Copiluti de mai-iunie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

felicitari Androix si Andutzy pentru creatii, acum le-am vazut. arata tare bine. bravo voua. sunt grozave pentru cadouri de sarbatori.
Mercedes creioanele Faber Castel ca marca sunt unele din cele mai bune de pe piata, eu le stiu demult de cind eram in facultate, sunt ceva mai scumpe dar merita, si se consuma mai greu. odata am vazut la Carefour, acum nu le-am mai vazut, de obicei se gasesc in librarii specializate (care or fi alea nu stiu, cel putin in Bucuresti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

OlgaM, la multi ani!!!

Sanatate multa la bolnaviori!

Alyssa parca e mai bine, a dormit prima noapte intreaga si fara sa tuseasca desi nu i-am mai dat nimic ieri in afara de miere si siropel din muguri de pin facut de vecinul nostru.
Cu noaptea in cap a inceput sotzer sa tuseasca si el si nu s-a mai oprit pana a plecat la servici. Eu sunt tot varza, tusesc si shuier ca am astm vechi, sunt si ragusita rau si am ramas fara miros, sper sa-mi revina!!!

Danelutza, ai grija de tine ca nu-i de glumit cu inima! Daca te consoleaza cu ceva, exact asa face si Alyssa cu mine pe la cumparaturi iar cu tac-su e mielusel.

Cam atat am putut sa debitez la ora asta...va las ca Aly ma trage de maneca si tot zice "fratellino fratellino"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lucas-stiu ca sunt faine ca le a testat bia, e asa o diferenta intre cum coloreaza cu faber decat cu restul...Am vazut ca costa in afara si mult 18 $ pe 12 bucati cam ff mult cel putin pentru bugetul meu. Eu le am primit/cumparat cu 10 lei 12 culori dar asta dintr un loc de intrajutorare... nu le trebuia altora si acum imi pare rau ca n am mai luat mai multe. Am luat si carioci dar nu s asa fainute.Am mai luat si mai subtiri vorbesc de creioane si tot nu s atat de faine ca acelea jumbo grip.
No in fine, am terminat cu creioanele... sper ca nu v ati plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

olgaM -la multi ani!
tdi-sanatate!

Azi noapte bia mi a varsat iar cristi a mers azi la scoala desi mai avea scutire si azi( si a busit rau piciorul are un hematom, abia calca), trebuia sa mearga are test la mate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

LA MULTI ANI OLGA! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Laura, asa ar trebui sa fac si eu, dar mai astept sa se faca Iulia mai mare. Daca l-as lasa acum pe Iuli cu amandoi, sigur si-ar da demisia de tot .
Cu ulei de catina nu am incercat, am folosit galbenele da' fara rezultat. Sunt curioasa ce combinatie de culori o sa iasa pe fund de la catina, violet de gentiana si crema cu oxid de zinc .

Danelutza, daca o ameninti ca nu o mai iei cu tine in oras, nu tine?

Lucas, de Matei nu mai spui nimic? Si sa ni-l mai arati si noua, cred ca n-am mai vazut poze cu el de cand era bebelus.

Gabitza, ca sa nu mai caut pe paginile din urma, imi spui, te rog, ce folosesti de la Mustela pentru piele uscata?

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

In primul rand LA MULTI ANI, OLGA!

Multumesc mult de cuvinte. Marti i-au scos corpul si acum il inmormanteaza. Am vorbit cu sotia lui ieri... Nu am cuvinte. Durerea e mult prea mare. Sotul meu e cumplit de marcat. Erau ca doi frati....

Noi nu mai dormim de 4 nopti. In parte din cauza cosmarelor, in parte din cauza bolii lui Tony. Cara raceala asta de 1 luna jumate. A facut antibiotice, dar a continuat sa tuseasca si sa aiba secretii nazale. Azi noapte s-a reintors cu febra si tot tacamul. Sa ma picuri daca inteleg cum.

Sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Ada, multam de intrebare, dar nu facem grozav. gradinita este in sistem fara frecventa sau invatamint la distanta. adica 3 zile la gradi 3 saptamini acasa. deja nu stiu de ce mai dau banii. iar eu nu stiu ce sa mai fac cu el. luni l-am dus la gradi dupa o luna si aseara avea nasul infundat, nu stiu ce sa mai fac! din septembrie pina acum a fost cu totul legat 8 - poate 10 zile. saptamina trecuta am facut si PREVENAR poate, poate. nu stiu ce sa mai zic.

tu cum te descurci cu doi?
Fran ce mai faci? la ce gradi este iepuretele pina la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, pentru Raducu folosesc www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/dermo-pediatric/emollient-cream/baby-bath-oil" target="_blank">ulei de baie Mustela si ca crema de corp folosesc www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/dry-skin-lotion" target="_blank">asta. Pentru Andrei folosesc lotiunea www.mustela.com/en/main.htm#/baby-products/baby-care/baby-care/body-lotion" target="_blank">asta de corp dupa baie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, mersi de felicitari! Imi pare rau ca nu e asa roz situatia la voi. Si noi incepusem destul de prost dar am inceput sa-i dau bronhovaxom si dupa prima tura a mers la gradinita 4 saptamani legate. Problema este ca la fiecare tura se umple de muci, tuseste si e destul de neplacut. De data asta a trebuit sa-l tin acasa saptamana asta. Si Georgia la fel, dar eu ii dai inainte.

OlgaM, la multi ani! Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Sanatate multa la copilutii bolnavi!

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Olga, in primul rind condoleante. e trist si infiorator de dramatic.
referitor la raceala, daca secretiile nazale nu au trecut si au fost in toata aceasta perioada inseamna ca antibioticul nu si-a facut efectul, adica probabil trebuie schimbat antibioticul. la noi toate incep cu nasul, asa a fost si in mai, asa a fost si in octombrie. cel putin in octombrie de abea al treilea antibiotic a avut efect. da la noi e cu circ mare, temperatura 40 de grade si peste din 3 in 3 ore vre-o 2 zile, si altele asociate.
Androix am intrebat 2 doctori de bronhovaxom da cica e asa si asa. nu stiu ce inseamna chestia asta. noua ne-a zis de echinaceea, drept pentru care cu de la mine putere i-am dat echinaceea cu propolis si laptisor de matca si alte frunze pe acolo cred. stau acu si ma gindesc ca proasta daca nu ar trebui sa schimb gradinita sau ar trebui sa ma ingrijorez ca are un sistem de imunitate atit de slabit.

Mergi la inceput