Copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc, Ioana Sa ne faci maine un review despre BabyExpo. Se mai duce cineva?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

la multi ani Olga sa ai parte de tot ce iti doresti.

La multi ani Gabitza sa ai parte numai de lucruri bune si bucurii.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tot eu , Isabella iar are febra, 39 si ceva, i-am bagat un supozitor si i-am dat papita fortat, ca nici nu vroia sa manince, adormise pe la 7 fara un sfert , dar am speriat-o ca trebuie sa o duc la doctor si a papat, bineinteles ca am hranit-o, asa macar va putea dormi miine dimineata, ca dimineata s-a trezit la 6.30 ca-i era foame, ca nici aseara nu mincase

New Mami ma supar cind fuge de linga mine si mai ales ca o ia prin aratura sa ajunga in strada la masini , in rest remarcile ei ma fac tot timpul sa zimbesc, iar eu oricit as fi de capoasa, cind are dreptate sint de acord cu ea .

Fetelor, vi s-a intimplat ca, copii vostri sa vina acasa cu vreun obiect/jucarie de la gradinita ?! Ca a mea, la doua zile mai aduce cite ceva, apoi urmatoarea zi o trimit cu jucariile inapoi sa le dea educatoarei si sa ceara scuze. Cica ieri dimineata cind a trebuit sa duca o bucata de plastilina, ii era rusine de educatoare si a lasat capusorul in jos cind a cerut scuze. Nu stiu ce sa fac cu ea, ii explic ca jucariile sint pentru toti copiii, ca nu are voie sa aduca nimic acasa, dar vad ca inca nu a inteles. Nu am certat-o ca le-a luat, doar i-am explicat. Probabil cind se joaca cu ceilalti copii, jucariile fiind foarte mici, ea le baga in buzunar si le uita acolo , ca alta explicatie nu gasesc, iar ea nu stie inca sa-mi explice.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Gabitzam La multi ani cu multa sanatate si ...multa liniste. sa te bucuri de baieti multin ani de acu incolo.

noi in continuare cu febra.
cloreta este la o gradi linga casa, una particulara cu putini copii in gradi, dar degeaba se pare.
androix in Ruse cumparaturi... nu prea, au cam ajuns preturile ca la noi. depinde ce vrei. daca vrei mincare vei gasi diverse chestii cu 10, maxim 15% mai ietine, dar nu sunt foarte sigura. la jucarii, da merita, insa nu au varietate. magazine? strazi? mama draga au o strada principala in centru, si un metro cam astea sunt. mai este un kaufland dar nu merita. daca te duci sa parchezi masina la hotel Dunav in centru.si de acolo nu ai nici o problem, te descurci. metro este la iesirea din oras.

new mami drum bun si sa va intoarceti sanatosi!!

mi se inchid ochii de somn dar mai stau un pic sa vad daca scade febra, la 5 i-am dat calpol si vad ca pina acum nimic. mai stau un pic, numa sa nu creasca sa ii fac iar impachetari.
sa aveti un w/e frumos si sanatate multa Danelutza!

Mergi la inceput

Gusta, Lucas, va multumesc si voua de urare

Danelutza, si Andrei facea asa, mai ales in primele 2-3 luni, mereu aparea cu cate ceva acasa, si le trimiteam inapoi si gata. Erau obisnuiti cei de la gradinita cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata, poftiti la o cafea , ca eu am baut doua pina acum, m-a trezit domnisoara de la ora 6, cica a facut nanita, normal daca a adormit aseara pe la 7 fara un sfert , a facut febra si asta noapte, asa ca am fost in continuu sa o controlez, iar dimineata avea doar 38, sper sa scada si sa-i treaca, ca de cind a inceput gradinita, m-am saturat de febra, muci, otita, tuse, tot tacimul

Lucas sanatate multa, cum mai sinteti, i-a scazut febra ?

Gabitza am crezut ca a mea are miinile mai lungi, de aduce tot acasa, curios e ca de acasa e in stare sa dea toate jucariile, foarte rar cind se joaca cu cite un copil, spune ca-i jucaria ei. Probabil in capusorul ei, ce s-a gindit, ca daca da, poate sa si ia
Cum te-ai petrecut ieri, ce cadou ti-a facut sotul ?

Ada am amenintat-o ca nu o mai iau cu mine la cumparaturi, dar chiar nu o mai iau, pentru ca daca sintem doar noi doua, iti dai seama ca nu ma pot uita la nimic, ca amindoi ochii ii am pentru ea , asa ca, ori ma duc in timpul cind e ea la gradinita, ori il luam si pe tati cu noi, ceea ce eu vreau sa evit, pen'ca nu are rabdare si pedaleaza prea repede prin magazine, deci situatia ar fi la fel, tot nimic as vedea

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua ...

LA MULTI ANI GABITZA ...

sa fi o mama implinita, o femeie iubita si un suflet fericit ...

Gabitza imi cer mii de scuze ca m-am defazat cu o zi ,insa ieri am fost fara telefoane si fara laptop si abia acum juma de ora am intrat in posesia lor ... si constat ca e rau tare fara ele ...mai ceva ca dependenta de tutun ...

Daniela si Delia m-ai ciordeste jucarii , nu neaparat de la gradinita ...cam de pe unde apuca ... evident ca le ducem inapoi si cu un telefon prealabil sa nu mi se reproseze ca a fost cu intentie ...

Imi pare rau sa aud ca aveti iar copilasii bolnaviori ... eu a sentimentul deja vu si stiu ca Delia ca in fiecare an de sarbatori va fi bolnava cobza cum a facut-o in ultimii 2 ani ... as vrea sa ma insel dar oi trai si-oi vedea.
Eu am o scumpa de durere de cap dar din aia crunta ...azi noapte prima oara in viata mea m-am trezit din somn de durere ca-mi venise si sa ma cert cu veceul ... e crunt .

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Am intrat in clubul bolnaviorilor:(( Teodora nu poate drmi din cauza tusei, se zgudie mititica toata. Atipise si a avt un upseu de tuse si pa somn. Acum sta cu tati care incearca sa o adoarma cu o poveste.
Maine dimineata ne-am programat la dr, asa ma enerveaza bolile astea Mai rau e ca la mama e inca santier in casa si nupot sa o duc acolo:( Probabil ca o sa mai aplez la bunicii de la Chitila pentru ca la gradinita si sa mi-o primeasca asa si nu o duc.
Eu am fost la babyexpo, mai saraca editia asta dar cam asa e in fiecare an, poate la kidex sa fie ceva. Eu am fost fix pentru o geaca si pentru niste pantaloni mai grosuti si pe langa asta i-am mai luat doua bluze cu maneca lunga, un dres si jucarii. Cand era bebe ma uitam la multe lucruri, acum ca s-a marit unele standuri nu mai prezinta interes deloc, pentru ca nu ne mai trebuie.
Laura, te-am sunat de doua ori aseara.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Laura, multumesc de urari, oricum sunt binevenite

Mergi la inceput