Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Se pare ca la noi incepe febra.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Aveti grija!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

fetele, ma bag la bucatareala, e momentul !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

La mine a fost ieri momentul!
Si Nu,nu a venit nasha!Pt ea m-as fi deranjat cu 3 frunze de salata verde cu lamaie

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ok Cecilia, asteptam cu viu interes.

Intre timp, fetele cu talent, inspiratie si echipament, ia bagati aici niste poze, please...

http://livingtogether-competition.britishcouncil.org/

In pare rau de japonica noastra, din pacate Japonia nu e pe lista tarilor...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am mai vazut ceva f frumos pt copii si practic insa nu stiu daca sunt marimi asa mici pt ai nostri. Sosete cu talpa de piele...daca gasesc un link iti arat. Ca asa nu stiu daca ma fac inteleasa.

Crishtina & Robert
09.09.2007

[/quote]

Am luat eu asa ceva de la babyexpo, parca luase si Alehim, nu mai stiu costau 28ron...sunt tare practici, la noi au ramas mici, deci o sa mai cumpar iar.....
am vazut ceva super bun in Auchan la Brevi, dar nu aveau decat pana la nr 21, la Cristi ii erau mici, costau 45ron ,tineu si glezna.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Ana bine ai revenit sanatate multa piticilor

Myral eu am gasit incaltari nr mic la Piciul, poate ii gasesti ceva Elisei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, iti vand un pont. Uite, lui Gh ii vin lejer nr 3 englezesc, deci inca mai incape o soseta subtire in ei.
incearca sa ii cumperi din Anglia, am pus eu un link pe mailul comun, dar poti baga un search dupa babystuff, e magazinul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ana, bine ai revenit, imi pare rau ca ati fost bolnaviori

Bernix, sper sa nu faceti nici un fel de reactie la vaccin.

Pe mine ma ingrozeste, tb sa-l facem si noi sapt viitoare( l-am tot amanat)...de cand a facut baietelul prietenei mele meningo-encefalita am o frica de nu pot sa descriu, la ei s-a declansat boala la o sapt dupa vaccin, doctorii au spus ca a fost reactia la vaccin(asta a declansat boala)....legat de asta, baietelul este bine, a recuperat cateva luni(avea dezvoltarea unui bb de 3-4 luni cand a iesit din spital si avea 1 an si 2 luni) si cel mai mult m-a bucurat ca nu o sa ramana cu sechele....a avut zile si mult noroc asa a spus dr.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Myral, si Degetica poarta nr. mic la picior. Cand a inceput sa mearga ii era un pic mare 18. ACu suntem la 19.

Ca musca in lapte cred ca ne simtim toate din cand in cand, deci nu esti singura. Scrie cand poti. Si io citesc cam zilnic si scriu mai rar.

Mergi la inceput

Teo, asa este Roxana nu poate joi si nici eu, i-am promis nasei ca daca nu naste pana atunci o duc eu cu masina la dr, probabil vineri ii declanseaza nasterea, nasicul cel mic e un puturos ca si Cristi, vrea sa fie ''gadilat'' ii place la mami in burtic.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Pe mine ma ingrozeste, tb sa-l facem si noi sapt viitoare( l-am tot amanat)...de cand a facut baietelul prietenei mele meningo-encefalita am o frica de nu pot sa descriu, la ei s-a declansat boala la o sapt dupa vaccin, doctorii au spus ca a fost reactia la vaccin(asta a declansat boala)....legat de asta, baietelul este bine, a recuperat cateva luni(avea dezvoltarea unui bb de 3-4 luni cand a iesit din spital si avea 1 an si 2 luni) si cel mai mult m-a bucurat ca nu o sa ramana cu sechele....a avut zile si mult noroc asa a spus dr.

poze

Daca povesteai asta pana acu' eu sigur nu faceam vaccinul asta. Brrr, ma trec fiorii! Bietul copilas, bine ca nu va avea sechele!

Mergi la inceput