LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La Multi Ani!!!
Adelina Elena si Ana-Sofia

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, am fost derutata cand am citit mesajul. Ti-am trimis si un pm si mergea foarte bine raspunsul si la el.:)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare!!!

va mai amintiti de noi?

reusesc si eu sa intru putin pt ca Iulia e la mama (si plec si eu imediat doar ca sa ii aspir mucutzii si revin acasa). au dus-o sa ma pot odihni si eu putin ca sunt terminata...Iulia se trezeste de multe ori pe noapte...doarme asa agitata....de multe ori doar o asez in patut in pozitie normala de somn si adoarme dar uneori ma tine si cate 30 min pana sa adoarma iarasi...ajunge in coltul patutului si nu se mai poate intoarce si atunci incepe sa se maraie...

Multumesc mult pentru urarile de ziua Iuliei...am sarbatorit acasa cu bunicii, nasii, finii...a fost placut mai ales sa vedem ce mult se bucura de cadouri...

in rest suntem bine, mananca binisor( in general , ca mai are si zile mai rele), paseste singura dar nu o putem scapa din ochi pt ca e foarte repezita si pleaca cu viteza si trebuie sa o prindem din mers(avem praguri intre camere si inca nu stie sa treaca peste....).

ma gandesc des la voi.....imi e dor sa stau pe net dar nu reusesc nicicum.....am inceput si serviciul si cand ajung acasa nu stiu cum sa imi impart timpul sa fie bine pt toti...sa nu va suparati ca nu reusesc sa spun LA MULTI ANI!!! fiecarui pui in parte dar o spun din suflet tuturor...

am citit si din urma dar nu chiar tot...BB am auzit si strigarea ta dar nu am reusit sa fac prezenta atunci
Adina pupici lui Floris sper sa fie OK

in legatura cu laptele...si eu o sa-i dau lapte praf inca cel putin 6 luni(Milumil junior) pt ca acest lapte e imbogatit cu Fier,vitamine pe care nu le-ar lua din laptele de vaca .Iulia bea cam 350-400ml lapte, e bine....eu una nu ma mai stresez asa rau ca mai demult cand o cantaream saptamanal si multe altele....n-am mai cantarit-o de o luna si ceva....e vioaie, e tot o agitatie( abia reusesc sa ii schimb pampersul)....pai de unde sa fie grasa daca ea alearga....

va pup cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Multumesc mult pentru urarile de "La multi ani!", Eva trimite tuturor cate un virtual,si cate o tot virtuale.
Urez si eu , mult noroc si o viata plina de fericire, bulgarasilor Joshua Raphael, Andrei si dragului nostru bonzai Ilana Andreea (ca ramasesem restanta) si pentru Adelina-Elena si Ana-Sofia

Noi am petrecut in cerc restrans si ieri si azi, ieri cu niste prieteni, azi cu nasii si cu rudele, Eva a avut doua torturi si a primit o multime de cadouri, e coplesita. Dar s-a purtat foarte bine, a ras cu toata lumea, a stat la toti in brate. Ea nu a trecut prin faza cu frica de straini, dar acum sufera foarte tare daca vine cineva la noi si apoi pleaca.

De pe tavita a ales banii, un CD si un stetoscop, de unde trag eu concluzia ca va fi vreo ecografista plina de bani

Adelamaria, multumim mult pentru cadou, plecam capetele ca niste floricele rusinate, si eu ma gandisem la ceva pentru Ilana la petrecerea bebelusilor, dar apoi mi-a zburat din minte. M-a emotionat si felicitarea si ce ai scris pe carte, felicitarea i-o pun Evei in cutiuta ei cu amintiri. Te-am tot sunat dar mi-a intrat casuta vocala, am vorbit pana la urma cu robotul, azi nu te mai deranjez, dar maine...Petrecere frumoasa!

Mihuta, petrecere frumoasa si voua, sa ne spui ce a ales Sofia de pe tavita. Nu mi-au venit analizele de la Helicobacter, sper sa fie negative, deocamdata tin regim si merge foarte bine

Adina, nu te culpabiliza, Eva a cazut din pat si eu eram langa ea, pur si simplu a sarit peste mine si a aterizat pe covor. baiatul, sa fie bine

Imi cer scuze ca am citit pe diagonala, zicea cineva de scaunul de masina ca-l pune cu fata la directia de mers, este indicat sa tii copilul cat mai mult cu spatele la directia de mers, noi n-avem cum ca scaunul nostru este cu centuri, n-avem isofix la masina.

Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsurile la intrebarea mea despre dormitul la san

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

La Multi Ani!!!
Adelina Elena si Ana-Sofia

Cristina si Radu 3.12.2007

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULT NOROC SI DE LA NOI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Multumesc mult pentru urarile de "La multi ani!", Eva trimite tuturor cate un virtual,si cate o tot virtuale.

De pe tavita a ales banii, un CD si un stetoscop, de unde trag eu concluzia ca va fi vreo ecografista plina de bani

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

imi place interpretarea ta... 100% ca va fi....ce va vrea ea...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

seara buna si de la noi...

azi a fost prima zi fara Eric... tare ciudata mi s-a parut... asa goala casa... asa liniste.... am dormit pana la 9 si am lenevit in pat pana la 10... doaaaaamne si uitasem cum e....

apoi ne-am mobilizat si... am plecat prin magazine!!!!!!!! le-am luat la rand, Selgros, Real, Cora, Carrefour... am fost rupti, dar am indurat totul pentru o cauza nobila...: am cautat jucarii...

atatea suuuuuuuuunt!!!!!!!! uauuuuuuuuuuuuuuuu!!! ai de unde alege!!!

seara s-a incheiat cu o cina la restaurant si o vizita la nasi...

maine merg la piciulica al meu... mi-e dor deja de el...

va pupic! somnic usor!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
eu inainte ii dadeam milli rosu. dar de ce ii dai lapte asa slab?

medicul ne-a recomandat sa incepem cu lapte putin mai slab,dar acum ma bate gandu`sa-l schimb si nu ma pot decide de care sa-i dau(am auzit cateva pareri proaste despre Dorna si vreau sa schimb si marca)
Mai sunt bulgarasi care papa lapte de vacutza?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

noi papam zuzu rosu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Azi tati i-a luat lui Raul muzicuta ... nu mai vreauuuuu ... Un pic de liniste as dori si eu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

mai stai si tu putin,se fac copii mari si vin la facultate la Bucuresti

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Ieri am tot umblat sa caut puzzle dinala covoras,da n-am gasit nicaieri.Am fost la Carrfur,la Kaufland,la Real...saracu sotu l-am inebunit...Nici nu stiam la ce raion sa caut,vanzatorii nu stiau nimic...ma cautat la jucarii mai mult ,da nimic...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Cauta in librarii . Eu acolo am gasit mereu. Si pentru Bogdan cand era mic si pentru el la gradinita in urma cu 3 ani.
Tot in librarie am vazut si recent. Pe asta l-am vazut/ cumparat : http://www.tanimarket.pl/photo/puzzle1_big.jpg

Sau aici :

http://www.proges.ro/produse/Covoare/Covoare-pentru-copii/Disney-Puzzles-Puzzle-Winnie-friends-9653.html

http://www.kdo.ro/produse.php?lang=ro&id_catp=4&id_cat=24&id_subcat=0&id_product_line=0&id_product=19

poate poti comanda online

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput