LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 9
pufulet74 spune:
Dragelor mamicilor,
Va multumim mult pentru urari si dorim si noi puilor vostri multa sanatate, sa creasca mari si sa va faca doar bucurii !!!
Azi sunt tare emotionata, si mi se pare ca trece prea repede ziua fata de cum as vreau eu sa celebrez momentele astea....
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
abramburika spune:
miha - vazut Amira dansatoare cu figurile ei de dans ... promite fata! 
ank - vazut si CFR-istul Thomas 
o broscuta mica, mica ...
Jasmin012 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui RAMONELLA Eva Elena!!!![]() Ilana Andreea!!!![]() Joshua Raphael!!!![]() Andrei!!!!![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
la fel si de la noi: LA MULTI ANISORI!!!! acestor 4 copilasi + altii pe care nu am apucat sa-i felicitam (scuzati intarzierea):
BRIANNA
IULIA
PATRICIA
si multe lunite:
TOBIA
FETITA Ramonei Jianu
ALEXANDRA MARIA
VLAD GABRIEL
ALEX
ii pupam pe toti si le dorim sanatate si fericire!!!!

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
anka.san spune:
A, am uitat sa-ti zic ca noi am montat scaunelul cu fata la drum.
Invers mi s-a parut mai putin sigur, dar e mai mult din cauza stilului de prins, cu centuraa prin spate.
Tocmai am vazut ca am facut 500 de maseaje....maaaamaaa ce-am mai scris...
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui popbianca acum tre sa ies, a plecat si sotul de acas si asta mica chiuie si se taresta la mine la picioare, ma musca...nu mai pot sa stau .... avand in vedere ca maine e ziua ei si o sarbatorim in 2 ture, cu fam pana la 19 la un local, si dupa aia cu gasca(acas) ...nu stiu cand oi mai putea intra p-aci....plus ca si asta seara iesim la un club... urez si eu LA MULTI ANI !!lui Joshua(pufulet74); lui Andrei(dany26);Eva (andrabell); Ilana(adelamaria), precum si lui alex (anca_a) mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Distractie placuta in seara aceasta si pt. maine.
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui anka.san Tocmai am vazut ca am facut 500 de maseaje....maaaamaaa ce-am mai scris... Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei avem pozici si www.fotografulmeu.com/index.php?option=com_oziogallery&Itemid=3" target="_blank"> aici |
Felicitari! esti membru junior de acum

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
ellis spune:
spun si eu pt maine, ca-s sigura ca nu mai intru

ADELINA
ANA

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
anacami spune:
Ank, ia uita-te www.crazytoys.ro/jucarii/6-V-76/Thomas-Friends-131/Peg-Perego-90/4458/Tren-Thomas-amp-Friends.html" target="_blank"> aici
Noi am avut o perioada, in apartament, un ansamblu de gradina:toboga+leagan+cos de baschet
; l-am mutat apoi in apartamentul bunicilor, ca apoi sa ajunga (definitiv) la tara 
Anka.san,Alina,nu stiam ca aveti si voi asemenea problemute...Imi pare rau
Ellis,of,of
merci,oricum!
azi am comandat pe crazytoys de vreo 3 mil jumatate: 2 camioane din Cars si 2 papusi Fifi- pt. copii mei, dar si pentru Iustin-nasicul si frumoasa Sofia (Anka,o stii)-vecina noastra care va face un anisor in curand si care ne-a invitat la un bebe-party (mai vin inca vreo 4 copilasi de un an + 1 de varsta lui Sebi). Imi inchipui ce va fi acolo 
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
oana8188 spune:
M-am intors cu impresii despre bebeconfort axiss: fiica-mea a fost foaarte uimita de poziti inalta in care era si de faptul ca e cu fata la drum. Tati a montat scaunul pe locul din mijloc asa ca vede in fata tot drumul. Mie mi se pare foarte ok. L-am testat si se da pe spate destul de mult. Saptaman viitoare pun si poze.
Scaunul l-am luat de pe site-ul buburuza ( ca am zis ca daca tot sunt membra aici, sa fac vanzare tot aici
) si m-a ajuns 11,9 mil cu tot cu transport. Cei de la buburuza tocmai au primit un transport de le bebeconfort si au mai multe combinatii de culori, asa ca am avut de unde alege.
Pupici!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

(17.12.2007)