Copiluti de mai-iunie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 10
Ada_74 spune:
Gabitza, multumesc. Iulia are pielea cam uscata, initial am zis ca nu o dau cu nimic, dar trebuie sa iau masuri, zici ca e un sarpe care-si schimba pielea.
Lucas, da' cu polipii cum sta Matei? Mie mi-a spus un orl-ist ca daca are polipi este mult mai receptiv la viroze.
Eu stau cu emotii din cauza varicelei, ca sunt multi copii bolnavi la gradinita. Sergiu e vaccinat, dar stiu ca poate face si asa o forma mai usoara, iar eu, din cate spun mama si bunica, nu am facut varsat de vant. Asa ca nici Iulia nu are imunitate. 
Mercedes, ce a patit Cristi? A fost faultat la fotbal?
nelia spune:
La multi ani, OlgaM!
Lucas, imi pare rau ca si voi o trageti cu racelile la greu! Sanatate multa!
Tdi, si voua la fel! De fapt, la toti bolnaviorii, ca am vazut ca mai sint!
Si eu sint astazi acasa cu toti copiii acasa si aveam atit de mult de lucru! Asta e, nu am putut sa le trezesc dimineata, erau atit de obosite cum nu le-am mai vazut de mult, plus ca au luat si ele raceala lui bebe, nu e nici unul grav, dar tot le curge nasul, mai stranuta, mai tusesc... Si Octav! Dar m-am obisnuit, de cite ori am tema de predat sau examen, se mai imbolnaveste cineva din casa, probabil ca sa uit de greutatea lor! Tudora are si un ochisor rosu, pare conjunctivita... asa ca miine iar la doctor. Bine ca am prins RV la 11.30, ca mi-a zis receptionista ca e superaglomerata pediatra, sint fff multi copilasi bolnavi. La 12 luni e vreun vaccin?
In rest, toate bune si frumoase. Teme de predat, examene de pregatit, lectii de facut, casa tot asa, mincarea se face si se duce, rufele sint iar in teanc, nu in dulap... Sanatosi sa fim!
Program incarcat: vom avea sedinta cu parintii la Agata, apoi la Tudora, ziua lui Lisandru cu tot cu mot de luat, competitie la patinaj, spectacol la muzica in care Agata are si ea un cintecel la pian, inscris pentru sesiunea de iarna la scoli si la activitati, petreceri de Craciun si la scoala si la gradinita, cu ceva de pregatit... acasa la fel, pom, cadouri, felicitari, bunatati... Of, abia astept sa ma vad pe 25 decembrie, cind teoretic, ar trebui sa fie toate terminate si noi in vacanta!![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
ioanailincam spune:
La Multi Ani, OlgaM!
Multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi!
Eu sunt deprimata total: am avut o zi horror la birou si nici nu am apucat sa organizez nicio iesire. Cica ar trebui sa iesim cu niste colegi pe la 10.30 intr-un bar pe la 10.30. Dar ce puii mei sa fac pana atunci? Plus ca e un bar plin de fum, se pare. Plus ca eu visam la un film. Asa ca seara aia de vis pe care o doream s-a cam dus pe apa sambetei
. Ma duc sa vad ce naiba fac! Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Buna seara ...
Olgutza din America la multi ani ... iti doresc numai liniste , numai odihna, numai fericire ...
Am vorbit cu Elisor zilele trecute ... sunt sanatosi toti ,dar ca fiecare dintre noi treburile uzuale ne doboara , mai ales cand mai ai si un copil la scoala pai poti sa-ti iei adio de la serile linistite cand faceai o baie relaxanta si frumos mirositoare, urmata de un film placut ochiului apoi nani ... sau
...eu am ajuns sa-mi doresc ora 16 sa devina 23 si sa dorm instant inainte de a ma pune in pat sau chiar as da anii inainte cu vreo 4-5 ca sa scap de gradinita si clasa I ...
Dupa jdemii de sedinte si notiuni schengen care nu ma ajuta la nimic vin acasa si o dau cu hectare si decalitrii printre latraturi si fractiuni de versuri din poezii numai de fii-mea auzite.
Nu-i rau zic eu insa la un moment dat devine atmosfera prea apasatoare
Lili pai io n-am pupat libertate pana nu a facut Delia vreo 2 ani ... asa ca acuma imi scot parleala pentru cei doi ani plus inflatia de la cei doi ani de la Bianca ...
Cand te saturi de Mustela poti incerca si Eucerin , gama pentru piele atopica sau Trixera + , o emulsie pentru piele uscata de la Avene ... astia au si un lapte emolient care se pune in apa pentru a taia duritatea apei ... la Delia doar Avene a avut efect
Lucas te inteleg perfect ... si eu as face asa cu Delia , o zi la gradinita 10 acasa, numa ca-s mai capoasa decat ea si evident mai sadica cu mine si o duc in fiecare zi ... miercuri a caftit-o pe educatoare ca nu a vrut sa o duca acasa ... si uite asa face de 2 saptamani si asta dupa 2 luni in care am zis ca mi-a pus al de sus mana-n cap... iar eu de 3 luni intarzii in mod constant la servici cate 10 minute zilnic ...
In schimb n-am treaba cu bolile la ea ... vad ca-i face bine vaccinarea homeopata , ori la cat e de capoasa nici virusu nu poate sa o domine ... da sa nu zic hop
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:
Lili da are polipi si trebuie operat, numai ca am mai aminat un pic, cica pina la primavara daca rezistam!!!! ORL-ista spune ca polipii nu au nimic in comun cu gradinita deci se resping reciproc pe nervii nostri si chinuitul lui.
in dupa amiaza asta a facut febra!! si are exact 4 zile de gradinita.
o sa incerc bronhovaxonu asta sa vad ce e si de capul astuia.
Nelia de cite ori citesc postarile tale ma intreb daca si la tine ziua are 24 de ore. Te admir sincer, eu crapam demult.
Loreen bine ca e sanatoasa, de caftit e la liber la educatoare.
azi am ascultat morala de 10 minute la telefon, ca e foarte rasfatat si trebuie lasat singur sa faca una alta ca poate!! si eu stiu ca poate, problema este ca noi cedam in fata lui de cele mai multe ori.
Ioana, bar, film????!!! UAU!baga ce vrei tu, numa du-te.
anda ai fost la babyexpo? pe mine nu ma mai prind pe acolo dupa experienta din primavara!
loreen spune:
Lucas mie nu-mi zic ale nimic ... am aflat de la fina-miu ca a cafitit-o ... dar cum le-am spus si educatoarelor in gradina lor s-a intamplat ceva , nu acasa , unde-i perfect normala...
oricum io doi bani nu dau pe gradinita , cel putin nu in primul an ... in 3 luni Delia nu-i cu nimic mai castigata, sau cel putin nu vad eu ...
Astia aduc si lapte Parmalat la expo?!
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Tot joi, tot eu, ca sa ma laud cu povesti din ciclul "toate mi se intimpla numai mie", sau ma rog ceva de genul asta, Isabella e lata cu febra 39 
, acum chiar as prefera sa-mi traga o palma ca sa ma trezeasca la realitate, dar imi suride si sta culcata pe pat, deja am dus-o la nanita si mi-am pus sa-mi fac un ceai, asta ca sa nu bag o cafea ca tot stau cu ochii beliti in noaptea asta. 
Dispar ca va deprim si pe voi 
Sanatate multa la bolnaviori 

Elvetia in miniatura
patriciaRO spune:
GABITZA
Sa fii iubita, sa ai parte de mult noroc si multi bani si sa fii sanatoasa... Te puppppppp dulce
Beatrice, mamic de Alex pifos
patriciaRO spune:
OLGA
Te pupppp. Mult noroc in ceea ce faci, sa fii sanatoasa si iubita de toti din jurul tau.
Cloreta, am vb cu Elisor eu acum ceva timp nu avea net si nu putea sa intre. Cand va avea, va intra...
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, saru'mina de urari 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla