Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si ca mi-am adus aminte, Yaia ai un baietel tare frumos si mie imi place de el asa cu parul mare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, daaa!
super pozele! Tudor e un frumos si apare foarte calin in fotografii.

Sabinutz, langa cinema patria. Un pic spre Romana, intr-o vila un picut retrasa de la strada, dar pe Bu;levard. N-ai cum sa o ratezi. Nu e galerie, e ceainarie-librarie. Cu ocazia asta dai si iama-n carti:)

deci sa ne gandim la traseu pe Vineri.
Si sa stii ca la curs despre cromatica s-a discutat. ASvem de facut cate o serie de fotografii pe fiecare culoare principala: rosu, galben, albastru.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana
Si ai mei au tras toata luna octombrie. Gh muci 4 saptamani jumate.....Sofia behaiala.

Myral, hai nu te jena.
ca sa vezi, Sofia la un an si doua luni purta nr 18. Dar cu mari riscuri, pt ca ii era mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Sabinelor, Bobo poate presta joi toata ziua cu copilu. Ce ziceti, mai bagam o tura de foto si poate ne intalnim si cu fetele la Babyexpo sau la papanasi?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Joi intelesesem ca nu poate Rox!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Mai, fetelor, voi incaltati copiii incasa daca aveti gresie sau ii tineti doar cu sosete groase?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Sosete antiderapante!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

ANA multa sanatate tuturor!SABINA ah ce ne-ai ghicit!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

cine are laptop de copii,se joaca cu ele ? ca al mi-a scos cateva taste la asta mare,cum ma vede cum face scandal sa butoneze si el.
si cam cat costa ?

Rox, mosului ii scriu de laptop , crezi ca citeste tot ?
(mai am niste jucarii ascunse prin sifonier)

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Noi avem laptop pt Cristi, l-a primit, insa am vazut intre 1mil si 3 mil prin Auchan. De jucat se joaca doar cand isi aminteste de el, tot al meu este baza, si el mi-a scos cateva taste, le-am pus la loc, insa pe una am pierdut-o(a cazut pe jos si aspirat, sunt sigura)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Citat:
citat din mesajul lui papanash

cine are laptop de copii,se joaca cu ele ? ca al mi-a scos cateva taste la asta mare,cum ma vede cum face scandal sa butoneze si el.
si cam cat costa ?

Rox, mosului ii scriu de laptop , crezi ca citeste tot ?
(mai am niste jucarii ascunse prin sifonier)

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

eu i-am cumparat fetii laptop si sa stii ca nu prea e interesata,decat sa il deschida si sa il inchida,
il vrea pe a lu` tafsu` ca nah...e mai fain si interesant,
eu iti sugerez sa mai astepti putin cu asta,poate cand o avea 3-4 anisori or fi mai interesati de ele,

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mihnea a primit de ziua lui unul;deocamdata e fascinat de el,vom vedea cat!Si a mai primit si o chitara Leap Frog Baby f faina cu care se joaca mult!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Adica exact cat sa ma simt vinovata de tot, si mai ales ca nu ma ingrijesc cum trebuie copii, adica ii tin in poluare.

Hai mai Sabinaaaaaaaaaaaa!Cate dintre noi ii scot la munte asa de des ca tine?Io nu l-am mai dus pe M din septembrie la munte !Si crezi ca nu-s o mama buna?

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

buna seara la mamici, pitici, piticute si tot poporul care ne mai citeste din cand in cand!!

se pare ca din motive de criza, de vreau ori de nu vreau din ianuarie intru in CIC, da Doamne sa-mi fie normele de aplicare favorabile ca eu nu stiu cat se ia,in ce conditii, etc, de data asta trebuie sa ma documentez serios!!

ca sa fiu in ton ne-asortat cu vremurile pe care le traversam, mi-am aranjat o iesire din tara, pe o insula ...asa, mai pe relaxare parchez copiii la mama si zbor cu husband, iuhuu...in vreo doua saptamani, abia astept...

dar pana atunci, cu mai putin drag, dar cu acelasi spor nebun la scarbici...dar maine e week end...iuhuuu

si Mirciu a facut priorixu si nexam reactii aiurea, ptiu sa nu-l deochi, mancal-ar mama de puisor, bucalat si cucuiat (do\le are la cucuie, minim 3 la un moment dat, nici nu-i trece bine unu ca mai produce doua!!)

Andries

din sursa sigura, bani mariti vom lua cel mai devreme in martie, pana atunci 6 mil......birocratie

va tin la curent...in momentul in care avem norme va spun din timp ce ne trebuie la dosarcica facem dosar nou.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput