LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 17
anacami spune:
Astazi ar fi trebuit,conform planului initial, sa fie petrecerea bulgarasilor; noi nu puteam veni oricum,de doua zile Stefania nu se simte prea bine,varsa lapte si a inceput sa faca si scaun mai moale.In rest,nimic altceva:nu a facut deloc febra,este vesela.Am trecut-o pe Humana HN,saruri de hidratare orala (cand le bea,cand nu..).Cateva lingurite de supa de morcovi si orez,mar copt cu faina de orez de la Nestle..cam atat,oricum mananca f.f. putin;bine macar ca bea multa apa.A inceput dupa drumul cu masina la tara,o fi si vreun virusel;nu stiu daca are vreo legatura cu vaccinarea de saptamana trecuta (vinerea trecuta).
Restu' suntem ok (deocamdata)
Va pupam si va dorim multa sanatate!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pussi ai mai luat scaune auto miniblu??? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
da, sunt multumita de ele
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anacami si tot binele din lume pentru trei printese sarbatorite ieri si astazi: Adelina Elena - Gianina Ana-Sofia - popbianca Sophia- Mihuta Sa fiti sanatoase,norocoase si fericite! Dragi mamici,sa va bucurati de copilasii vostri scumpi! mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC IN VIATA BULGARASILOR!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
creem spune:
LA MULTI ANI!
SOPHIA
Buna
Noi am facut vaccinul de 1 an, a facut Sofi febra de la el, i s-a si inrosit aproape toata fesa si era cam tare locul
si chiar i-am zis asitentei sa il faca incet ca si la 6 luni a facut nodul.
E maraita nu mananca (vechea problema) si mai nou nu adoarme decat pe la 12 noaptea. Eu pic de somn si ea vrea sa se joace, daca o duc la culcare incepe si plange tare, sre de pe perna , din pat pana o las in pace. Cand ajunge la jucarii e din nou vesela
.
Am vazut poze cu multi bulgarasi, si filmulete, dar nu nominalizez ca sigur mai uit pe careva...si torturi delicioase
Nu prea reusesc in schimb sa raspund la unele posturi desi as vrea...e cam gelos sotul pe mine cand stau pe DC...ar vrea sa stau numai cu fata
...il mai pacalesc can o iau sus pe birou si ea se joaca eu citesc...insa nu pot scrie, ca sunt cu o mana pe ea sa nu alunece jos![]()
Pupicei si sanatate la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
pussi spune:
la multi ani fericiti Sofia!!
bb am fost si eu aseara in mall... am luat botosei, ciorapei, bascute si caciulite
Si m-am intalnit cu nasii Anei si le-a luat antemergator si un clon...
cami sanatate multa piticutei bolnavioare!
ramo si noi bem lapte praf.. probabil inca mult timp, datorita greutatii mici! Desi cu mancatul nu ma mai pot plange, au preferinte, dar papa bine!
eu le-am lasat aseara pe Tuste cu tati si s-au trezit toata noapte pana am ajuns eu acasa.. Oare au simtit canusunt eu???
o duminica frumoasa tuturor!!!!!!!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Amy26 spune:
LA MULTI ANI,SOPHIA!!!!!
FELICITARI PENTRU PRIMUL ANISOR!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
creem spune:
Aralia...mama ce lungana e Alexia...nu mai incape in patut, trebuie sa ii faceti fetii lat pat![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
adinag spune:

La Multi Ani Sophia!!!

Sa ai parte numai de bine in viata, sa fii fericita si sanatoasa!
adinag spune:
Unde sunt poze cu Alexia Araliei? Ce dor mi-e de Aralia, imi pare tare rau ca nu mai trece pe la noi!!!! :-((
adra_bell spune:
Anacami, multa sanatate micutei, am trecut si noi prin asta, dar la Eva a fost cu febra. Sarurile de rehidratare i le dadeam eu cu seringa de la Nurofen, spre mirarea mea a acceptat sa bea ceai de menta si ne-a mai salvat Hidrasecul ( Smecta o vomita imediat)
Creem, o fi vreun dintisor? Ca la noi apare un canin, offf si asa rau este... Unde sunt pozele cu Alexia Araliei?
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007