Puiuti de Randunici 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Cred ca vin si eu tot singurica!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am venit si noi de la scolica lui Razvan, mi s-a parut frigulet afara dar mai bine nu mai zic ca acus sare Mimo pe mine !

Bubu, costa 50 ron cartea, dar chiar este interesanta, o sa vezi. Multe sfaturi bune si multe mituri desfiintate...

Stela, o sa fi dezamagita mami! Frumoasa ma vede doar randunoiu' !

La fel si randunoiul meu, e din ce in ce mai topit dupa fiesa! Vad eu asta din comportamentul lui...Si multumesc lui Dumnezeu el stie ce greu e sa stai cu bebe, mai ales Rebecca care este foarte, foarte dificila si de-asta treaba mea e sa stau doar cu ea. In rest, treaba merge...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Multumim pentru aprecieri!!!
Tocmai m-am intors de la Miniblu-ul din Liberty Mall, unde am gasit ciorapei antiderapanti. Sunt foarte buni, sunt grosi si au silicon pe talpa. Asa nu va mai aluneca Bianca, cand incearca sa faca pasi pe parchet sau pe gresie. Si pentru stat in premergator sunt foarte buni.

Minunea mea!
poze

am primit si eu, dar nu de la Miniblu..astia nu stau pe picior, aluneca in jos si-i pierde.. cat au costat cei de la miniblu, de curiozitate?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Bey, dar majoritatea veniti fara bebei??? Pai atunci faceti intalnire intre mamici si cu alta ocazie ne intalnim mamicile cu pitici cu tot. Parerea mea...

Pucca, ce caciuli frumoase are Biencutza, dar ea e si mai frumoasa.

Eu tot folosesc cate-un servetel umed chiar daca apoi o duc in baie la spalat. Intai sterg kk de la fund cu servetelul si spoi o duc la chiuveta...Nu o duc cu fundul plin de kk la baie! Evident ca fiecare face cum crede ca e mai bine, eu sincer nu cred ca aceste servetele fac rau, sunt speciale pentru bebei.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Multumim pentru aprecieri!!!
Tocmai m-am intors de la Miniblu-ul din Liberty Mall, unde am gasit ciorapei antiderapanti. Sunt foarte buni, sunt grosi si au silicon pe talpa. Asa nu va mai aluneca Bianca, cand incearca sa faca pasi pe parchet sau pe gresie. Si pentru stat in premergator sunt foarte buni.

Minunea mea!
poze

am primit si eu, dar nu de la Miniblu..astia nu stau pe picior, aluneca in jos si-i pierde.. cat au costat cei de la miniblu, de curiozitate?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

15.9 RON

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Clau, nu am vrut sa te superi pe mine. Am spus doar parerea mea referitoare la servetele, fie ele chiar si speciale pentru bebei. Normal ca fiecare face ce stie ca e mai bine. Nici eu nu il duc pe Andrei la baie cu caca la fundulet. Dar nu va spun metoda, ca o sa radeti de mine.
Vreau sa spun doar ca ginecologul meu mi-a interzis cu desavarsire folosirea de servetele umede sau hartie igienica parfumata. si astea pentru mine. Eu m-am pricopsit cu o candida de toata frumusetea pentru ca sotul meu a luat din greseala hartie igienica parfumata si dupa ce am folosit-o de cateva ori a fost jale.
Inca o data Clau, sper ca nu te superi pe mine.

Mergi la inceput

Flori, cum sa ma supar pe tine??? N-am de ce...fiecare om este diferit, fiecare organism, la fel fiecare bebel. Mie nicicum hartia igienica parfumata si servetele intime nu-mi fac rau! Fiecare alege ce e bun pentru el! Normal ca si mie daca-mi faceau rau nu mai foloseam sau daca ginecologul mi-ar fi interzis sau alt doctor...Eu chiar nu pot sta fara servetele intime...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Intru repede sa va salut, am netul la fel de prost de ma apuca toti dracii cand dau sa citesc, am si capul la fel de prost ca netul, ca a avut Vladut febra mare zilele trecute si mi-a mancat noptile mai rau decat un nou-nascut. Va pup si sper sa apuc zilele alea cand oi reusi sa ma pun la punct cu ce se mai intampla pe-aici. Acum ma duc la somn ca lesin imediat de oboseala.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Cristina, nu vii si pe la noi? Imi pare rau de febra lui Vladut , te-am citit alaturi la colegele de scutece din 2006. Multa sanatate lui Vladutu si tie odihna placuta ( ai scris ca te duci la nani).

Edit ca pana am scris eu a intrat si Cristina la noi! Pup si sanatate maxima.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Hai ca am mai venit o data ca ciuciu somnul, s-a dus. s-a mai trezit Vladic de 2 ori si nu mai pot adormi. Ma bag la recuperari . Multumesc Clau de urari

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput