LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 18
adinag spune:
Cami, imi pare foarte rau ca treceti si voi prin asta. Si Floris a avut nu demult, la el a fost un virus, insa el nu voma. Dar nici nu manca, insa bea apa din belsug. Eu am mers dupa el, nu l-am fortat cu mancarea. Noua pediatra ne-a zis sa-i dam morcovel fiert si pasat bine-bine (e mai usor de digerat mancarea pasata, de aia), mar dat pe razatoare si lasat 10 minute pana se inchide la culoare, banana pasata. Marul nu-i place asa, deci am renuntat. Ah, si orez si orice supa vrea el, ca supele sunt foarte bune la enterocolite. Multa sanatate!
adinag spune:
Miha, arati fantastic cu noua frizura, si asa de tanara!!! Mai ales in poza unde esti aplecata peste ei, arati de parca ai avea 14 ani! ![]()
creem spune:
Ha ha...v-am prins curioaselor!![]()
Eu am conexiune cu galeriile altor fete pe picassa.
Ia uitati aici (sper sa nu ma bati Aralia ca pun link la pozele voastre
da si mie mi-e dor de voi!)
Andra...avem incisivii laterali de sus care stau sa iasa de vreo 2 luni si nu mai ies...se vad acolo albi da nu sprag gingia
o fi de la astia...ieri noapte a tipat efecti in somn ...asa m-am speriat.
Eva a inceput sa mearga? ca citeam pe blog ceva in genul asta...
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
cristi07 spune:
LA multi ani, Sophia!

Adra, e super poza de pe blog....e asa de dulce printesa Eva
!
adina, ce mai faci?
Cristina si Radu 3.12.2007
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
da, sunt multumita de ele PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
DA PT CAT AU COSTAT SUNT SUPEERRRRR!!!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
creem spune:
BB ai luat pana la urma olita aia? sta iasmi pe ea?
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
bb_yasmi spune:
ECATERINA in fundulet a facut Sofi vaccinul??? noi inca nu l-am facut dar dr pediatra mi-a spus ca se face in brat asta de acuma.
care ati mai facut vaccinul de 1 an??
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adra_bell spune:
Ufff, eu asa zic, la fel face si Eva, e miortaita si doarme tare rau, pana sparge gingia. Nu merge, ea e cam lenesa de felul ei, seamana cu ma-sa
, care a mers la un an si doua luni, dar, zau, ca merg bine, nu se cunoaste![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Ha ha...v-am prins curioaselor! Eu am conexiune cu galeriile altor fete pe picassa. Ia uitati aici (sper sa nu ma bati Aralia ca pun link la pozele voastre da si mie mi-e dor de voi!)Andra...avem incisivii laterali de sus care stau sa iasa de vreo 2 luni si nu mai ies...se vad acolo albi da nu sprag gingia o fi de la astia...ieri noapte a tipat efecti in somn ...asa m-am speriat.Eva a inceput sa mearga? ca citeam pe blog ceva in genul asta... ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
creem spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ECATERINA in fundulet a facut Sofi vaccinul??? noi inca nu l-am facut dar dr pediatra mi-a spus ca se face in brat asta de acuma. care ati mai facut vaccinul de 1 an?? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Da, in fundulet..la fel ca si celelalte. Noi facem infanrix, si asta parca doar in fund se face, nu stiu cel de stat cum se face.
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui creem Ha ha...v-am prins curioaselor! Eu am conexiune cu galeriile altor fete pe picassa. Ia uitati aici (sper sa nu ma bati Aralia ca pun link la pozele voastre da si mie mi-e dor de voi!)Andra...avem incisivii laterali de sus care stau sa iasa de vreo 2 luni si nu mai ies...se vad acolo albi da nu sprag gingia o fi de la astia...ieri noapte a tipat efecti in somn ...asa m-am speriat.Eva a inceput sa mearga? ca citeam pe blog ceva in genul asta... ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)Poze Maria Sofia www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu |
si la galeria mea?
Cristina si Radu 3.12.2007

de