Puiuti de Randunici 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Nasol ca randunoiul a stat cam toata ziulica singur cu copiii asa ca tre' sa prestez ceva in seara asta ca sa vin si maine in Unirii!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hop si io !

Deci am lamurit-o! Ramane pentru maine la 11, la etaju' 4.

Acum: cine le anunta pe Roxana si pe Sovi? Cine mai zicea ca vrea sa vina si nu a intrat in seara asta? Si cum le anuntam?

Valentina, deci nu te mai gandi , ia Mateiu' si hai! Plus ca nici n-ai scris cu rosu, deci .

Tuchi, tu vii cu Seb pana la urma sau singurica?

Mai vine vreun randunoi? Ca al meu e deja stressat

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bravo, Tuchi! spor la 'prestat'! eu am nr tau,cre ca si tu pe al meu, daca e ceva, suna-ma!
eu ajung la un moment dat, nu promot ca e 11 fix, ptr ca maine dimi se repara si tevile, o sa fie cam haos, si sper sa-l alimentez pe Mufy in timp util..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

In regula, ramane maine la 11 la Unirii la etajul 4. Eu vin fara carucior ca l-as lua degeaba oricum...
Mimo,te sun maine dimineata.. Ma iei, zi ma iei?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tuchi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola
stati asa, ca acum am aruncati si eu un ochi aici.
ma duca sa caut in urma cum vine cu etajul 4 si ora 11 :))
daca atunci e intalnirea, ata ete, ca noi avem inotul pana la 11.30.

(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

In regula, ramane maine la 11 la Unirii la etajul 4. Eu vin fara carucior ca l-as lua degeaba oricum...
Mimo,te sun maine dimineata.. Ma iei, zi ma iei?

POZE

POVESTEA NASTERII

te iau, normal...dar rad asa pentru ca n-am spalat masina...pazea
10.45 cred...ma duc sa o iau mai intai pe ariel (10.30? sirena, receptie )si nu cred ca ajung mai devreme...si eu tot pentru et 4 votez
PS Credeti ca daca nu mai mananc prajiturile care stau acum in fata mea, slabesc pana maine ? Dar raspundeti repede ca

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sov,pai vino dupa 11.30

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna seara la tot stoloul,

Nu prea pot acum sa raman mult pe net, dar sper sa intru maine sa va povestesc mai multe.
Noi am plecat in august in Franta, cu sot, copil si caine, cu masina, a fost un drum lung de peste 3000 de km, si stau si ma minunez si acum cum de a rezistat lucas cuminte atata drum.
Bobocelul meu are doi dintisori jos, gingia umflata sus, iar de and cu dintii face greva foamei, mananca doar un iaurt pe zi, si un pic de lapte facut cu creale si fructe, pe care il cumpar din comert, altceva refuza de manance.

Va pup si mai revin cu amanunte si de abia astept sa va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, e excelent 10.45 caci la 10 mancam fructele si abia ne facem si noi gata pana atunci. E bine in fata cinematografului Gloria?
Si eu zic sa mananci linistita prajituricile din fata ta ca n-au cum sa-ti faca rau! Tare as vrea si eu, dar mi-am pus lacat la frigider zilele astea.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput