Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (223)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sabinescule ca tot te-am cunoscut personal.te trag de urechi!Lasa depresiile pt altcineva,ce te admiram io virtual...acuma o fac si live(cum s-ar zice)...esti destul superwoman...dar nu perfecta!
Si nici nu incerca,esti minunata asa!

Bernix o noapte linistita va doresc!Mi-a placut galeria foto,mi-au placut cateva poze tare mult!de aceea chiar mai vreau sa mergem la inca o sedinta!Sa vedem cum se simte Degetica pana atunci!

Erina sper ca Daria este ok.stai linistita,Erika este f bine!Nu da semne de receala!

Mai vroiam sa zic ceva...am uitat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Carpatina laptopul e al firmei si termopanu de acilea e inchiriat (adica sediul). Probleme peste probleme si toata lumea tipa dupa bani...

Sabina sa stii ca eu te inteleg. Eu nu pot sa lucrez acasa neam, desi am toate conditiile tehnice. Nu ma lasa MIrcea, se agata cu dintii (cu aia 4 dinti pe care ii are) de cablul de retea si da-i si trage si urla si trage si tot asa... pana cedez.

Mi-a facut covorul varza, imi vaneaza cestile de cafea si cum prinde una, cum ii face vant pe jos frate, da\ nici eu nu pot sa spal covoare la infinit!

Asa ca.. eu mai bine mai stau la birou cateva ore in plus decat sa incerc macar sa lucrez acasa!!

Andries

Mergi la inceput

si stii care e treaba? daca intri in hora asta a "simtitului de vina", nu mai iesi!!

ai si tu dreptul la o viata profesionala, lasa plozii ca ei cresc oricum, si pe poluare si pe nepoluare...sa tot stea la Busteni vara, nu acum cand e frig ca naiba si nu prea ai cum sa stai afara cu ei...iar de dormit, stiu bine ca ei nu dorm, sar si tzopaie pana te apuca ameteala.

la busteni sunt minus 6 by the way...eu imi parchez copiii acolo de craciun si cu ocazia insulei si ma destrabalez in familia restransa...ca NU MAI POT vreau sa stau cu burta-n sus si sa dorm fara sa ma gandesc "aoleu, la 5 trebuie sa fac biscuitii"

Andries

Mergi la inceput

Papanash

baftaaaa...multaaaaa.... te-am votat si te sustin!! sper sa ajungi ambasadoarea UNICEF pentru ca stiu ca poti sa faci o treaba EXCELENTA!!!

copiii sunt cel mai de pret lucru pe care il avempe lumea asta, Doamne ajuta sa avem putere sa ii crestem pe ai nostri si sa mai avem grija si de altii mai putin norocosi decat ai nostri!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Da gradinita e particulara dar cele de stat ii primesc de la 3 ani si atunci doar doua ore pe zi.Nu fac fata Londra este super aglomerata cred ca este mult mai bine in alte orase.

teo

Mergi la inceput

Laptop de jucarie avem noi dar nu este deloc interesat,tot la al nostru vrea sa se joace

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, Andries, asa ziceam si io...:)
papanash, la Busteni n-am net decat ocazional:), am o singura camera(Andreis stie, ca a fost la mine), e imposibil sa lucrez.
Asa, sper sa ma tina curelele sa stau maine 10-16 la biblioteca.

Iubitele, nu pot joi. Am cursul dupa amiza si ziua tre sa stau cu Gh ca Sofia are pian si o duce sotul.
propuneti alta zi...

Sabinutza, profu ala pe care il stiu eu a plecat mai devreme joia asta si n-am apucat sa vb cu el.
DAR!

Luni la ora 18, la libraria Carturesti, e vernisajul primei serii a acestei scoli, cu cei mai buni dintre studenti. Sunt poze f bune, poate vii atunci. Eu vreau sa vin cu Sofia.

http://www.carturesti.ro/?p=739

si aici afisul:

http://farm4.static.flickr.com/3223/3028762402_6002ef0314_o.jpg

Bernix, cum e Degetica?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Bernix,Vladut a facut febra doar in prima seara si vad ca e ok acum dar cum ai spus si tu 3 saptamani sunt o vesnicie

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am citi o chestie f draguta la odiseea Ptriciei(Nature), care sta sa nasca:
cica aia mare a ei vrea neaparat sa-i spuna fetitei Sofia:), ei inca nu s-au hotarat insa.
Mi s-a parut asa draguuut :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Papanashoooo.. de unde ott mai aduni voturi neicusorule? Ti-as zic-o p'aia cu "tine-o tot asa", dar urasc expresia in sine.. asa ca-ti zic "la mai multe!"
Hai ca juma' de camila ai, sa vedem ce zice onoratul juriu... btw, cand zice?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

eu inca mai lucrez la asta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput