Puiuti de Randunici 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
floriio spune:
Va salut, dragi randunici!
Si eu pe aici va citesc zilnic, dar de scris, mai rarut ca-i mai dragut! ![]()
Ma minunez in fiecare zi de puisorii nostri ce minunatii stiu sa faca. Andrei nu sta in fund decat sprijinit, nu merge de-a busilea, nu spune mama, tata. In schimb e un ranjit, rade cu hohote doar daca ma uit la el, rade pana sughite, vorbeste toata ziua, dar doar eeeeeeeeee, aaaaaaaaaa, daaaaa, bubu, bey si alte din astea.
De papat, papam binisor zic eu:
7-7.30 160 ml lapte;
11.00 150-200 ml fructe (mar, bara, banana, dovleac copt, strugure) cu branzica facuta in casa din 250 ml lapte;
14.00 200 ml legume cu carnita (pasare sau vita), in care pun un pic de unt.Legumele le fierb la abur si piureul nu il subtiez deloc ca lui asa ii place.
17.00 150-200 ml iaurt cu cereale. Iaurtul il fac tot eu in casa;
22.00 230 ml lapte si doarme neintors pana la 7-7.30 dimineata.
Singurul rateu de pana acuma a fost oul. In ziua cand i-am dat ou i-au aparut pe fata, la baza nasului intre sprancene, pe pleoapa inferioara, pe lobul urechii si pe gatut niste bubite mici rosii. Mai pronuntate erau cele de langa gurita. Aviz Bubu! Stefanut ar putea avea iritatia din jurul guritei tot de la mancare. Arata exact ca a lui Andrei. I-a trecut dupa aproape o saptamana. Acuma a ramas pielea foarte uscata in zonele respective. Eu nu l-am dat insa cu absolut nimic.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, dar eu nu inteleg de ce folositi servetele umede la bebelusi. Eu consider ca astea se folosesc doar in deplasare. In rest, apa si sapunul sunt sfinte. Nu am folosit la Andrei si nu am avut absolut deloc probleme la fundulet, desi el face caca si de 5-6 ori pe zi. Daca as fi avut fetita, in nici un caz nu as fi folosit. Eu stiu ca modifica semnificativ flora si echilibrul natural al pielii. De asemenea, nici pentru mine nu folosesc din astea, decat pentru maini cand sunt in parc si nu am apa la indemana.
A, si Stela, cu atat mai putin as folosi asa ceva pentru a sterge bebelusul pe fata. Foloseste mai bine o carpita moale inmuiata in apa sau pur si simplu un servetel normal si apoi sa o stergi cu putina apa. Eu zic ca e si mai ieftin si mai sigur.
Bitza, nu ai mai dat absolut nici un semn de viata sa imi zici macar daca te descurci cu pompa, cum e...etc.
mstela spune:
neata..tuchi,vroiam sa te cert dar m-ai trecut in lista.
Deci,Clau cu
si
BUNE,eu vleau sa te vad
..sa ma conving..
![]()
Ariel,parca vorbeai despre al meu randunoi,numa ca al meu incepe sa se dea pe brazda
..dar cu carpa sa stearga praful ca randunoiul Catalinei nu cred ca-l voi vedea vreodata
...De la o vreme,a inceput sa moara dupa Tea,e disperat.A venit intr-o seara tarziu,dupa ce se culcase Tea si era tare supi,asa incat dimineata cred ca special a facut galagie sa se trezeasca Tea,s-o giugiuleasca el putin.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
bueeey, vad ca o dati in berici ca fetele, mie numa sa-mi spuneti daca se iese fara pitici, ca eu ma bag!![]()
tuchi ce m-a distrat discuti de aseara cu Ilinca,fata vreo o mamica cu care sa doarma!!![]()

clau eu sunt unul dintre copii care au mers direct in picioare, nu si de-a buselea, si asta la 11 luni!!
doamne ajuta, si eu tot la 50 vreu sa ajung, am 56!!

pucca m-a terminat scumpa ta cu colectia de caciuli!!
pidana de cand nu te-am vazut, multa vreme a trecut!! am vazut poze frumoase, sunteti niste draguti!!
tine galma aia sub supraveghere..
floriio moamaaa, cat papa bebele tau!..al meu e undeva la jumate..poate si mai putin cateodata..
si eu sunt adepta apei, servetele doar cand e musai, nu-s acasa sau mai stiu eu ce..de ex, nu am curent, deci centrala nu merge, apa calda ioc!![]()

pai vin si eu singura atunci la intalneala, mah!!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
6 motive pentru care sa nu te superi pe copii …
1. O fetita vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea ca este fizic imposibil ca o balena sa inghita un om pentru ca are gatul prea stramt. Fetita i-a spus ca prietenul ei Johan a fost inghitit de o balena. Iritat, profesorul i-a repetat ca acest lucru este fizic imposibil. Fetita i-a raspuns: "Cand am sa merg in rai, am sa-l intreb pe Johan". Atunci, profesorul a intrebat-o: "Si daca Johan a ajuns in iad ?" si fetita i-a raspuns: "Atunci, ai sa-l intrebi tu"
2.la o gradinita, educatoarea i-a pus pe copii sa deseneze. In timp ce se plimba printre ei, a observat o fetita care era foarte concentrata asupra desenul ei si a intrebat-o ce deseneaza. Fetita i-a raspuns ca il deseneaza pe Dumnezeu. Educatoarea i-a spus ca nimeni nu stie cum arata Dumnezeu. Fara sa isi ridice privirea de pe desenul ei si la fel de concentrata pe pictura, fetita i-a raspuns: Ai putina rabdare, imediat vor sti !
3. Parintii discutau cu copiii lor de 5 si 6 ani despre cele 10 porunci. Dupa ce au ajuns la porunca despre cum "sa-ti cinstesti parintii", copilul cel mic i-a intrebat daca exista vreo porunca si pentru parinti despre cum sa-si trateze copiii. Cel mare a raspuns fara sa stea pe ganduri "sa nu omori"
4. O fetita statea langa mama ei si o studia. La un moment dat, a observat cat de multe fire de par alb are pe cap si a intrebat-o de ce. Mama i-a raspuns: "De cate ori ma superi, sau faci un lucru rau si eu sunt nefericita, imi iese cate un fir alb". Dupa cateva momente de gandire profunda, fetita i-a raspuns: "Deci asa a ajuns bunica sa aiba tot parul alb …"
5. Elevii dintr-o clasa au fost fotografiati pe rand. Profesoara i-a sfatuit sa ia fiecare toate pozele celorlalti pentru ca atunci cand vor creste mari sa spuna "Iat-o pe Jennifer, este avocata" sau "Iata-l pe Michel, e doctor". O voce micuta din fundul clasei, striga: "Si iat-o pe doamna profesoara, e moarta"
6. Un profesor le preda elevilor despre circulatia sangelui. Ca sa fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Daca voi sta in cap, tot sangele se va duce in jos si voi fi rosu la fata. E clar acum ?" Un elev insa, avea o nelamurire "Atunci cum se face ca daca stau in picioare, acestea nu devin rosii". Colegul de banca ii sopteste imediat "pentru ca picioarele tale nu sunt goale".
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny 6 motive pentru care sa nu te superi pe copii … 1. O fetita vorbea cu profesorul despre balene. Profesorul spunea ca este fizic imposibil ca o balena sa inghita un om pentru ca are gatul prea stramt. Fetita i-a spus ca prietenul ei Johan a fost inghitit de o balena. Iritat, profesorul i-a repetat ca acest lucru este fizic imposibil. Fetita i-a raspuns: "Cand am sa merg in rai, am sa-l intreb pe Johan". Atunci, profesorul a intrebat-o: "Si daca Johan a ajuns in iad ?" si fetita i-a raspuns: "Atunci, ai sa-l intrebi tu" 6. Un profesor le preda elevilor despre circulatia sangelui. Ca sa fie mai clar, le-a dat un exemplu: "Daca voi sta in cap, tot sangele se va duce in jos si voi fi rosu la fata. E clar acum ?" Un elev insa, avea o nelamurire "Atunci cum se face ca daca stau in picioare, acestea nu devin rosii". Colegul de banca ii sopteste imediat "pentru ca picioarele tale nu sunt goale". LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |

tiker
Mami de ursulet
raluca2107 spune:
Mimo am modificat un pic planul de diversificare, Sabin a servit aseara placinta cu mere facuta de Bica (soacra-mea). Suportul de calorifere aici: www.quelle.ro/ro/q4r/markenwelt/wenko/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNjc0NjImZmhfdmlldz1kZXRhaWwmZmhfbG9jYXRpb249Ly9xdWVsbGVfcm8vZGVfREUvX2FjdGl2ZT57MjAwNjEwMDV9L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb18zMjk3X3F1ZWxsZV9yb30vY2F0ZWdvcmllczx7cXVlbGxlX3JvXzQzOTZfcXVlbGxlX3JvXzMyOTdfcXVlbGxlX3JvfS9fYnJhbmQ9d2Vua28mZmhfcmVmdGhlbWU9cHJvbW9fNzU1NDA2NzcsbG93ZXN0LWNhdGVnb3J5LC8vcXVlbGxlX3JvL2RlX0RFL19hY3RpdmU ezIwMDYxMDA1fS9jYXRlZ29yaWVzPHtxdWVsbGVfcm9fMzI5N19xdWVsbGVfcm99L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb180Mzk2X3F1ZWxsZV9yb18zMjk3X3F1ZWxsZV9yb30vX2JyYW5kPXdlbmtvJmZoX3JlZnZpZXc9bGlzdGVy/" target="_blank">uscator sper sa mearga
Ariel, ai niste copii superbi
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
bubu05 spune:
'Neata!
Stefu face nani, dimineata a papat lapticul la 7 apoi s-a trezit la 9 jumate. A mancat la 11 dovleac copt si mar copt cu branzica, s-a jucat cu tati si a mers o gramada pe covor si acum e la somnic
. Eu am uitat sa-i zic ieri lui tati ca merge de-a busilea si azi l-a vazut si a venit incantat sa-mi zica. Si eu ii zic "aa, am uitat sa-ti zic ieri, stiu
"
Tati pleac azi la servici mai incolo, asa ca s-a jucat o gramada cu astia mici, intre timp eu am facut branzica si papica lui Stef pt. pranz, i-am copt marul si dovleacul, am facut o paine bunaaa, am spalat aragazul si cuptorul si o tona de vase 
Flori, lui Stef i-a aparut iritatia la gurita de la 4 luni jumate...cam asa...initial am zis ca de la piersica, ca e mai sensibil in zona aia...ca de la suzeta, ca se freaca cu fatza f. mult de cearceaf, stand pe burta
. De la ou nu are absolut nimic, ou ii dau de vreo 2 saptamani...acum ii trece iritatia aia si i-a iesit mult mai putin, cam jumate din cat ii iesea inainte...si i-a aparut si mai rar...nu stiu de la ce e 
Clau, asta vroiam sa zic si eu, ca unii copii merg alti nu merg de-a busilea. Cand eram eu bebe, mergeam de-a busilea, dar invers, ca racul 
Deci e buna cartea duamnei Bilic...cred ca am vazut-o la libraria de langa mine si o s-o iau si eu s-o citesc. mai stii cat ai dat pe ea?
Eu nu ma mai joc cu voi...vreau si eu la intalneala si nu pot maine 
Tuchi, e super tare Ilinca! si Vlad imi zice ca nu vrea o sotie, ma vrea pe mine cand se face mare
Apoi i-am explicat eu cum sta treaba cu sotia si a zis ca el vrea doua, pe Alexia, prietena lui si pe Rebecca, verisoara lui 
Aa, Clau, am facut paine rapida, o ora si 20 a durat si a iesit belea, o sa pun o poza sa vezi 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
raluca2107 spune:
Am vazut noua colectie toamna iarna de caciuli , apreciem indeosebi manechinul care promite real.
. Asteptam cu interes urmatoarea colectie.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
bubu05 spune:
Am vazut-o si eu pe Bia de Pucca cu caciulite multe 
Ralu, ce super e urcatorul ala de calorifere!
Apropo, Ursuliko, i-ai cumparat caciula la ursuletul mic?![]()
Ma duc la Vladut sa ne jucam cu piticii si Alba ca Zapada, sa le aranjam casuta, bucataria 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
pucca spune:
Multumim pentru aprecieri!!! 

Tocmai m-am intors de la Miniblu-ul din Liberty Mall, unde am gasit ciorapei antiderapanti. Sunt foarte buni, sunt grosi si au silicon pe talpa. Asa nu va mai aluneca Bianca, cand incearca sa faca pasi pe parchet sau pe gresie. Si pentru stat in premergator sunt foarte buni.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze