Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 11
Danelutza spune:
La multi ani, Gabitza !
Iti doresc sanatate, numai bucurii, sa fii mereu fericita alaturi de flacaii tai mici si de sot, iti doresc o zi minunata si petrecere frumoasa !

Elvetia in miniatura
gabitzam spune:
Multumesc frumos, Danelutza 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
LA MULTI ANI GABITZAM, SA FI SANATOASA SI FERICITA!!!
[BUM] LA MULTI ANI OLGA si scuze pt intarziere.TOT CE ITI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA!!![BUM]
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Multumesc, Teddy!
Ia de luati asa,o tratatie mica ![]()

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
gabitza- La multi ani cu sanatate alaturi de cei dragi tie!
ada74- nu la fotbal ci la ora de sport.
Cloreta spune:
LA MULTI ANI GABITZA!
Mamica implinita sa ai parte de muuulta sanatate, fericire si mai multa, sa te bucuri de toti barbatii din casa si ei sa te ocroteasca.
Lucas, bine ca am intrebat ce mai faci dar vad ca nu vii cu vesti prea bune. De citit ne-ai mai citit sper:)
La ce gradi e Matei de te temi ca e oproblema acolo? Imi pare rau ca va confruntati cu atatea raceli, la noi dupa 4 zile de gradinita s-a instaurat una buna si tragem sicum cu gatul, e iar ragusitamai nou si ii curge nasul. Stiu ca doamnele deschid usile si ferestrele cand le iau caldurile si astiamici satu in curent da'poti sa zici ceva daca nu vezi?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Androix spune:
La multi ani, Gabitza! Sa ai parte de fericire si de sanatate!
Lucas, s-ar putea sa fie si de la gradinita dar si de la polipi. Nu strica sa incerci si bronvohaxomul.
Vroiam sa te intreb: merita sa fac shopping de craciun in ruse? Si daca da da-mi si mie ceva detalii, nume de strazi, magazine si alte sfaturi. Mersi.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia

Gabitza, la multi ani!!!