Copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Loreen : eu am urlat aici de cate ori.Eu bat in lemn de cand nu mai iau anticonceptionale nu mai am migrene.tot asa faceam ,la ovulatie si la menstruatie de eram pritena cu Wc asa dureri de cap aveam.LA min mergea VIDAN(de altfel recomndate de doctor).era singurul lucru care mergea, din pacate l-am descoperit tarziu 2 luni inainte de a lasa aniticonceptionalele.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, si eu am avut probleme cu AC. Tura asta de dupa sarcina am zis ca nu mai iau deloc anticonceptionale, si in general nu o sa mai iau. Ma zapacisera de tot data trecuta, nu-mi mai venea deloc ciclu, a trebuit sa fac tratament sa-mi revin dupa ele.

Laura, orezul a fost OK, dar nimic spectaculos, clar nu mai iau din asta la plic, ca eu il fac mai bun. Doar ca dureaza o idee mai mult.

Danelutza, a comis-o si Andrei la gradinita, nu stiu daca de frig sau de altceva. Banuiala mea e ca s-a luat cu joaca si s-a trezit foarte tarziu ca nu mai poate sa tzina.

Chris, culoarea dintilor eu stiu ca se mosteneste genetic si nu cred ca are legatura cu calciul sau vit.D. Eu sper ca Andrei o sa-l mosteneasca pe taica-su, ca eu din familie am dintii cu o tenta galbuie.

Nelia, cum mai este Lisandru? Isi revine cu burtica?

OlgaM, multumesc de mesajul de pe messenger. Macar 5 minute pe saptamana intra sa ne zici de voi daca sunteti bine. Si mai arata-ne poze cu draguta ta.

TDI, tu cum mai esti cu raceala? Ti-a revenit vocea?

Androix, Andutzy, Lucas, Clara, si la voi era cu muci si raceala. Cum stati? Cum sunt copiii?

Sanatate multa la toti bolnaviorii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si un rachiu , cafeaua o tin toata pentru mine, ca am dormit cinci minute da, o ora nu
Isabella a adormit aseara pe la ora 9.30, cind m-am dus la 11 sa vad daca are febra, era fierbinte 39 de grade si statea cu funduletul in sus si tremura toata, facuse pipi in pat , v-am spus ca a tras frig razbit ieri . Aseara tot ma intreba rusinata, mami, dar de ce am facut pipi in pantaloni la gradinita ? I-am explicat ca nu a fost vina ei, ca nu a reusit sa-si dea pantalonii jos, ca avea si gecuta, iar cind mai sint afara si vrea pipi, sa o roage pe educatoare sa-i dea geaca jos. Dimineata s-a trezit fresh, vesela, dar cica "nu voglio la gadinita, tau cu mami acasa ", am intrebat-o "dar miine mergem la gradinita ?", a inceput ca nici miine nu vrea . Pina la urma cind a intrebat-o tat'su daca vrea la gradinita, a inceput sa miriie, ca da si s-a dat automat jos din pat, desi astazi chiar as fi vrut sa o tin linga mine .
Gata, m-am racorit din nou, va doresc o zi buna si sanatate la cine e bolnavior , sanatate care mi-o doresc si mie, ca nici sa respir nu pot. Ma duc sa fac un inhalant, poate ma mai destup la nas, ca la cap nu mai am sanse

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nelia: eu situ ca pt caca urat mirositor si afanat(oare asa se zice?) ii puneam lui alex in mancare un varf de cutit de bicarbonat.Si mergea foarte bine.Sanatate multa cred ca ti-e groaza sa mergi la dr ca asa fac si astia aici..Sper sa nu faca nimic.Lapte la diaree ii dadeam cand era mic(ca il accepta) lapte de soi pana isi revenea cu scaunul.

Daneluta: mica de Isabela, ti se rupe inima cand iti spune ca vrea cu tine acasa.

fetelor am si eu o intrebare.Alex a fost acceptat la o gradinta(unde vroiam sa il dau de la inceput) si unde as vrea sa mearga la scoala.Scoala si gradinita fiind mult mai buna decat aici.la gradinita unde este nu am nimic impotriva dar stiu din rapoarte ca nu prea e stralucita in ceea ce priveste educatia.Intrebarea era:Sunt afectati copiii la varsta asta cand le schimbi gradinta?Dincolo ar incepe din ianuarie pana in septembrie(cu vacanta de rigoare in vara).Sa ii schimb locul sau sa il las sa mearga in partea cealalta din Septembrie la scoala?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Oana eu l-as da la cealalta gradinita, asa se obisnuieste cu copii, iar apoi va cunoaste noi sai colegi de scoala

Gabitza, Isabella a facut pipi de frig, pentru ca aici dupa ce papa si se spala pe dinti, fac nanita, apoi pe la ora 15 ii trezeste, ii pune sa se imbrace si-i scoate afara, deci, cind este frig, pina se dezmortesc pentru ca sint pe jumtate adormiti, amortesc de frig

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, eu l-as duce dincolo. Eu am patiti chestia cu mutatul in septembrie, cand am schimbat gradinita. S-a adaptat foarte usor si repede. red ca la varsta asta nu apuca sa se ataseze emotional de un loc foarte mult.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Danelutza,vai ce educatoare! Draga de Isabella, trebuie sa traga pentru neglijenta lor, vad ca tu stai bine cu nervii, eu maluam clar de ele.
Nelia, nu ma pricep deloc, noi nu am avut parte de asemenea bubite iar cu kk nici nu imi mai amintesc dar va urez sanatate multa, hai ca tu esti mamica cu experienta
Daaa, de poezie uitasem si eu (fan Toparceanu de mica:)) )ia sa mai scot de la raft sa mai citesc, multumim.
ChrisDun, voi plimbareti ca de obicei, bravo voua! Vigantol nu i-am mai dat si stiu ca nici nu se mai da la varsta asta in afara de cazul cand sunt probleme reale cu asimilarea Ca. Am zis sa ii fac si eu gargaritei analizele pentru ca nu vreau sa ii dau nimic dupa ureche, daca nu ii lipseste nimic copilululi mai degraba cream un dezechilibru.
Oana, nu stiu ce sfat sa iti dau, e greu sa plimbi copilul daca s-a obisnuit aici si se simte bine. Daca tu simti ca i-ar face bine o schimbare muta-l, daca nu, poate e mai bine sa o facetila toamna dupa o vacanta.

La noi cu sanatatea.......asa si asa, spre bine. Am dus-o la mama duminica seara impreuna cu sacosa de pufuri si siropuri pe care ni le-a recomandat dr. Are mucoasa f inflamata si ii curgea nasul ca la balamuc, se siineca din cauza asta si incepuse sa o doara o ureche. I-am facut si exudat din nasuc, sa speram ca nu e nimic, maine cred ca vom avea rezultatul. Am zis sa o tin totusi o saptamana acasa pt ca altfel nu se mai reface cum trebuie si nu vreau sa se cronicizeze. Ea este fffooooooooooarte fericita ca e la mamaie, acolo se simte celmai bine. Mama saraca, a lasat toate balta, e dupa pus termopane si schimbat faianta/gresie in bucatarie, a facut curatenie intr-o viteza dar de dat toate la loc nici vorba.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Tot eu:)
Am fost ieri la gradinita sa anunt ca nu o duc toata saptamana, ma enervez ca taman cand e dnasuper draguta dimineatanu poate merge garga. M-am dus ca nebuna sa intreb ce vor face saptamana asta sa stiu ce pierdem :))))) Mi-a dat poezioara pentru serbare, cam usurica, e aleasa de cealalta educatoare asa ca nu ma mir. E frumoasa dar are doua strofe mici si simple, am sa fac putin teatru cu garga, sa insotim cu gesturi recitatul. Si mi-a zis dna ca in fiecare an se duc la primarie cu un mic program, poezele si cantecele, aleg din copilasii din grupele mijlocie si mare si ar vrea sa o ia si pe Teodora. Mi-a zis caisi doreste mult sa o ia in cazul in care vor merge, pentru ca e draguta si prinde repede, mi-a crescut inima ca lui Elisor

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Cloreta sanatate multa . Nu prea am putut sa spun nimic educatoarei, ca e mult mai competenta decit cealalta de la grupul vecin, asa ca nu stiu daca ar fi putut face exceptie sau sa fie mai atenta doar cu Isabella. Si mai stiu de la o prietena, ca sint educatoare/invatatoare rasiste, nu e cazul educatoarei in cauza, dar nici nu as vrea sa fie tratata rau Isabella, mai ales ca aici, gradinita nu e obligatorie, si-ti poate baga imediat sub nas, ca daca vrei o lasi la gradi, daca nu, poate sta si acasa

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Am o gura nesperat de bine ... oi ai avea saliva cicatrizanta ca la caini ,cine stie...

Onixone eu stiu ca-s adaptabili stia mici ,acuma fiecare are particularitatile lui .Biancai i s-a schimbat educatoarea in ultimul an cand era grupa pregatitoare si vreau sa zic ca a fost extrem de afectata motiv pentru care nu a mai evoluat deloc acolo comparativ cu anul precedent ...ce-i drept era si mai mare , avea 6 ani .Cred ca daca vorbesti cu Alex si il susti moral daca are nevoie adaptarea va fi ok .

Daniela interesanta modalitate de a-i trezi la viata dupa somn ... probabil ca asa vad ei stimularea imunitatii... cat priveste facutul in pat e normal in situatia data.In orice caz astea sunt motive clare pentru care copii sa nu-si doreasca sa mai mearga la gradinita.Delia vesnic vine cu alte haine acasa decat alea cu care o duc, ce-i drept sunt hainutele ei pe care le are in rucsac.
O sa incerc cu otet sa mai rezolv ceva desi nu cred ...ghetutele erau din piele intoarsa , dar mai batucita un pic si dupa ce le-am scos din masina arata ca naiba ...si decolorate si ca vai e ele zici ca-s de la solduri...

Eu m-am linistit cu febra cadourilor si am dat de alta ... nu gasesc rochita alba pentru serbarea de craciun... nu ca m-ar pasiona eventual dar nu accepta alea nici macar rosie , ca d-asta am vazut pe toate gardurile

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput