LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (132)
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
geta, dar cum prepari tu borsul? ca eu nu am huste.:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adinag spune:
Felicitari, Ank pentru mers!
Cami, du-te la cardiolog, nici eu nu cred ca aspirina e o solutie buna, si eu am dat-o afara din casa...
Azi am tras o sperietura zdravana, de fapt nici nu mi-am revenit si inca nu pot crede ca s-a intamplat. Floris a cazut din scaunul lui de masa 
Sper sa fie totul in regula, nu numai sa para asa :((
Ank83 spune:
Adina cum s-a intamplat... s-a ridicat in picioare in el..sau..?? ca si raul mai are intentii dinastea
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
adinag spune:
Da Ank... adica stiam ca se ridica in picioare, dar era legat cu curelele alea. Si fraiera de mine a gandit ca ,,, chiar daca vrea sa se ridice, nu poate el chiar asa repede sa iasa din curele (ca stiam ca si pe asta a mai facut-o dar dureaza ceva minute bune). Acum au fost suficiente 10 secunde. Si legat destul de strans, nu lejer...
Ank83 spune:
O doamneeee
... Imi pare rau.Am si eu o cunostinta care a patit asa cu fata si a mers speriata la spital sa ii faca film... si totul a fost oki.Doctorul de acolo chiar a zis ca ei sunt foarte elastici ..
..sa speram ca totul va fi bine
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 4 saptamani pana vine
Cecilia
adinag spune:
era jos, pe laterala si s-a linistit surprinzaotr de repede, el care e tare plangaret de felul lui. L-am tras de maini, examinat capul, nimic. Ma gandeam ca daca-l doare undeva, observ. Eu zica ca nu-i nimic, dar maine il voi observa cu mare atentie.
Unei cunostinte i s-a intamplat altceva: BB (nascut in februarie 08) a tras de un ghiveci care i-a cazut in cap. Dupa doua zile au observat o umflatura la cap, la spital s-a constatat o fractura.
Eu ma duc sa ma culc, ca oricum doarme din nou aiurea, cred ca dintele nr 6 e de vina, e umflat tare acolo, dar sigur dureaza inca vreo 2 saptamani 
Noapte buna!
mihuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag La Multi Ani!!! pentru Eva Elena, Ilana Andreea Joshua Raphael si Andrei Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
La multi ani si de la noi !
mami de Sophia
mihuta spune:
Sunt treaza de la 5 cu o durere de cap sacaitoare si persistenta ( a inceput de aseara dar am crezut ca trece daca fac nani),asa ca m-am retras din patul familial.
Maine avem si noi petrecerea de motz, de la o masa in familie am ajuns la o petrecere de 30 de persoane, dar speram sa iasa totul bine. Tortul a fost ales de mine, cred ca o sa iasa foarte frumos, e forret noir imbracat in marzipan turcoaz bleo roz portocaliu, cu floricele si inimioare. Cel putin asa mi-l imaginez. O sa vedem maine.
Adina, sper ca Floris e ok, si Sophia are prostul obicei de a sta in picioare in scaunul de masa, si de destule ori o las pentru ca numai asa mananca. Se mai bataie, se mai urca pe masuta, sau se culca pe ea, sau face curat aruncand pe jos tot ce prinde in jur.
Cami, Alina, si celelalte fete cu probleme cu inimioara, la doctor cu voi !
Adra, cum ti-a iesit analiza de helycobacter ?
mami de Sophia
adinag spune:
Mihuta, sper sa-ti treaca durerea de cap cat mai rapid, am si eu din cand in cand probleme cu migrene. Iar maine sper sa iasa totul asa cum va doriti! Tortul suna oricum minunat!
30 de persoane mi se parintr-adevar mult ![]()
Cum ziceam, aici nu se serbeaza onomastica de un an mai mult decat altele, deci nu va fi stres pentru noi ![]()
anca_a spune:
La multi ani Ana Sofia! 
Bianca, sa va traiasca printesa. Ma uitam si eu la pozele Anei si poza asta imi place mult http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia#5264571665595605554
Adina, si eu zic sa stai linistita...nu e totusi o inaltime asa de mare. Oricum poti fi atenta zilele viitoare la comportamentul lui Floris iar daca observi ceva neobisnuit (varsaturi, somnolenta pronuntata) poti merge la un doctor...dar eu cred ca nu este cazul. 
Anca si Alex 14 decembrie 2007