Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)
Raspunsuri - Pagina 20
bernix spune:
Ana,
io nu te-am bazait cu telefoane, mail-uri si sms-uri, da' mi-ai lipsit si ma bucur enorm ca scrii iar.
Nu zice nimeni sa recuperezi, doar mai trecidin cand in cand si mai zi-ne de voi.
Sanatate multa!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Sabinelu', mie-mi place Calea Victoriei si Cismigiul. Voi ce ziceti?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui slippers76 Hop si eu de dupa canapeaua mea prafuita. Mi-am luat azi niste perdafuri de la doua doamne dragute , mamici de dulceturi si papanasi, si am venit sa dau raportul, ca sa nu credeti ca-s fandosita si ma las greu convinsaMultumesc de grija fetelor care "nu m-au lasat in pace" si m-au incurajat cu mail-uri, PM-uri, telefoane, sms-uri. Sunteti niste dragute si cu totul deosebite ![]() Multumesc pentru urarile de ziua mea, mi-au mers la suflet.![]() De recuperat nu cred ca am nici o sansa sa recuperez, asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine si sa mai inchideti ochii la eventuale "alunecari" pe langa subiect. Mi-a fost dor de voi. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
slippers76 spune:
Time-out pentru capitol nou si apoi va spun noapte buna, ca abia mai stau in picioare.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, daaa! super pozele! Tudor e un frumos si apare foarte calin in fotografii. ![]() . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Daaaaaaaaaaa

!e dulce foc;abia in seara asta am vazut si eu foto!Balaceala din piscinutza e la gradi?

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
cecilia L spune:
Bernix am evitat sa spun asta aici,nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau..desi sunt ingrozita, as refuza sa-l fac....dar nu cred ca se poate, e obligatoriu.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
papanash, ai adunat ceva voturi , ma bucur, ai deja biletul mai trebuie platit....sa speram ca vei primi si banii sa-l platesti. Cand aflam rezultatul oficial, parca pana maine se voteaza, ziceai ceva de 20...sa ne dai de veste.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze

Hop si eu de dupa canapeaua mea prafuita. Mi-am luat azi niste perdafuri de la doua doamne dragute , mamici de dulceturi si papanasi, si am venit sa dau raportul, ca sa nu credeti ca-s fandosita si ma las greu convinsa