Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
ChrisDun spune:
Olga T, condoleante pentru prietenul vostru. Nu mi-am inchiputi ca pe voi v-ar putea afecta cumva tragedia de la Petrila.
Hop si eu, mai rarut ca-i mai dragut
Vad ca sunt multi copilasi raciti... nici noi nu facem exceptie. A fost la gradi fix o luna, dupa care 2 saptamani a stat acasa, apoi iar o saptamana la gradi, iar doua acasa :) Acum suntem toti cu nasurile infundate, dar slava Domnului! nu tusim, nu ne doare in gat, nu avem febra. Saptamana trecuta a avut Carina o stare subfebrila vreo 4 zile la rand, care a trecut cu panadol (o lingurita pe zi).
Unul dintre prietenii Carinei (3 ani si 10 luni) a fost operat azi de polipi, pentru ca, de cand a inceput gradi, dadea mereu in otita si era mereu cu muci. Cica la aceeasi concluzie (operatie) au ajuns mai multi medici.
In rest, noi luam Imunogrip / Imunorezistan, Oscilococcinum, ViSol Calciu si Vigantol. Astea in mod constant. Voi cate picaturi de Vigantol le mai dati puiutilor ? Cochetam si noi cu ideea de Bronhovaxon, dar inca nu m-am hotarat ...
Olga M,
Gabitza ! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii si de viata ! 
Gabitza, m-am uitat in listuta de la inceputul capitolului, sa vad daca a mai aparut vreo burtica... 
Va pupam, week-end placut !
Androix spune:
Eu nu-i mai dau vigantol lui filip de cand a facut 2 ani. Georgiei ii dau 2 picaturi, asa i-am dat si asta vara cand in mod normal se scadea la o picatura dar mi-a zis medica sa-i dau asa ca i-am semnalat un inceput de rahitism. Si merg asa cu 2 pic. pana la 2 ani.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Mercedes, Cloreta, Androix, Chris si OlgaT, va pup pe toate si multumesc de urari 
Chris, eu nu-i mai dau de mult Vigantol lui Andrei.
A, trebuie sa sterg si gravidutele de pe prima pagina, ca sunt bebici deja ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Aurasa spune:
Gabitza - La Multi Ani!
Chris - eu ii dau lui catalin din septembrie pana in aprilie cate 3 picaturi de Vigantol zilnic si 10 zile pe luna calciu Pharco sau gluconic.
nelia spune:
La multi ani, Gabitza!
Vigantol la voi e vitamina D? Parca asa imi aduc aminte. Aici se spune ca e bine sa dai copiilor, chiar si mai mari, ba chiar si pentru adulti e bine sa ia, in lunile cu R, pentru ca e mai frig ca in alte zone, desi soarele mie mi se pare destul de bun si existent chiar si in zilele de iarna. Numai ca la mine, si Tudora si Lisandru, nu suporta gustul vitaminei. Le mai dau cind reusesc sa-i pacalesc un 1 ml de vitamina D+A+C la toti trei, dar nu regulat. Si am asa o musca pe caciula din aceasta cauza. Tudora era sa moara din cauza vitaminei D, la 3 luni, pentru ca s-a innecat rau de tot si nu mai avea aer si, de atunci, de fiecare data cind incercam sau incerc sa-i dau se tot inneaca si ii vine sa vomite. Asa ca, i-am dat si nu prea i-am dat si nu stiu cum va fi pe viitor din cauza asta. Lisandru il scuipa pur si simplu, de cind era mic, nu reusesc sa-i dau deloc. Iar eu sint traumatizata de la innecatul Tudorei incit numai cind vad sticluta ma apuca fiorii. Nu au nici unul urme de rahitism, dar eu tot le caut.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
"La Multi Ani !" Olga, Gabitza, sa va dea Domnul sanatate, fericire, bucurii, tot ce va doriti sa devina realitate. sa fiti iubite si sa va bucurati de copilasii vostri care va infrumuseteaza viata cel putin pana la 100 de ani.
Lucas, ma bucur mult ca ai mai dat pe la noi, dar imi pare tare rau sa aud ca Matei e tot subred cu sanatatea. Parerea mea e ca are un system imunitar mai slabut. Nu stiu, incerca ce a dat Laura fetelor, poate ajuta. Matei e ca si Thea a Simonei, care nici nu merge la daycare, dar cum iasa in public cum culege ceva. Of, of, of saracutul, multa sanatate, s-ar putea ca si polipii sa fie devina
.
Elisor, ma bucur sa aud ca esti bin, daca nici net n-ai deci duminica inseamna ca mergeau tare prost telephoanele. 
Lili, si eu v-am admirat pozele, ai doi copii de milioane
. Sotul a intrat in depresie ... pai atunci tu ce sa mai spui ... Cum a primit-o Sergiu pe Iulia? Patrick e topit dupa bebelusi - ptr. ca n-avem asa ceva sunt sigura, ca daca ar avea concurenta s-ar schimba situatia. Dar fiindca toti prietenii lui au un frate sau o sora, tot spune ca el de ce e singur, si de multe ori ne spune ca soar lui, asa si asa, adica isi imagineaza ...
Ne-am dus la toysrus si i-am spus sa ia un bebelus de acolo, care vrea el ... a zis ca nu-i bun ca ala-i ptr. fetite, el vrea un real one ![]()
Ptr. piele crema noi am folosit si inc ao folosim cu incredere crema Aveeno (ca si sampon si alte produse) 100 % satisfactie garantata. Cel putina astea de aici.
Nelia, nu stiu ce sa spun ptr. Lisandru, noi n-am patit asa ceva si niciodata nu l-am dat cu crema pe putzuca. Habar n-am ce ar functiona. Poate ca are pipi f.f.f acid. Incerca sa-l schimb mai des de diaper, sau chiar sa schimbi brand-ul - poate ajuta.
Danelutza, orice ai spune e mortala Isa
cu remarcile ei . Cum sa te superi pe ea ???
Sanatate multa la pitici si mamici. Sper sa nu culegem nimic acum inainte de concediu. sapatamna viitoare inainte de plecare vreau sa ajung cu patrick la doctor sa ne prescrie ceva antibiotic de luat cu noi, si sa-i faca un control.
Nu cred ca mai ajung sa intru pana ne intoarcem inapoi, weekend f. busy, iar saptamana viitoare n-am timp nici sa respir. Sa ne revedem cu bine.
gabitzam spune:
Nelia, Anca, va multumesc ![]()
Am descarcat cateva poze si doua filmulete de azi. Il vedeti pe Andrei cum a venit cu floarea, tare mandru de el. Costi imi adusese flori ceva mai devreme, dar asta mic n-a vrut sa vina acasa de la gradinita fara floare. Mi-a cantat iar la multi ani, imi mai cantase si dimineata o data. Si cu Raducu hlizit un filmulet. Vedeti www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-11-21" target="_blank">aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
Nelia cand am venit aici cu copilul si avea un an si i-am zis ca ii dau Vigantol m-a certat de numai ca a zis ca el are un singur pacient care e pe vigantol si e din India ca ei ca natie au probleme.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Gabitza! Sa ai parte de sanatate, fericire si multe bucurii!
EU iar sunt varza, am avut o dupa-amiaza naspa din cauza clientilor care se trezesc sa trimita vinerea la 13.30 ceva ce trebuia trimis de cateva zile si evident ca luni vor raspunsul
. Am citit 6 ore la un contract din care nu am retinut nimic si cand am ajuns la partea care ma interesa deja nu mai aveam nici chef, nici putere. In fine, ma car acasa sa vad si eu copilul ca nu l-am mai vazut de ieri dimineata.
A, sa nu uit, aseara - culmea - am ajuns si la restaurant pana la urma si in club; ma rog, in club am stat numai vreo ora pentru ca mi s-a reconfirmat ideea ca nu e genul meu de distractie. Dar se cheama ca sunt mondena, nu
?
Altfel, a ajuns careva la Babyexpo? Ma duc si eu maine dimineata sa caut o bluza alba simpla pentru Ana ca are serbare si-i trebuie costum de fulgulet. Altfel, nimic nu mai iau ca parca vad ca iar au niste preturi cat capra.
Vigantol - nici Ana nu mai ia demult tare si ma simteam vinovata tare ca i l-am taiat inainte de vreme.
Nelia - eu Anei i l-am dat mereu usor pentru ca o apasam pe obrajori, in zona guritei si la bebelusi se deschide gura singura practic in felul asta; iar cand crescuse, era deja un ritual si nu era o problema. Mi-am amintit povestea cu Tudora, cat de speriata ai fost, parca a trecut o vesnicie.
Onixone - nu intelegde ce au fost scandalizati ca li se da la copilasi vit. D in UK in conditiile in care acolo nu vedeti soarele cu zilele. Chiar si la noi unde soarele este cu mult mai generos, e necesar (acuma, om vedea ce efecte are faptul ca am intrerupt vigantolul inainte de vreme asupra Anei).
Hai ca m-am mai destins, acum ma simt pregatita sufleteste sa ma duc acasa sa ma ia copilul de noua
. Un week-end placut va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...