LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Amy, Pussi ti-a dat o idee excelenta, apa este un mijloc minunat de calmare si relaxare, atat pentru copii si cat pentru adulti. In general incearca sa eviti crizele , vezi ce anume le declanseaza (de exemplu vrea telecomanda, distrage-i atentia cand schimbi canalul) si incearca asa cum am spus sa eviti motivele sau conjunctura in care au loc. Cand se intampla, incearca sa ii distragi atentia, iar daca se adanceste criza, ia-l in brate, du-l la baie, sterge-l cu blandete pe fata cu apa, sau lasa-l sa se balaceasca cu manutele in chiuveta sub apa. Eventual te mai strambi un pic la el in oglinda, sau ii spui ca e dragut si cand e suparat si ca il iubesti. La varsta asta nu isi poate controla trarile si nici gestiona crizele. Tu poti sa il ajuti sa iasa mai repede din ele si mai ales daca ramaneti calmi in prezenta lui se va simti in siguranta si isi va reveni mai repede.

mami de Sophia

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Ank, ia uita-te www.crazytoys.ro/jucarii/6-V-76/Thomas-Friends-131/Peg-Perego-90/4458/Tren-Thomas-amp-Friends.html" target="_blank"> aici

Noi am avut o perioada, in apartament, un ansamblu de gradina:toboga+leagan+cos de baschet ; l-am mutat apoi in apartamentul bunicilor, ca apoi sa ajunga (definitiv) la tara

Sper sa nu dea sotul de el

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

...ce liniste e pe aici...
Fiu-meu merge si el singurel

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

pussi parca de la 10 la 21 e program la noni in timpul saptamanii ..si in weekend pana la ora 19....... de duminica stiu sigura ca e doarpana la 19

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

pt mamicile de copilasi mai mari carora le place sa coloreze... uitati un site beton cu planse frumoase si personaje animate cunoscute de colorat www.coloriez.com/images/coloriages/index.php" target="_blank"> aici

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
Cine mai da ciorbita cu bors la bebei?

Eu! E singurul fel de mancare ce-l mananca cu pofta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
astept o prietena sa vina dupa mine sa fac si eu un "clubing" asta seara...nu de mult am ajuns cu tortul Anei acas....e super super...i-am facut o cipercuta care are libelule aplicate...tot acest ansamblu se aseaza pe tortul care e de mancat, care de fapt sunt 2, unul cu migdale pt. fam si unul cu fructe pt. prieteni, asa ca ciupercuta o vom muta de pe un tort pe altul(asta daca vom reusi, daca nu....o asez langa; sincer as vrea sa reusesc.)
sa nu intelegeti gresit...si ciuperca se mananca...doar ca e imbracata in martipan...
o sa pun poze...saptamana viitoare...
mi-a dat bip...cobor....
we placut tuturor !!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Eva Elena!!!

Ilana Andreea!!!

Joshua Raphael!!!

Andrei!!!!

SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!

LA MULTI ANI!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

La Multi Ani!!! pentru Eva Elena, Ilana Andreea , Joshua Raphael si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Fiu-meu merge si el singurel

FELICITARI!

Mergi la inceput