Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Degetica e bine, febra va fost alarma falsa, din fericire. S-a trezit f maraita si moale si atrnata de mine si cam imbujorata si fierbite si ma-sa s-pa speriat anticipat. Sper sa ramana asa toata noaptea.

Va multumesc pt grija!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Sabina, da sotu' nu-ntelege ca pierzi mult timp pe drum, plus bagaj, de facut/desfacut.
Ce sa-i faci daca-i dom' profesor, nu mai integege studentu'. Stai aici si fuga la biblioteca! Si neaparat, SPOR!

Da' vineri poti, ia zi? Io as cam vrea sa leg babyexpo de sedinta foto, daca s-o putea.

De joi ma gandesc numai la temele tale cu perspective. Am si incercat cateva poze cu o vaza patrata de sticla transparenta. N-a iesit nimic pana acu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Bernix, pupicei Degeticii si fara alte evenimente

Sabina nu cred ca ai de ce sa fii suparata,ce faceai daca nu aveai posibilitatea sa ii duci la munte asa des, sau aveai vreun job de ala nebun de sa-ti vezi copii o ora la culcare, nu ai voie sa intri in depresie, copii tai sunt foarte bine ingrijiti si isteti trebuie sa bagi o intalneala cu fetele, face bine la moral

Anaaaaa, mai vino seara pe la noi....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vineri mai degraba, sau miercuri.
stai calma cu perspectivele, ca mie nu mi-a iesit niciuna
(decat schematic, fara valoare artistica)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Vineri mai degraba, sau miercuri.
stai calma cu perspectivele, ca mie nu mi-a iesit niciuna
(decat schematic, fara valoare artistica)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Vineri atunci. Mai spre pranz poate prindem o raza de soare. Ce ziceti?
Devylla, pt tine e ok asa? Nr meu de tel e in lista de pe mail-ul comun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Bernix, pupicei Degeticii si fara alte evenimente

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

MUltumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Io ma gandeam la cromatica...si faceam teste cu Erika,azi prin gradina mamei.
Si ca sa ma dau desteapta...am intrebat-o pe mama care este cea mai calda culoare....evident ca a raspus corect!

Mie imi convine si miercuri si vineri.

Sabina sa stii ca as venii la galerie.Unde este mai exact lbraria?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ah, ce va invidiez pe cele care reusiti sa fiti asa active si mai cititi si pe la alte subiecte. Eu nici la mamici de constanta nu mai apuc sa citesc, oricum acolo sunt mai in umbra ca gasca s-a format cam in perioada cand am nascut eu si apoi am intrat f rar din lipsa de timp, in fine nici aici nu reusesc sa mai scriu, citesc dar cand trebuie sa scriu intervine ceva mai mereu (mai ales ca scrieti cam mult)Deci de trei zile ma chinui sa scriu ceva si nu mai stiu ceSABINA eu nu sunt mama buna ca eu nu prea imi doresc sa evadez fara copii (capotul imi lipseste si mie totusi, desi a mea mama avea asa ceva si tare mai imi placea)NOI suntem bine, nu stam incaltate prin casa, de fapt si sosetele ii cam cad din picioare ca mergem inca in patru labe Eu nici afara nu stiu cu ce sa o incalt ca toate ii sunt mari, nu va zic ce nr poartaNa ca suny intrerupta sper sa revinnnMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si eu ma simt ca musca-n lapte de multe ori, dar totusi scriu.Imi pare rau ca ANA nu intra din cauza asta, chiar ne e dor de ea si cum bine zicea Yaia odata, mamicile f ocupate normal ca nu pot fi la zi cu cititul dar noi tare am vrea sa aflam ce mai fac.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hop si eu de dupa canapeaua mea prafuita. Mi-am luat azi niste perdafuri de la doua doamne dragute , mamici de dulceturi si papanasi, si am venit sa dau raportul, ca sa nu credeti ca-s fandosita si ma las greu convinsa. Am lipsit aproape doua luni pe caz de boala si diverse alte probleme. Nici acum nu suntem prea pe picioarele noastre, dar macar supravietuim. Vlad e practic bolnav intr-una de o luna jumate (abia am reusit sa strecuram Priorix-ul intre doua raceli tzapene), eu sunt cobza de doua saptamani si nu-mi mai trece, Miruna acum isi revine dupa o viroza beton (inca mai tuseste ca un magar) si tati se descurca si el cum poate si duce raceala pe picioare.

Multumesc de grija fetelor care "nu m-au lasat in pace" si m-au incurajat cu mail-uri, PM-uri, telefoane, sms-uri. Sunteti niste dragute si cu totul deosebite Multumesc pentru urarile de ziua mea, mi-au mers la suflet.

De recuperat nu cred ca am nici o sansa sa recuperez, asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine si sa mai inchideti ochii la eventuale "alunecari" pe langa subiect.

Mi-a fost dor de voi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput