LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

BB,ce laptic papa Iasmi?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

lapte de vaca de casa. de ce?

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

am intrebat pt ca nici noi nu mai papam lapte praf.Eu ii dau Dorna 1,5%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:

BB,ce laptic papa Iasmi?

lapte de vaca de casa. de ce?

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

am intrebat pt ca nici noi nu mai papam lapte praf.Eu ii dau Dorna 1,5%

eu inainte ii dadeam milli rosu. dar de ce ii dai lapte asa slab?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
eu inainte ii dadeam milli rosu. dar de ce ii dai lapte asa slab?

medicul ne-a recomandat sa incepem cu lapte putin mai slab,dar acum ma bate gandu`sa-l schimb si nu ma pot decide de care sa-i dau(am auzit cateva pareri proaste despre Dorna si vreau sa schimb si marca)
Mai sunt bulgarasi care papa lapte de vacutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

Adina off saracutul.Cred ca e ok,daca ar fi fost ceva,ai fi observat pana acuma.

Oana scaunul asta Axxis are sistem Isofix???Cum se prine,cu centuri???Sau care e diferenta intre cel cu isofix???In afara ca se roteste???Parca cel Axxis imi place mai mult cum arata.Scuze ca te tot bat la cap,dar nu stiu care sa-l cumpar.
Anka zici ca esti multumita???Ce culoare aveti???Eu ma gandeam la un gri,cxa sa nu se murdareasca si sa fie in ton cu tapiteria,ca e din piele gri.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si eu ii dau lapte slab... ca i-am dat de vaca de la tarani si a plans 3 nopti la rand... si asta dupa ce l-am si diluat putin .Noi bem acum Zuzu albastru si e super multumit.Oricum peste zi mai baga iaurt sau branzica ...deci e bine si asa..
Mie imi plac foarte mult produsele Dorna .. toate au un gust asa ca de la bunica de acasa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Mie doctorul mi-a zis ca pana la 3 ani sa-i dau lapte praf.Are tot ce-i trebuie.Bea nu-si ia vitaminele din mancare,ca la cat papa...Asa ca ii dau tot praf.De ieri ii dau Milupa Junior.Pana acuma bea Humana 3,dar cum am tot auzit ca,copiii se pufosesc de la Milupa,poate ne pufosim si noi umpic.Oricum are si o cantitate mai mare de vitamine decat Humana,si cred ca e ok.Si la gust e mai bun.Pana cauma l-a acceptat usor,sa vedem...Si e si mai ieftin.L-am luat cu 26 lei cutia iar Humana era in jur de 40.
De 2 zile Beiuta mea papa mai bine mancarea,chiar si supa cu legumele zdrobite papa foarte bune.Cam jumate de farfurioara,dar totusi e mult fata de 2,3 lingurite.
Nu stiu ce bai are,ca tot pe la 10:30,11 adoarme...si cum o pun in pat la ea urlaa...si adoarme numai la televizor,sprijinita de pieptul meu...si se trezeste pe la 5,6 dimineata sa pape cam 100 de lapte...dar seara dupa 7 nu mai papa nimic...de fapt aseara a papat 60 de borcanel...ceea ce e mult la noi.
Cred ca fata mea cum a facut un anisor,s-a facut rebela.Si sa nu uitam ca majoritatea copilasilor nostrii sunt scorpioni.asa ca...bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Salutare!!!

Adina off saracutul.Cred ca e ok,daca ar fi fost ceva,ai fi observat pana acuma.

Oana scaunul asta Axxis are sistem Isofix???Cum se prine,cu centuri???Sau care e diferenta intre cel cu isofix???In afara ca se roteste???Parca cel Axxis imi place mai mult cum arata.Scuze ca te tot bat la cap,dar nu stiu care sa-l cumpar.
Anka zici ca esti multumita???Ce culoare aveti???Eu ma gandeam la un gri,cxa sa nu se murdareasca si sa fie in ton cu tapiteria,ca e din piele gri.

Ramo, din cate stiu eu Axxis nu are sistem isofix, se prinde in centurile de siguranta, ce e fain la el intr-adevar e ca se roteste si e mai usor de manevrat copilul. Noi avem din celalat, adica Iseo Isofix.

mami de Sophia

Mergi la inceput

mihuta si zici ca e ok,nu???Esti multumita.Ce culoare aveti???Acuma va tot bat la cap,da vreau sa fac o alegere buna,ca totusi sunt niste bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Azi tati i-a luat lui Raul muzicuta ... nu mai vreauuuuu ... Un pic de liniste as dori si eu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Ieri am tot umblat sa caut puzzle dinala covoras,da n-am gasit nicaieri.Am fost la Carrfur,la Kaufland,la Real...saracu sotu l-am inebunit...Nici nu stiam la ce raion sa caut,vanzatorii nu stiau nimic...ma cautat la jucarii mai mult ,da nimic...

Mergi la inceput