image_preview.php?i=11&u=12994432

Multumesc mult Daniela!

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, arata superb Alex in poza de la gradinita, artistic

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput