Puiuti de Randunici 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Acum am anuntat Cica "da nu va intalniti cu copiii?" Dar am invoire Sovi, pup mare de tot daca dupa inot vii direct acolo la Unirii...siiii, nu ma uita

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

repede, ca cineva urla dupa mine disperat ca "hai mami sa-l rezolvam pe tero!"...mimo. aici! cand vii la mine? ca eu vin maine cu voi la ora 11 la et 4 !!! aaaa, eu stau la 4 !!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Masina murdara cu sofer batran si gras va face maine dimineta urmatoarele statii:
10.30 pantilimon , in fata blocului doamnei sirene
10.45 cinema gloria, in fata doamnei silfide si gagicii mici
La buna vedere
EDIT am rezolvat prajiturile si am ratat si ultima sansa de a slabi
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

olgutza, ce trebuia sa scriem cu litere mari si rosii?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

olgutza, ce trebuia sa scriem cu litere mari si rosii?

poze

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bona sera!

Am citit din urma ,tocmai m-am pus la curent si sunt un pic dezamagita ca nu stiu daca pot ajunge maine la intalneala. Azi aranjasem toate ploile cu randunoiul ca duminica vin sa ma vad cu voi si era Ok .Dar maine dimi plecam impreuna la Bucuresti cu niste trebi si nu stiu daca pot sa ajung, desi tare mi-as dori.

Am fost azi la vaccin , am facut Prevenarul si Infanrix Hexa, in ambele brate , ca a mea pitica e prea pufoasa ca sa-i fi facut in piciorus. Oricum , cand i-am spus doctorului nu a zis absolut nimic, ba chiar a dat din cap in sensul ca asa e.

Am pus-o pe cantar din nou si am constatat ca in 8 zile a luat 270gr, ceea ce mi se pare cam mult pt varsta asta(si nu numai mie), dar ce sa -i fac , s-o tin nemancata? Ca oricum ea papa nici jumate din cat papa alti bebei. Cand o incepe si ea sa umlbe ca Mufa ,cu siguranta va da jos.

I-am aratat randunoiului pozele lui Bubu cu painea si l-am convins, a zis ca-mi ia si mie masina de paine. Om fi noi la dieta , dar macar daca mancam o felie de paine sa fie buna rau

Am vazut si pozici din colectia de toamna-iarna si nu mai stiu ca sunt asa de chiauna...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Beyyy, gata cu glumele ca trebuie sa-mi fac somnul de frumusete! Altfel nu ma recunoaste Mimo maine dimineata!

Noapte buna.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bun. inteles! merci "tanti" mimo.
si acum sa ma ocup de vali! deci...faci mancarica dimineata sau ca mine, din seara asta de la 23.30 :). maine o iei la borcan si gasim noi un cuptor cu microunde acolo si o incalzim!

acum, sovi. te asteptam dupa bazin? ca nu o sa stam doar juma de ora...odata scapate, singureeeeee, iuhuuhuhuuuuhuuuu!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ah, Tuchi...stateam pe mess si acum am vazut ca ai intrebat...praf de copt am pus, ca asa zicea reteta.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Eu la 13 am promis ca sunt inapoi ...nu de alta dar la 17 plec iar doar cu Teo La pranz pot sa stau acasa, ca doarme bebe

poze

Mergi la inceput