LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
oana8188 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Oana,unde va petreceti? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
La Alandala, pe strada spre Spitalul de recuperare, undeva pe dreapta. Imi place foarte mult acolo ca e spatiu muuult si sunt 3 sali, 2 maaari pentru copii si una mica pentru parinti.
| citat din mesajul lui ramonella Oana scaunul asta Axxis are sistem Isofix???Cum se prine,cu centuri???Sau care e diferenta intre cel cu isofix???In afara ca se roteste???Parca cel Axxis imi place mai mult cum arata.Scuze ca te tot bat la cap,dar nu stiu care sa-l cumpar. |
Asta nu e cu isofix, se prinde doar cu centura in 3 puncte. Eu am luat unul de culoare Iron Grey http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/voiture_axiss_coloris.htm Daca te uiti pe link si dai click pe Instalation, vezi exact cum se pune in masina. Tot in meniul de jos ai si sectiunea Benefits unde iti arata ce functii mai de soi are
Din cate am studiat eu, isseos are fix aceleasi functii, cu 2 deosebiri: nu se invarte si se prinde cu sistem isofix; in rest e exact la fel cu axiss. Orice ai cumpara, sa va bucurati de el!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Azi tati i-a luat lui Raul muzicuta ... nu mai vreauuuuu ... Un pic de liniste as dori si eu ![]() |
Vai de urechile tale...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Azi am lipsit motivat!
Am fost la petrecere la Vladut,nanul cel mic al Amirei. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Oana,ce preturi au cei de la Alandala?
Noi vom face ziua lui Robert la Stanley Park si pe Amira o serbam acasa. Am sa incerc pe cat posibil sa reduc numarul musafirilor
din lipsa de spatiu.
oana8188 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Azi am lipsit motivat! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Mihaaaaa, ce bine iti vine tunsoarea!!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui oana8188 Mihaaaaa, ce bine iti vine tunsoarea!! |
Multumesc Oana!

Ma mai apuca si pe mine nebunelile cateodata

oana8188 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Oana,ce preturi au cei de la Alandala? Noi vom face ziua lui Robert la Stanley Park si pe Amira o serbam acasa. Am sa incerc pe cat posibil sa reduc numarul musafirilor Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Petrecere pentru 10 copii (incluzand meniu, sucuri, tort, face painting, modelaj baloane, clovn si karaoke) 600 ron. Este pret si pentru fiecare copil in plus dar nu stiu cat e ca la mine vor fi doar 8 si nu m-a interesat.
Pentru adulti astept oferta cu meniul. De baut pentru adulti voi aduce eu.
E fain acolo ca e mare inauntru, e frumos pictat, sunt jucarii destule si are si parcare proprie. Mi-a placut si de tanti de acolo.
Te tin la curent cu pretul total. Daca vrei, putem vorbi si pe mess - oana8188
Oana
adra_bell spune:
La multi ani Sophia! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa esti deja
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
LA MULTI ANI SOPHIA!!!!!!!!!!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
anacami spune:
si tot binele din lume pentru trei printese sarbatorite ieri si astazi:
Adelina Elena - Gianina
Ana-Sofia - popbianca
Sophia- Mihuta
Sa fiti sanatoase,norocoase si fericite!
Dragi mamici,sa va bucurati de copilasii vostri scumpi!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"

... nu mai vreauuuuu ... Un pic de liniste as dori si eu