LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 14
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Azi tati i-a luat lui Raul muzicuta ... nu mai vreauuuuu ... Un pic de liniste as dori si eu ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia |
Apai tobe...muzicuta...
biata Ceci....
...ea,care ar trebui sa asculte mozart for babyies...Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ank83 spune:
O sa iasa o mica rokerita 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
bb_yasmi spune:
sincer eu una nu cred ca merita atatia bani un scaun de masina, doar daca plimbi copilul zilnic cu masina.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
ramo (sa nu te superi pe mine) dar bea papa putin laptic de ce nu incerci totusi cu lapte de vaca (de la magazin sau de casa) macar sa vezi daca e vreo diferenta sau nu.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
adinag spune:
Buna,
multumesc de sprijinul moral. Floris pare ok, dar eu tot ca o mama rea ma simt :-((
Doar ca nu a prea papat azi, doar la micul dejun, de atunci cam pauza. Insa a fost si agitat, ne-am intalnit cu niste mamici cu puiutii lor, prietenele de la Viena care mi-au facut o surpriza si au venit aici. Acolo ne-am intalnit toata vara si primavara, sambata era zi fixa. Iar Floris era tare incatat de atatia copii in jurul lui si nu l-a prea interesat papica :-))
Ank, vai de urechile tale!![]()
Ma duc, ca iar nu-l mai vad si nu ma risc...
Vasari spune:
La multi ani Adelina Elena si Ana-Sofia!
Adina, ce frumos ! Cred ca ati avut o zi tare faina ! Asta cu picatul din scaun nu am experimentat-o, dar a fost doar o intamplare la cum sta Maria in scaun sau carut. Bine ca acum s-a mai linistit, dar a gasit alte jocuri "periculoase". Sper sa nu fie nimic, pupici lui Floris !
Mihuta, petrecere frumoasa ! Asteptam si poze. ;)
Petrecere frumoasa tuturor celor care serbeaza anisoprul weekendul asta !
Se pare ca noi suntem singurii care au serbat in 3...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Alina, in 3 noiembrie sau in 3 persoane? Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Si una si alta. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

... nu mai vreauuuuu ... Un pic de liniste as dori si eu