Puiuti de Randunici 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Stela vii cu Tea? Te iau eu cu masina, daca vrei. Cred ca o sa vin fara carucior, ca mi-e greu sa urc cu ea in magazin. O iau in marsupiu.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Salutari...am terminat si eu programul de trebi,de urlete a la Tea,de papari (ma laud si eu cu o mancarik de praz cu masline si lamaie bunaaaaaaaaa cu salata verde,ceapa si ridichi![]()
)..
floriio,eu nu vad de ce nu as folosi servetele umede,ca doar de aia sunt facute.Si nu am avut nicio problema.Sunt speciale pt bbi,nu au alcool,sunt controlate,asa ca nu vad de ce nu as folosi.Doar au fost facute pt usurarea muncii mamei,ca si pampersii,borcanelele hipp si altele
...Eu am tot folosit si intime pt mine,mai ales in spital de cate ori am fost,si nu mi s-a intamplat nik.La fel si hartie ig parfumata.Mai e vorba si de sensibilitatea pielii fiecaruia.
Cristina,
mami obosita.Nasol ca a avut febra vladutul..Moamaaa,si Daria e precoca?
Ma
.Mimo,vii si tu la zid??![]()
Raluca,sa va fie de bine crestinarea.
Luny,am fost si noi intr-o seara la Auchan si nu ne-a placut carnea cum arata..
In billa salajan am gasit carne frumoasa.
Inca nu am vazut bbi,i-am bagat la favorite si diseara imi iau popcorn si ma minunez.
Am vazut doar mancaricile bubulinei,ca nu am rezistat
...noroc ca nu-mi place conopida.![]()
liana,zi mami repede cum ai facut pandispan cu mere si nuci sa nu-mi ramana in gat!

Ralucas
hai si da-ne vesti.
Vecinico,ma iei si pe mine maine?![]()

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
clauclau spune:
Kya, eu cu draga inima as veni la un film sau altceva fara Rebecca , chiar as avea nevoie, dar nu am cu cine sa o las... Randunoiul nu sta cu ea mai multe ore ca nu se descurca, ea plange tare fara mine...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Sotul si sotia pleaca in vacanta la Ierusalim si avand un accident, sotia moare. Ghidul, amabil, ii explica sotului: - Va costa 5.000 de dolari sa o trimiteti acasa, dar o puteti inmormanta aici pentru doar 150 de dolari. Este mult mai ieftin. - Totusi o sa aleg prima varianta, raspunde sotul. Aici a murit un om, l-au ingropat si dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc! Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici Creste gargaritza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Stela vii cu Tea? Te iau eu cu masina, daca vrei. Cred ca o sa vin fara carucior, ca mi-e greu sa urc cu ea in magazin. O iau in marsupiu. Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
merge sa iei caruciorul, urci cu liftul fara probleme!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Vecinico,eu vleau sa ne vedem ca fetele,la un suculetz ceva,ca la film nu se vorbeste
.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
bubu05 spune:
Liana, sac ca am facut si eu chec, dar la masina de paine
Cu rahat si cu stafide, i-l duc maine lui socrelu'
Arata super, chiar sunt curioasa cum o fi...cu rom, stafide, lamaie si coaja de lamaie ![]()
Hmm, Stefu nu vroia sa plec de langa el in seara asta...l-am pus in pat si cum ieseam din camera se punea pe un plans...pana la urma am stat acolo si ridica caputul, chior de somn, sa vada daca sunt acolo 
Zilele astea trebuie sa-i iasa incisivul central de sus 
Aaa, si am gasit metoda prin care nu ma mai face fleasca, dar fleasca la baie
, in 4 labe
. El nu vrea deloc in fund si il puneam pe spate, cu capul sprijinit de mana mea si dadea din picioare si din fund de sarea apa in toata baia
. Si acum l-am pus pe burta, in patru labe a stat si l-am spalat peste tot si pe cap 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
tuchita spune:
eu vin maine la 11 in Unirii! va caut si la mac si la etajul 4!
poate ma ratacesc prim magazine si cad in vreo fusta!![]()
Azi am dat interviu la Radio Romania Actualitati....cine naiba mai asculta asta, i-am studiat atenta pe razvan si dani...Razvan e frumusel foc, Dani e o putza bleaga...
La lansare unde eram am cascat la greu, apoi am mancat, beut un pahar de vin si am ascultat un cvartet de coarde care canta cu spor....
Nasol ca randunoiul a stat cam toata ziulica singur cu copiii asa ca tre' sa prestez ceva in seara asta ca sa vin si maine in Unirii!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:

Bravo Tuchiii! pai du-te sa prestezi 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
tuchita spune:
Bubule, la chec ai pus drojdie sau praf de copt?
ca nu poci dormi daca nu stiu...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

Andra - 29 martie 2008