Puiuti de Randunici 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucasS

mi-e si rusine sa dau ochii cu voi de cand nu v-am mai dat nici o veste

LUCAS 6 Martie 2008

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

so:
ramane duminica? vin cu Mufa in cazul asta, ca-s singura acasa!..
ma bucur ca v-a placut baiatul meu, care prea rar baga o jucarie in seama, chestiile cu cat mai atipice, cu atat mai interesante, descopera lumea reala!!:)))
faaataaa, Mimooo, fata cum sa cada scaunul?! e posibil, ce-i drept, dar Mufa e 'antrenat', a invatat de 'NU!' si mi-a daramat deja scaun, ghiveci cu mandarin, etc,din fericire, toate au cazut langa el....asa ca-s calita, am trecut prin socuri destule deja, nu ma mai sperii asa usor!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

dupa suparari in scaun, plansete, ros maini, supt titi, uitatiu unde am reusit sa-i administrez cerealele, acum 15 min....in timp ce el se juca cu bidonul ala..
http://good-times.webshots.com/photo/2733857940102928442YVXQfQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

N-am apucat sa citesc decat pana la pagina 3, si o citeam pe Ursuleata care zicea ca vrea sa vina singura.
eu de data asta nu am cum sa vin decat cu bebe, daca vin.
Dar tot in ordinea asta de idei, nu vreti sa mergem odata la film, de exemplu? Doar noi fetele?
Ca sa nu mai zic dupa ce am vorbit prima data de intalnire, am visat in seara aia ca am facut o iesire randuniceasca la bowling...

In rest Sanziana nu prea mai are muci, nu mai e ragusita, si s-a reglat si stomacelul

Ma duc sa citesc in continuare ultimele 10 pagini...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau , normal ca vreau sa ne vedem!!!! Eu nu insist pentru duminica,am crezut ca s-a hotarat deja si incercat sa elucidez misterul.

Noi doua am lipsit la toatre intalnelile, ar fi culmea ca tocmai acum sa nu vii !!!!

Deci, maine, sambata, ora 11, McDonald's Unirii?!? Cine are ceva impotriva, sa scrie tot cu rosu, marime 6, bold

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

OK

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Clau , normal ca vreau sa ne vedem!!!! Eu nu insist pentru duminica,am crezut ca s-a hotarat deja si incercat sa elucidez misterul.

Noi doua am lipsit la toatre intalnelile, ar fi culmea ca tocmai acum sa nu vii !!!!

Deci, maine, sambata, ora 11, McDonald's Unirii?!? Cine are ceva impotriva, sa scrie tot cu rosu, marime 6, bold

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

mie mi-e ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Imi surade ideea de intalnire, numai ca as prefera ora 15.00, pt ca la 11 ar trebui sa ma apuc sa-i fac mancarica de pranz. Sau as putea sa fac mancarea mai de dimineata, dar nu am cutie din aia care tine mancarea calda....si deci nu o pot lua cu mine...sa-i dau la 14.... Dar hotarati ora si vad ce fac... va anunt. Daca vin, vin cu piticul si cu autobuzul( ar fi o premiera).

Legat de aglomeratia de la Mc, nu stiu daca ati fost, dar la etajul 4 in Unirea sunt o multime de restaurante si e loc garla....si loc de joaca este, pt Ili si Alexuta. Si nu cred ca o sa fie asa aglomeratie, chiar daca e sambata...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hm..... maine imi facusem alt program, dar poate il schimb, de dragul vostru!
Eu chiar intelesesem ca ramasese duminica... In fine. Nu promit, dar incerc.

Am vazut ca a trecut lume noua pe la noi! Pidana, si Raluca galateanca

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca n-am scris cu rosu...dar ma mai gandesc

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput