Puiuti de Randunici 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
Gudinde, ce-am citit, doamne fereste,bietul pui, bine ca e bine acum. Multa, multa sanatate
Luny, ce tare e mufa, mi-e frica de ce ma asteapta.
Bubu, nu mai arata poze d'astea ca mor de pofta
, iar Stef e demential. Lasa ca vin eu la tine si iti mananc toata mancarea.
Liana, Teo are si ea pasiune pt scaune???
Bai, eu am inteles ca e maine intalneala, asa ca ziceti repede daca s-a schimbat ca nu mai intru.
tiker
Mami de ursulet
Olgutzika spune:
Andreea, ai primit offline-urile mele? Ce face Gaza mica?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Ursule, maine la ce ora, dom'le?!?!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gudinde spune:
Fetelor,
Multumim pt urarile de sanatate!
Nepotica mea e mai bine. Zilnic mergem la spital si dr a zis ca pana acum cicatrizarea merge bine. Doamne ajuta sa o tinem tot asa.
Din pacate micuta e cam traumatizata de tot ce inseamna spital/medici.
In timp speram sa remediem si aceasta problema.
Clau,
Sa sti ca programul lung la masina de paine e mult mai bun.
Gandeste-te ca ingradientele trebuie amestecate, coca framantata, apoi trebuie sa stea sa dospeasca si apoi trebuie coapta painea. Toate aceste etape dureaza si este greu sa fie comprimate intr-o ora si ceva. Este adevarat ca iese ok painea pe programul scurt, dar parerea mea este ca cea pe care o lasi sa dospeasca suficient si sa se coaca incet este mai buna.
Olgutzika spune:
Tuchi capitolul trecut :" Si mie mi-ar fi mai ok duminica! sambata mai bag o mancare, un aspirator etc...
Deci ramane pe duminica la 11?
Stela, dar de ce vii fara carutza?"
D-aia mi-a ramas mie in cap ca duminica!!!
Gudinde, vii si tu??!?! Pliz pliz pliz?
Olga
mamica de
clauclau spune:
Eu pot maine la 11...
Voi ganditi-va bine, luati o hotarare si o sa mai intru dupa ce termin cu programul de seara... VAd atunci ce-ati hotarat.
Pup randunicile nehotarate rau.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Olgutzika spune:
Ursule, mai intra si tu pe 10, ca acum toata lumea e la masa, poate deslusim pana atunci ceva....
Eu curat cartofi, sunt in zona, deci!
Olga
mamica de
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Eu pot maine la 11! Voi ganditi-va bine, luati o hotarare si o sa mai intru dupa ce termin cu programul de seara... VAd atunci ce-ati hotarat. POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Olga, eu pot oricand, dar clau poate maine, asa ca hai maine. Tuchi, poti sa faci treaba mai pe seara?? pls pls sa vina si clau? hai ca mai intru pe la 10

tiker
Mami de ursulet

mi-e si rusine sa dau ochii cu voi de cand nu v-am mai dat nici o veste