Puiuti de Randunici 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Liana, pai e dezlegare, de luni cica intram la cura...cica
. Zi repede ce bunatati faci
. Eu fac ciulama de curcan si ciuperci cu mamaliguta si am pus si vitelul pt. Stef sa-i fac cu pilaf.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny cum ma mai joc eu:))) cu scaunul:)) prind razele:) LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
e dulce rau, eu sunt stresata rau fata

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Multu' pentru indicatiile despre caciulite 
Deci intalnirea e.....cand? unde? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Liana, pai e dezlegare, de luni cica intram la cura...cica . Zi repede ce bunatati faci . Eu fac ciulama de curcan si ciuperci cu mamaliguta si am pus si vitelul pt. Stef sa-i fac cu pilaf.Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
aaa, pai daca de luni incepe e bine
Liana, mami de Teo
lianam spune:
ha ha, hai ca am nimerit mesajul pe fond alb si chiar "e secret" ce fac
.....bubu eu faaaac
rata pe varza, choux a la creme si pandispan cu mere si nuca![]()
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
moamaaaa, Liana, deci interfon 20! la tine, da?
Hai ma, Mimo, cum sa-i vina ditamai scaunul in cap? si n-ai auzit-o pe Luny "nu,nu" sta cu ochii pe el ca pe butelie ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
bubu deci vii tu la mine, da
? imi place ciulamaua si rece,asa ca nu-i bai daca intarzii ![]()
eeee, pai nu m-am abtinut sa nu ma uit la supermufa
....e scumpic raaaau
! luny n-ai de ce te plange, faci aerobic gratis umbland dupa el
......mai bubu, nu subestima "moleculele" astea de copii
....stii ce rapid pot tranti scaunul ala? teo zilnic face operatiunea asta, si mai are noroc uneori si nu isi da in cap cu el ![]()
Liana, mami de Teo
VALENTINA C spune:
Unde va intalniti si cand???????Ca am citit capitolul asta si nu am gasit.............
Valentina si Matei (10.04.2008)
Olgutzika spune:
Buey, io am intzales ca duminica, ca zise Tuchi ca e mai relaxata ca are gateala la bucatarie facuta. In contextul asta au explicat si Clau si Bubu de ce nu pot ele duminica. Ce sa mai discutat dupa asta? Tuchiiiiii!!!! Treci la raport, ca acu' te sun ![]()
Rili, hai sa stabilim!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Ma mai gandesc ca 3 ar fi ora potrivita ptr cine vine fara bb, ca ii lasa acasa dormind....si hranitzi pe deasupra....
termin de alimentat plodul si citesc atent din urma!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)