Puiuti de Randunici 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Cineva cu neuronii mai intregi face o lista cu cine ar veni maine- cu copii sau fara? Ca m-as apuca eu dar mi-e ca ratez pe cineva! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
:)))) eu nu prea ii am intregi la ora asta
. eu vin fara.tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
1. clau-copil
2. ursuleata-fara
3. roxana-copil
4.luny-copil
5.mimonix-fara
6. ariel-fara
7. tuchita-copil(macar unul!)
8. olga-copil
9. kya-copil( indraznesc s-o pun pe lista desi nu s-a anuntat!)
10. nicol-fara
Am uitat pe cineva?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
pucca spune:
Neatza randunici!
Apar si eu pe crengutza dupa o saptamana aglomerata la servici.
Va las cateva poze noi din colectia toamna-iarna si eu fug sa citesc din urma.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
PIDANA spune:
buna dimineatza!
Iote cand vreau si eu sa va salut abia merge forumul sau netul meu.
Pe mine m-a terminat copilu', am fost invinsa dar sper sa imi revin. Acu' 2 nopti nu m-am clintit din pat, cica a plans si a tipat de cateva ori dar a vorbit tacsu cu ea si a adormit (minune! eu musai tre sa o iau in brate sa adoarma!). Am ajuns la performanta (aseara)sa ii dau 120 ml lapte la masa de seara + san si nu s-a mai trezit noaptea.
Copilul meu e agitat de foame, l-o mai manca si pe la gingii dar sa stea ea nemancata, doar cu tzitzi e peste intelegerea mea. Ori a fost de la vaccin (care apropos de ce spunea Luny a ramas cu o ditamai galma), cert e ca m-a disperat. Am ajuns sa ies afara la 8.30 seara doar doar o adormi si ea inainte de miezul noptii.
Acum ca sa fac si eu parte din lumea a treia,
copilul meu la 6 luni jumate a mancat: biscuiti, paine, mamaliga, a gustat si dulceata si i-am dat si niste dovlecel din supa noastra de carne (vita). De ieri am inceput sa ii dau si eu carnita de pui si tot n-a mancat mai bine.
M-am hotarat sa trimit copilul in we la bunici ca sa ma odihnesc, acum cand ma gandesc sa raman maine fara ea parca imi vine sa renunt la idee, azi noapte visam ca am dat copilul fara lapte, biberoane 

Am pus si eu filmulet cu incercarile Anei de a merge de-a busilea, deocamdata exerseaza pe loc. E rau ca nu o pot pune pe jos dar la mine sufla vantul rau pe sub usi, geamuri.
Si al meu randunoi sta cu copilul imediat ce vine de la munca, nici nu mananca pana nu o oboseste nitelus; chiar si Ana ii simte lipsa si se tot uita spre usa doar doar o veni mai fuga acasa.
Ma duc sa ii spal marul si sa mai bag o masina la spalat; ma mir ca inca nu s-a trezit si am avut si eu timp sa va scriu cateva randuri.
pupici!
Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze
tuchita spune:
sa stiti ca puteti sa scrieti, ca nu va ia nimeni cu japca la nici o intalneala....![]()
eu ma fac frumoasa si plec!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Pucca, dar stiu ca v-ati cumparat caciuli!
E foarte bella domnisoara!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
pucca spune:
Tuchi 
Ma chinui sa pun si 2 filmulete dar merge foarte greu netul.
Referitor la intalnire, eu sper sa ajung!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
luny spune:
saluuut! zombi again..

tuchi se distreaza azi cu Razvan si Dani, bravos!!!!!
l-am vazut pe scumpul de Teo cu paturica trasa pe cap!
nicoleta, nu ma, nu mi-a venit comanda nici acum, le-am scris si au zis ca o sda vina ca este expediat..cred ca le scriu iar mail si le spun ca vreau sa-mi recuperez banii..
ma duc sa-i dau branzica, mi-a tras teapa si a adormit mai devreme, doar 30 min insa..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ursuleata
da, da, vino si tu sa nu fiu singura fara copil:))), M-am gandit bine si vreau sa ies un pic fara bebe,. fara sot ca zici ca sunt de pe alta planeta, cand am fost vineri la examen singura,. mi se parea f ciudat,.,.,., tiker Mami de ursulet |
Of,parca as fi scris eu....Mi-ai dat o super idee,sa vin singura.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
tuchita spune:
deci...
11.pucca-cu copil
12.stela-fara
astept sa vina randunoiul acasa, sa predau copilul( sunt fara bona azi!) si plec!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)