Copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Noi am fost rau asta-noapte: pentru prima oara de cind s-a nascut, Lisandru a vomitat. Nu stiu de ce, poate ca e si un virus stomacal, ca nici Tudora nu se simte bine, dar se poate sa fie si de la secretii, ca el vomita cind nu mai putea sa respire, desi nu pot sa spun ca are chiar atit de multe. Oricum, mie mi se par din ce in ce mai ciudate manifestarile astea ale virozelor. Inainte stiai una si buna: are febra, ii curge nasul, tuseste - e raceala. Vomita, diaree - e viroza stomacala. In ultimul timp m-am confruntat doar cu febra, un nasuc un pic infundat... si cam atit, de te sperii cind ii vezi bolanvi si totusi nu sint...

Gabitza, ce distractie si ris pe copilul tau! Spune-ne si noua cum ai reusit performanta cu filmuletul pe DC???

Cloreta, sanatate multa Teodorei!

Danelutza, si Tudora aduce acasa si in afara de ce faci, sa-i spui sa nu mai ia, ca jucariile de la gradinita sint ale gradinitei si daca toti copiii ar pleca cu ele acasa, nu ar mai avea nici unul cu ce sa se joace a doua zi. Sau sa-i spui ca daca vrea neaparat sa aiba o jucarie de la gradinita, nu e frumos sa plece asa cu ele, dar poate sa ceara voie sa o imprumute pentru o zi... Si Agata mai aducea acasa, citeodata chiar le baga in buzunar sau in saculetul ei cu buna stiinta, dar s-a lasat de sportul asta, dupa suta de explicatii, pe le 4 ani asa. Multi copiii fac asa, nu te ingrijora...

Lucas, imi pare rau ca tot cu febra. Sanatate multa si sper sa nu scape repede de ea, ca pe mine tare m-a impresionat ce vi s-a intimplat si... sa stii, ca va dau exemplu, alaturi de Tudora mea, la toti cei pe care ii cunosc si mi se pare mie ca nu iau in serios scazutul febrei, nu toti copiii au febra si atit. Dar la voi chiar a fost grav atunci!

Ioana, pai am incercat toate metodele posibile sa-i bag Tudorei in gurita vitamina D! De aceea s-a si innecat, ca nu a suportat-o niciodata si i-o bagam fortat in gurita... si s-a innecat pentru ca tot timpul ii vine sa vomite. Si Lisandru pare la fel, desi el deschide gurita la orice, mai putin la aceasta vitamina. Si ca sa vezi ca tine minte un bebelus, ceva s-a prins acolo in instinctul ei, ca de cite ori vede sau miroase vitamina D, ii vine sa vomite... iar mie sa tremur.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, chestia asta cu video pe DC este mai noua. O sa vezi deasupra ferestrei de editare, unde scrii mesajul, niste butoane, patru mai exact, corespunzand la 4 site-uri unde poti posta filmulete si se pot vedea direct aici, respectiv google video, youtube, metacafe si myspace. Daca apesi pe buton o sa-ti apara niste tag-uri intre care pui linkul catre video.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI, GABITZA!!! Scuze de intarziere!
Si noi raciti, mai exact D a fost o saptamana racit si acum se pare ca o luam cu totii. Acum, cand o tin si eu din raceala in raceala ii plang pe bietii copii care o tot duc asa...nici nu trecuse bine o saptamana fara durere de gat ca iar ma doare....asta-i viata???
Nelia, Danelutza, Clara, sanatate si voua la copii.
Am fost si eu la Baby Expo, am fost putin dezamagita ca nu am gasit nimic de la Simba Toys, jucarii cu care copiii mei au rezonat excelent. Am luat niste hainute si niscaiva jucarii.
Va pup, noapte buna!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ce liniste, sanatate la toata lumea si o duminica placuta

Multumesc pentru raspunsuri, m-am mai linistit ca nu doar Isabella sustrage de la gradinita jucariile care nu_i apartin

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

intr-adevar, ce liniste...eu am bagat o prajitura cu gelatina de Fanta, ca deh, este duminica, pe langa am facut si un pate de ficat si acum vreau sa merg sa ma intind langa copii...prajitura e la rece, cand o tai poate apuc sa va fac o poza si sa va invit la o bucatica...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Aseara am facut ceva bunutz, ideea am primit-o de la Laura, saru'mina :) Din aluatul ala de gogosi bestiale am facut pancakes :) Auuu, s-au mancat cu o vitezaaaa, cu gem de fructe de padure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daca ar fi in casa la mine linistea de-aici poate m-ar mai lasa capul ... de cand ma stiu asa durere nu am avut ... de 48 de ore ma doare nonstop ... am luat si tador si tramadol si tot neamul de antinflamatoare combinat cu analgezice ... am sunat si dr insa nu primesc nici o consolare ...

Gabitza ma bucur ca v-au placut ... eu de draci si durere m-am apucat acuma sa fac mufini ca nu am prestat de-o viata ... i-am facut cu ciocolata ca asa se cere ...unii albi si unii negri

Bolnaviorii ce mai fac?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Cu intarziere, dar din toata inima, LA MULTI ANI GABITZA!! Sa ai parte de sanatate, iuire si multe, multe bucurii!

Danelutza, idem si la Sergiu. Acum i-a trecut, ca i-am tot repetat explicatia pe care a folosit-o si Nelia. El a trecut de fapt prin doua faze. La inceput lua jucariile fara sa spuna (din cele mici, ca sa incapa in buzunar ), dupa aia cerea voie si le lua (asa a trecut la jucarii mari).

Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

O durere in plus sau in minus chiar nu mai conteaza ...
Delia vroia neaparat gogosi si decat sa o aud miorlaind te rog intr-un mod extrem de obsesiv m-am apucat sa fac . Fi-mi-ar obiceiul al naibii cu linsul lingurii , in loc sa ling ingurita cu aluat am bagat in gura furculita tocmai scoasa din ulei incins ... de durere nici sa-i dau drumul nu am mai putut ... si uite asa m-am ales cu o pereche de buze arse si umflate care ma fac sa-mi doresc niste injectii cu botox ca sa fiu al naibii de sexy ... am pupat toate sticlele care le-am gasit prin frigider ,insa s-au basicat si au crapat ... banuiesc ca nu pot da cu Oximed in gura , mai ales ca scrie pe el pentru uz extern ... si uite asa imi vine sa-mi aia una ... nici sa fumez de draci nu mai pot ...

daca stiti vreun leac , eventual si bun la gust v-as fi recunoscatoare

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Haide mai, Laura!!! Cum sa bagi furculita in gura? Auchhh!
Din pacate nu stiu nici un leac. Iar cu linsul oalelor am si eu dambla.

Lili, multumesc frumos de urare

Ne-am pus dupamiaza eu si Costi cica sa adormim copiii. Frate, am tras un somn cu strigaturi, cred ca de un an n-am mai dormit asa. De fapt cu totii, astia mici inca mai dorm si acum. M-am trezit, bezna in casa, ma uit la ceas si nu stiam daca este aproape 6 dupamiaza sau aproape 6 dimineata, eram buimaca.

Mergi la inceput