Puiuti de Randunici 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 8
ralucaspm spune:
Intru pe fuga doar ca sa multumesc fetelor care i-au urat LMA lui Georgios ieri.
La botez a fost ok. Promit sa pun poze in scurt timp.
Acum am venit de la dr. :8.400kg, 72cm.
Ieri Georgios a stat un pic singurel in picioruse si cred ca maine, poimaine o sa-i iasa si primul dintisor.
De mers deabusilea inca nu merge.
Nu mai stiu daca mai era ceva de spus...
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
ariel_7000 spune:
nici teo nu merge de-a busilea si nici nu cred ca o va face...am eu un feeling...sau daca o va face, va merge in "echer", adica cu fundul sus:))). la asta exerseaza de vreo 2 saptamani, din greu.
bubu si alex a mers inapoi, ca racul si vad ca si teo are un stil "tarat" tot inapoi...cred ca tancii mei nu au inteles cum e cu "berbecii" ![]()
azi dimineata am vazut cum a iesit un coltisor din dintul no 2, dar e inca mic si timid. poate va sparge maine, cand voi fi cu voi la intalneala
. azi mi-am anuntat sotul, in mod oficial, ca am intalnire FARA BEBE! mi-a zis un "da, daca tu vrei..." si i-am zis:"da! vreau!"
...asa ca, eu vin! deci, cand, unde, cum? scrieti mare rosu, bold, italic, cum vreti, sa-mi sara si mie in ochi.
aaaa, vorbeam aseara cu sovi pe mess si zicea ca ar veni si ea, fara sash
. deja se lasa rau!!! acum, sa-i trimit un mesaj sa-i zic cum a ramas.
peste 1 ora plec la serbare la alex (fara teo!!!). serbarea piticilor:) trebuie sa ma imbrac si eu ca o duamana si nu reusesc!!! imi iese ori ca o baba lalaie, ori ca o tzatza la fel de lalaie. ce ma fac??? cum slabesc eu intr-o ora?
...ma duc sa mananc niste paste integrale, poate, poate
mimo, daca esti prin zona, nu ma iei si pe mine maine/poimaine in drumul tau catre intalneala? plsssss
uite dedicatie:
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
bubu05 spune:
Hee, ce-mi place Catalin Crisan 
Stefu a dormit de la 12 la 2 jumate...asa ca azi nu se mai potriveste cu Vlad la somn...probabil o sa-l ia somnul pe la 5
cand s-o trezi Vlad ![]()
Bitzulinooo, ce misto e painea rapidaaaa, e atat de buna si pufoasa! eu credeam ca nu iese ca o framanta putin si o dospeste doar o data. Dar a iesit dementiala! O sa descarc pozele ![]()
Vreau si eu cu voi la intalnealaaaaaa!
...Stef linge geamul de la biblioteca si da cu capul in el, ca se vede acolo
Am un corp cu geam de sus pana jos si numai la ala se duce 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
ursuleata spune:
a luat relu 5 la mateeeeeee si eu 8 la comert,. am scapattt,.,.,.asa ca maine vin oriunde sau poimaine,. de abia astept!!!
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Eu astept sa adoarma bebelache...el asteapta sa ma duc la el...eu , in ateptare fumez si citesc ce-ati mai scris...el, in asteptare, da ture de pat, linge peretele si mai zgaltaie din cand in cand camera video
Ce ar trebui sa fac yo?![]()
Arielmi-ai zdruncinat tot echilibrul cu dedicatia aia
, o sa te iau , sigur
Dar eu n-am comunicat inca nimanui ca maine am treaba
Sper sa nu isi fi facut si omu' un plan secret la fel ca mine
Da Domnu' sa fie iar maraton d-ala SF la TV 
Clauam fost in parc deja...si n-a fost frig rau
Si la Auchan, ovcors...am achizitionat sosete de dama care nu se aduna pe glezna (m-am pegatit, ca maine ies in oras
)
Raluca si noi avem BICU de la bunicu'...de la Teodora citire si mostenire
Multumesc pentru link 
RalucaSvrem poze
si yo personal vreau sa stiu cum e cu intaritoru' ![]()
Floriionu s-a reparat liftul inca? Yo te-am tot asteptat ![]()
CristinaGsanatate lui Vladutz 
N-am apucat sa vad si eu colectia de caciuli a Biencutei
mai ales ca azi caciula am cautat in Auchan si mi s-au parut jalnice ...nimic nu m-a incantat 
Revin...a adormit dumnealui si ma duc sa-l asez ca lumea ca doarme contorsionat ca aia de la circ...Vladutzu snur ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
CristinaGoji spune:
Mimo - sar'na de urari de sanatate. 
Bubu - citeam acum in cap. trecut de Dutzu, asa-i zicem si noi lu Vladut al nostru, sau Dusea. ![]()
Mimo - inchide ochii si astupa urechile - Daria umbla toata casa in 4 labe, s-a obisnuit sa nu mai alunece pe parchet si gresie, se ridica in picioare, doar ca inca nu stie sa se lase usurel jos si cade.
Mai citesc si mai revin, sper, daca mai tin netul si copkiii cu mine.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
luny spune:
mimo vreem si noi sa tragem o fuga la Auchan, nu am fost pana acum..zi si mie, cum stau la capitolul carne, sunt aprovizionati?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Pentru Duamne
Pentru Clau 
Pentru pofticiosi 
Stefu mic
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny mimo vreem si noi sa tragem o fuga la Auchan, nu am fost pana acum..zi si mie, cum stau la capitolul carne, sunt aprovizionati? LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
aaaa sory acum am vazut...sa, sunt aprovizionati...na, acu' toti sunt aprovizionati
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze